Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Цензурисана награда за цензурисаног мученика  (Pročitano 416 puta)
09. Jun 2015, 18:58:52
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
Browser
Chrome 43.0.2357.81
"Danas" uručio nagradu Zoranu Kesiću

Voditelj emisije “24 minuta“ Zoran Kesić primio je nagradu “Stanislav Staša Marinković“ za beskompromisnu satiričnu kritiku vlasti i solidarnost sa kolegama.

Njemu je ta godišnja novinarska nagrada uručena povodom 9. juna, Dana lista “Danas“, čiji glavni i odgovorni urednik Zoran Panović je rekao da je Kesić svojim radom kompenzovao nedostatke srpskog novinarstva.

"Evo, prvi put dođoh ovde, u redakciju 'Danasa'. Imam osećaj kao da sam na nekoj super gajbi, gde samo što nije počela neka žurka, a žurka je upravo u toku povodom 18. rođendana, još sam pride dobio prvu novinarsku nagradu u životu. Čak i nikad više ništa da ne uradim mogu detetu da pokažem nagradu i da bude ponosno na svog tatu, a puno je novinara koji, umesto da se kite odgovornošću i hrabrošću, diče se šlihtarstvom, servilnošću, ispunjavanjem prohteva nekih viših od njih. Šta će oni pokazati svom sinu? Hvala na nagradi", rekao je Kesić.

Nagrada se tradicionalno dodeljuje za izuzetne domete u istraživačkom i analitičkom novinarstvu, kao i za ispoljenu novinarsku hrabrost u prethodnih godinu dana.

Nagrada je dodeljena jednoglasnom odlukom žirija, kojem je predsedavao glavni i odgovorni urednik lista "Danas" Zoran Panović. Članovi žirija su bili - jedan od osnivača lista "Danas" Radomir Ličina, urednik rubrike Društvo i pravo Aleksandar Roknić, Dragana Marinković, supruga Staše Marinkovića, i etnolog i urednik biblioteke "XX vek" Ivan Čolović.

Извор: Цензурисани Б92

Уби ова цензура Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Kesic je korisni idiot : )) Dvorska luda sistema.

Aj Kesicu, nabaci nesto u vezi korporacija, banki, EU, ljudskih prava, skupi muda, ne bi ostao na TV-u ni dva minuta, zabranili bi te na svim TV stanicama u Srbiji. Naravno, lakse je kritikovati Vucica i vazduplohove i zabavljati malogradjane : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Sto volis da na pogresnim stvarima dokazujes poentu Smiley

Isto kao onomad za Dugalica, novindzije se smirile nisu dok nije on licno izasao pred kamere i rekao da je odlazak iz zemlje kao i razlog odlaska njegova licna stvar, da mu ne pada na pamet da prica o svojoj fin. situaciji za medije, i da ce ako ode da javi kome treba u trenutku odlaska i to je to. Sto i jeste pristojan stav. Kao sto ti i onomad rekoh, shvatam ja sta ti hoces da kritikujes, ali skroz pogresan primer si izabrao. A imas ih, to cu da ti priznam. Smiley

I za ovo, izabra bas Danas (koji nije drzavna novina), ciji urednik (Panovic je daleko ozbiljniji od svih ovih nazovi analiticara svega i svacega sto gledamo) kao i sami novinari tog lista ne vicu "cenzura!". Pa Drazu SNS stavlja na sopstvenu listu za neku skupstinsku raspravu da im dodje jer izjavljuje da cenzure nema. Ali da se pravimo ludi da kontrole medija i to posebno onih veci nema nemojmo bas Smiley

A Kesic je ovde (shvatam ja da je tesko, i da nema para, na tom polju se i najefikasnije kontrolise) prvo kritikovao kolege novinare ovim povodom a ne pricao pricu o vlasti i cenzuri Smiley
« Poslednja izmena: 09. Jun 2015, 19:59:44 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
kesic je car....  Smile obozavam ga  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.