Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vaspitačica ućutkala dete selotejpom  (Pročitano 4558 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Joj ko ne radi sa decom ne zna kakvih sve problema tu moze da ima. Ima toliko nevaspitane i bezobrazne dece, to je strasno. Ali ne bih ja njima nista, roditelji su ti koje bi trebalo propustiti kroz sake. Kakvi roditelji-takva deca, toliko ih razmaze kuci i dozvole im svasta da onda to u skoli ni na sta ne lici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Slazem se sa Aneom i baletankom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 496
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mob
Nokia 
Vaspitacica je pukla i previse je gledala crtace gde likovi jedni drugima lepe selotejp preko usta... kukuuu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
cudno  Smile
ovde se listom misli najgore o nasoj deci
nevaspitana su ???
to su ipak deca
razumete ?
deca do 6 godina!!!!!
za njih su svi nestasluci rezervisani...tratljanje i brbljanje dok ti mozak ne provri
ali ponavljam
to su deca!!!
to je decu karakteristicno!!!
samo nisam cula da je za vaspitacice karaktericticno da deci lepe selotejp preko usta  Smile
mozda nisam upucena  Smile
svejedno,najlakse je sve prebaciti na decu ...mozda dete i nije bilo bezobrazno nego vaspitacica sizofrenicar !!
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Citat
to su ipak deca
razumete ?
deca do 6 godina!!!!!
za njih su svi nestasluci rezervisani...tratljanje i brbljanje dok ti mozak ne provri
ali ponavljam
to su deca!!!
to je decu karakteristicno!!!

to jeste karakteristicno...
za nevaspitanu decu...

kako to da u vreme kad sam ja bila dete ili kada je moj brat isao u vrtic (mladji je od mene 12 godina), nije bilo takvih situacija...
mozda su roditelji vise obracali paznju na svoju decu...
mislite o tome...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 9820
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Z240
Nisu naša deca najgora ali ne zaboravimo da ova deca od 6 godina nisu ni približno slična nama kad smo imali te godine, rađaju se sa fakultetima i daleko su od onih dečijih nestašluka koje smo mi pravili.

Ne opravdavam postupak ali mogu da razumem stanje kada te neko dovede do ruba živaca, a činjenica da otac tog deteta ne želi da pokrene prijavu verovatno znači da je svestan da ima nemoguće dete za koje treba mnogo strpljenja
IP sačuvana
social share
sve je ovo igra,šala,volim te budalo mala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
da ali u ono vreme bilo je i vise vremena za decu,zar ne ???
ljudi su radili do 1 ili 2 i kuci ...a sada mame rade po 10 ili 12 sati dnevno...cesto i 2 posla ..
mozda su deca zanemarena..vervatno jesu
ali ta vaspitacica i na to treba da gleda
a postoji i nesto sto se zove pedagogija....njoj ocigledno fali nacin na koji ce pristpati nevaspitanom i bezobraznom detetu ...ili ne ????
mislite o ovome  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Da je vaspitacica pogresila - to stoji, umesto toga trebalo je prvo da izbroji do deset.

Isto tako stoji i da su pojedina deca apsolutno nemoguca i bezobrazna a to donose iz kuce, jer isto tako ima i vaspitane i pametne dece koji su sa njima zajedno u odeljenju, sto znaci da to nije nikakva trenutna epidemija bezobrazluka, vec roditelji koji misle da je njihova duznost samo da naprave decu a za ostalo ce se pobrinuti skola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
Citat
sto znaci da to nije nikakva trenutna epidemija bezobrazluka, vec roditelji koji misle da je njihova duznost samo da naprave decu a za ostalo ce se pobrinuti skola..

Ovo mogu da potpisem..
Vaspitacica nije tu da zameni mamu i tatu...
Mame i tate trebaju da da vaspitaju i izdrzavaju svoju decu...
Vaspitacice su samo zamena za ulogu koju su nekad vrsile bake... ali, mi vise ne zivimo u porodicnim zajednicama...

Takodje, moja majka je radila od 6 do 5, 7 dana u nedelji... za vreme kampanje prerade secerne repe i po 14 sati, relativno cesto je isla na sluzbeni put... moji roditelji su radili u razlicitim gradovima, tako da sam caleta vidjala samo vikendom...
Pa, ipak... ja nikad nisam bila zapostavljena, moje obrazovanje se nije svodilo na TV, nisam bila agresivna i nevaspitana, sta vise, bila sam jedno uredno, cisto, lepo vaspitano i normalno dete...
Mozda je moja majka bila nenormalna... ili me je prosto volela toliko da ne napravi razmazenu princezu na zrnu graska...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Mar 2007, 23:26:12 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
kako to da u vreme kad sam ja bila dete ili kada je moj brat isao u vrtic (mladji je od mene 12 godina), nije bilo takvih situacija...
mozda su roditelji vise obracali paznju na svoju decu...
mislite o tome...  Smile

Promenila su se deca, ali se promenio i nastavni kadar... Ja mislim da tek ima da nas "hvata" ludilo... sa kaubojskim generacijama...

A ne znam zašto i takvu decu jednostavno ne izbacuju iz škole (posle više opomena npr)... jednom, dva puta, posle ne može nigde da se upiše i kraj priče... Ali bi to prvenstveno trebalo primeniti na mamine i tatine sinove koji su u ovom uzrastu često nosioci ovakvih pojava...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.