Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vasilije Kacavenda ~ Vladika iz srpskog Versaja  (Pročitano 53422 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Да, Анеа је некад била перспективан кадар, а онда се придружила снагама хејта и параноје. Постала је теоретичар завере.  Smile

Била је некад симпатична девојка пре него што је почела да мрачи. Сада је део сила Мрака и Хаоса.  Smile

Анеа, изневерила си нашу самоуправну социјалистичку заједницу. Изневерила си колектив...  Smile

Колико ја видим између Анее и Кристала се развила јака хемија (кристалног типа). Свуда га види, а вероватно га и сања. Хоће то код теоретичара завере. Можда треба да се упознају и проћаскају. Страст је већ ту.  Smile

П.С

Качавенда, Мулдер...фале још гуштеријанци.

Како, па Качавенда је очигледни гуштеријанац.  Smile

Ево, Анеа ће све то да ти потанко објасни, као експерт за те ствари.

П.П.С

nisam na ovoj temi video uzrok za takvo ponasanje, pa mi se ganderoleg gadi zbog ovakvog ponasanja prema osobi zenskog pola

nazovite me seksistom, ali po meni to jednostavno nije u redu

Чекај мало, зар нису полови једнаки?  Smile

Сад одједном овде пропагираш застареле, конзервативне и ретроградне вредности посебног третирања жена, а ја мислио да си ти прогресивац и либерал?

« Poslednja izmena: 26. Nov 2015, 15:08:21 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Ti i dalje pokusavas da me uveredis?

Oh, pa srecno sa tim Smiley

Ipak cu ja da upakujem onaj iPhone Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
nisam na ovoj temi video uzrok za takvo ponasanje, pa mi se ganderoleg gadi zbog ovakvog ponasanja prema osobi zenskog pola

Сад одједном овде пропагираш застареле, конзервативне и ретроградне вредности посебног третирања жена, а ја мислио да си ти прогресивац и либерал?
nisu jednaki. razlicito tretiram muskarce i zene

ne znam koje si vere. pretpostavljam da si vernik. a nijedna vera, koliko mi je poznato, ne smatra pakost za nesto dobro

IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0

nisu jednaki. razlicito tretiram muskarce i zene

Значи конзервативац, присталица ретроградних идеја и вероватно великосрБски патриЈота. Никад нећеш постати европејац са таквим ставовима.  Smile

ne znam koje si vere. pretpostavljam da si vernik. a nijedna vera, koliko mi je poznato, ne smatra pakost za nesto dobro

Па не знаш које сам вере и нагађаш да сам верник. Али са обзиром да апелујеш против пакости, а тврдиш да ниједна вера не сматра пакост за нешто добро, значи да си ти сам верник пошто то логички следи из твојих писанија... Smile

Када још то упоредимо са твојим ретроградним и патријархалним ставовима према женама, следи да си практично кадар Двери. Православни србоћетник, у суштини.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Значи конзервативац, присталица ретроградних идеја и вероватно великосрБски патриЈота.
ti bi udario zenu pesnicom ako te iznervira?

Па не знаш које сам вере и нагађаш да сам верник. Али са обзиром да апелујеш против пакости, а тврдиш да ниједна вера не сматра пакост за нешто добро, значи да си ти сам верник пошто то логички следи из твојих писанија... Smile
apelovati na tudji moralni sistem ne znaci prihvatati ga
« Poslednja izmena: 26. Nov 2015, 15:27:02 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
jel kacavanda pendrecio nesto novo ili se ovde samo licno zakecujete?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 42.0
ti bi udario zenu pesnicom ako te iznervira?

Опа, постајеш насилан. Са обзиром да си ти направио оваку сумануту аналогију, следи да ти у себи гајиш неки притајени бес и агресију. То није добро.  Smile

Али, пошто смо видели да гајиш патријархалне и ретроградне ставове према женама, не треба да нас чуди. Тако је то увек код латентних Дверјана и србоћетника. Увек врше пројекције на друге.  Smile

Аха. Значи да ипак не прихваташ да не треба бити пакостан. Па што онда апелујеш на нешто што сам не прихваташ? Smile

П.С

jel kacavanda pendrecio nesto novo ili se ovde samo licno zakecujete?

Нешто колају приче на нету од теоретичара завере да су сви рептилијанци педофили и да британска краљевска кућа практикује педофилију на двору. Тако каже и Дејвид Ајк. Анеа тврди да је Качавенда педофил, дакле он је исто рептилијанац, вероватно у дослуху са британском краљевском кућом као њихова агентура. Још се прича да је Качавенда агент ДБ-а, значи ЦИА, значи МИ-6, значи илуминати, значи рептили.  Smile

За детаље питај Анеу, јер је јасно Ајков следбеник, ја само преносим шта се прича.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2015, 15:56:13 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Аха. Значи да ипак не прихваташ да не треба бити пакостан. Па што онда апелујеш на нешто што сам не прихваташ? Smile
ne prihvatam za sebe moralni sistem zasnovan na religiji ali znam da neki ljudi citaju verske knjige i slusaju svestenike da bi naucilii sta treba da rade

tvoje igrarije te ne cine manje pakosnim
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Ne dirajte mu Kacavendu ... ko ce onda da mu placa letovanje  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Anea, ponasaj se kao dama!!!1

p.s. ganderoleg Obuzdaj svoje spontane izlive duhovitosti!! lerr traži podmladak za "skeč grupu" Kursađije, može da naleti na tebe!!1389
« Poslednja izmena: 27. Nov 2015, 07:01:26 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.