Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:41:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase misljenje  (Pročitano 65610 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
Ima istine u tome sto ste napisali ali i dosta netacnih stvari o meni samom,sve sam samo ne Homo Balkanikus npr.

Juce smo se vracali iz teretane,bilo je ok u pocetku a onda dolazi konverzacija sa dva tipa koja su tu vezbala i kasnije joj prisla,nisam cuo o cemu su pricali,u povratku mi je rekla u vidu pitanja

"Zamisli ona dvojica koju su glupost odvalili (nizu su od nje za glavu) rekli su mi da imam lepe noge i da bi oni voleli da imaju takve,ja sam im rekla da bi izgledali smesno sa tim njihovim malim telima i dugim nogama,zasto su mi rekli to za noge,sta ti mislis"?

Znaci vrlo cudno pitanje,rekao sam joj da su joj dali kompliment posle cega je promenila temu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Pa, napisao sam da je najbolje da sa njom otvoreno razgovaraš, zašto je to problem, o svemu što tebe muči, to nije ni sramota, a može poboljšati funkcionisanje odnosa ili razrešiti nedoumice, ako postoje  Smile  Smile  Smile  Smile Zašto je to tako teško učiniti, muški ponos, strah, psihološka bojazan od iskrenog, otvorenog razgovora, neka mentalna blokada? Muči tebe dosta toga, ne moraš ni sve da pišeš, čim je tema na 11 stranica, to znači da te neke muke i problemi tište, opterećuju, postoje, znači duži, otvoreni, iskreni razgovor.... , nema tu nikakve filozofije....
« Poslednja izmena: 20. Jul 2018, 18:55:25 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Lujka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
Lujka.
Ponekad i sam to pomislim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
A ne znam, mozda i ona tebe bas gotivi, samo je bas drugacija jbg i otvorena je dosta pa zato tako kazem. I kao pita te takve stvari i to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
.....I donekle perverzna, iz svega što sam pročitao, dakle najbolje i najjednostavnije rešenje je otvoreni RAZGOVOR
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
razgovaraj sa njom vidi koliko je perverzna...

evo i ja sam perverzan...

al mozda je ona jos vise...

u svakom slucaju vidi pa javi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
Ima istine u tome sto ste napisali ali i dosta netacnih stvari o meni samom,sve sam samo ne Homo Balkanikus npr.

Juce smo se vracali iz teretane,bilo je ok u pocetku a onda dolazi konverzacija sa dva tipa koja su tu vezbala i kasnije joj prisla,nisam cuo o cemu su pricali,u povratku mi je rekla u vidu pitanja

"Zamisli ona dvojica koju su glupost odvalili (nizu su od nje za glavu) rekli su mi da imam lepe noge i da bi oni voleli da imaju takve,ja sam im rekla da bi izgledali smesno sa tim njihovim malim telima i dugim nogama,zasto su mi rekli to za noge,sta ti mislis"?

Znaci vrlo cudno pitanje,rekao sam joj da su joj dali kompliment posle cega je promenila temu.

joj bre. pa očigledno želi neki komplimenat od tebe. nisi pokazao ni najmanju dozu ljubomore. budi malo homo balkanikus. tresni šakom od astal.
vidim iz pisanja da si veoma smiren i tolerantan. ne nasedaš na provokacije. mislim da si još nedovoljno iskusan. pobećiće od tebe. probaj bar malo da je povučeš za kosu tokom sexanja. od njenog reagovanja znaćeš šta hoće od tebe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
Vucem je ja za kosu cini mi se i vise nego sto treba tokom seksanja,to ne nedostaje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 20:41:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Vase misljenje

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.