Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:37:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vase i nase cenjene musterije!  (Pročitano 15839 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
Netscape Navigator 9.0.0.
Ma kako mi svaki dinar bio bitan - ja jednostavno ne mogu da prihvatim svaki psiholoski profil coveka da mi bude moja musterija! Smile Znaci ja moram (a to je u mojem interesu!) da procenim da li zelim da mi neko bude ili pak da ne bude moja "nova" musterija kojoj cu ja posvetiti vreme i znanje a zauzvrat dobiti nesto u vidu novca Smile

Na zalost - ovaj covek je daleko od potrebne "kategorije" da postane moja musterija Smile

Takodjer, a na jos vecu zalost - sve je vise i vise ovakvih ljudi, dok oni ciji nivo pismenosti dozvoljava da uvide kako moj posao zaista nesto i vredi - e oni ili beze iz unutrasnjosti, ili ostaju nezaposleni i bez primanja ovde u Zvorniku, te vise jednostavno nisu u stanju da plate moje usluge ma kako one pak bile jeftine Smile

Cilj ovog mog posta ovde jeste da se na konkretnom (ali ipak anonimnom!) primeru plasticno ilustruje sadasnja mentalna slika prosecnog ovdasnjeg korisnika racunara u unutrasnjosti nase zemlje Smile te da se stavi prst na celo i zapita: da li nam je ovde tehnologija uopste i potrebna? Ili smo i dalje za ralo i volove? Smile Smile Smile

A da li sam u procesu objavljivanja nase tuzne stvarnosti ispao neprofesionalan ili ne - to mi toliko nije ni bitno! Ja sam izgubio vec proslog leta kada se vise od polovine mojih stalnih musterija iz Zvornika odselilo zbog raznih razloga (losa ekonomska situacija je preovladavala u vise od polovine slucajeva!), a ovakve persone su mi ostale kao jedina sadasnja klijentela! Smile(

IP sačuvana
social share
::: BulmaSoft - dokazana TuziBaba Burek Foruma! ::::
: Mislite o tome pre nego sto pocnete da vredjate! :
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Bez tvog znanja ili sa tvojim znanjem - prvo moras dokazati da si na eventualnom distribuiranom snimku to stvarno ti? Kako bi ovaj covek to mogao da uradi? Nema ni imena ni broja ni nicega! Jedini podatak je da je on negde iz Karakaj-sitija i da je "nase gore list" te da kao takav prosto place za publikacijom na YouTube-u i slicnim mestima!

Nema tu dokazivanja...ako prepozna svoj glas...
Ti ces biti taj koji ce dokazivati da to nije njegov glas...a ne on... Smile
Ako postoji osnovana sumnja da je neko lice vrsilo i izvrsilo  nedozvoljeno prisluskivanje drugog lica...
Nije potrebna tuzba - da bi bio priveden...
Sam takav cin je zakonski definisan kao krsenje zakona o privatnosti i svako lice koje ga izvrsi je krivicno odgovorno... i fakticki zakon mora da reaguje... Smile
I svako ko zna za izvrsenje nekog krivicnog djela a ne prijavi ga - krivicno moze da snosi posledice...
Dakle...ne sekiraj se  - neces sam ici iza resetaka... Ici ce svi koji su znali za to a nisu prijavili nadleznbim organima... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Citat
Ma kako mi svaki dinar bio bitan - ja jednostavno ne mogu da prihvatim svaki psiholoski profil coveka da mi bude moja musterija!

Ova rechenica jedino ima smisla ako si hteo da kazesh da ti svaki dinar nije bitan... i da se ovim bavish iskljuchivo radi hobija a ne egzistencije i zarade... u protivnom, ne vidim kako bilo ko moze da bira mushterije u svom poslu, ukoliko izuzmemo kategoriju moguceg platishe i one sa nemogucnoscu placanja...

Ili radish ili ne... Odnosno - ili radish za pare, ili radish za dushu...

A shto se tiche antireklame i "nerazumevanja" tvog posla od strane "prostih i neukih" ljudi... Kako bi se ti osecao da te tako isproziva elektrichar ili vodoinstalater jer pobogu ne znash posao za koji je on placen da radi i da ga zna... A i budimo realni - da ga znash, sigurno ga ne bi ni zvao...

Dakle, diskusija, ne rasprava... bio sam na tvojoj strani kada su odbili da ti plate u firmi za onu spashenu transakciju, ali s obzirom da znam dosta ljudi koji mogu da se poistovete sa ovim chovekom, smatram da nije bash uredu ovakav nachin ophodjenja prema njima... Neznanje ne utiche na dobrotu choveka...

Niko ne moze sve da zna... pa chak i da hoce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
To govoris za drzavu koja je po uzoru na Wild Wild West raspisala poternicu na ucenjenu glavu generala Mladica?
I uzdas se u njen zakon i ocekujes da ga ona kao drzava sprovodi u tvom interesu?
I pri tome si krajnje siguran da te ona sama, dakle drzava u kojoj zivis - nikad nije prisluskivala? Smile
Preko telefona (fixnog ili mobilnog) ili neposredno "preko puta" mikrofonima?
Da li smes da se kladis u to (da nije)?
Inace, ja sam pre 11 godina rekao da ce ovde doci vreme kada ce onaj sto je pokrao milion maraka (tada su bile nemacke marke u opticaju) doci u polozaj da sudi onome ko je ukrao neciji video rekorder. Ova Vasa prica o prisluskivanju je flesh-bek pomenutog sarkazma situacije!
@Bobak_BL: Ucini mi uslugu: hajde nazovi neko preduzece kao sto je na primer Aerodrom u Beogradu Smile Onda ih pitaj da ti saopste meteorolosku prognozu ili bilo sta sto je iole vezano za avijaciju. Budi ljubazan i vaspitan, ali budi uporan u svojoj zelji! Ostani na vezi dovoljno dugo, pa mi javi iz zatvora koliko je proslo dok te nisu (bez upozorenja) snimili, i pokucali ti na vrata. Toliko o vasem zakonu i zastiti "potrosaca"
Javite mi se kada na cokoladama i ostalim prehrambenim artiklima proizvedenim u Srbiji bude JASNO VIDLJIV datum prozivodnje (jer i pored dioptrije - mislim da konzumiram sumljiv parizer iz Mitrosa!) a ostavite me na miru kada snimam svoje musterije, sto cu i dalje nastaviti da radim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Bulma...ne vidim šta je ovaj čovek loše/pogršno uradio kada se obratio za pomoć/savet/informaciju licu koje bi trebalo da mu da tačnu i detaljnu informaciju o onome u šta se sam ne razume.
To je poenta tvog postojanja, zar ne? Da pružaš usluge u domenu onoga što znaš onima koji ne znaju?
Ne razumem ni najmanje tvoje čuđenje, zgražavanje ili šta već.Na stranu neprofesionalnost, ovo što si uradio je krivično delo, i ja bih te tužila iz mesta.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
@Dzobi:
   Koliko je meni svaki dinar bitan - toliko doticnoj osobi treba da bude drago u smislu sto je pocastvovana u primanju mojih usluga! Ovo mislim najozbiljnije!

Jos jedanput: odrzavam racunare za cistu egzistenciju (znaci 100% zivim od toga) zadnjih 12 godina. I pre sam se bavio time ali iz hobija. Zadnjih 12 godina mi je to prakticno jedini izvor prihoda! I s tim u vezi sam promenio mnoooooooooooooogoooooooooo pristupa poslovanju! Trazio sam posao, trazio sam "gazdu", trazio sam ciljnu grupu (trziste) ljudi koji ce biti korisnici mojih usluga. Dug niz godina neopozivo me je naucio neke stvari a ovde cu izdvojiti sledece (uzimajuci u obzir da ja zivim u unutrasnjosti zemlje)

- Definitivno je bolje raditi samostalno nego biti zaposlen za bilo kojeg "gazdu"
 - Definitivno je bolje odbiti "cepanicu" nego se muciti sa debilima
 - Sto se prema svojim cenjenim musterijama ophodis sa manje paznje - toliko oni tebi posvecuju VISE paznje (ova mi ni dan danas nije jasna ali RADI!)

Znaci, stvar moje procene (nakon nekoliko preslusavanja doticnog snimka!) je da OVAJ "lik" ipak nije dostojan da bude moja musterija Smile i da moze da posluzi kao ilustrativni primer zatucanosti naseg naroda na Internetu Smile

« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 20:26:52 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pre će biti da si ti pokazao da si nedostojan da se baviš poslom kojim se baviš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
@Brana:
   covek nije nista lose uradio, nisam ni rekao da je uradio ista lose! Smile

Niti sam ja njemu ista lose rekao niti pomislio!

Ja ovde samo govorim jednu stvar koja izgleda svima vama promice, a odnosi se na temu nase PISMENOSTI na kraju krajeva! Mislim - od TAKVOG coveka JA trebam da zavisim, JA trebam da mu "dignem sistem" i da zivim ot toga, od NJEGOVOG poziva, a on sudeci po tonalitetu nema ni tri razreda osnovne skole!

Da li je krivicno delo reci da nasem narodu u unturasnjosti zemlje ne "leze" racunari nego da su vise "gradjeni" kao osobe za nesto ... jednostavnije... kao npr... ne znam... skupljanje sena na primer Smile

E pa imam razocaravajucu vest za tebe Brana, a to je ja TAKVOM mentolu NECU da "dizem sistem" Smile

AKo ne mogu da imam normalno ljudsko bice za klijentelu - sigurno necu imati ni ovakvu cepanicu! Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Zamisli kome lekari pružaju usluge...nepismenim, prljavim, nepristojnim, svadjivim, pijanim, agresivnim, poremećenim ljudima.
Da su zdravi..ne bi mu se ni obraćali.

Onaj ko zna da sam podigne sistem ili uradi bilo šta drugo na svom kompu, tebe sigurno neće zvati.
Ne znam šta si očekivao..da te zovu iz Gugla za savet? To bi bilo na tvom nivou?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2366
OS
Windows XP
Browser
@Brana, bas lepo sto si pomenula lekare Smile
Jedan moj poznanik pre 15-tak dana rezao brusilicom neku ogradu kraj Drine. I sta je njemu bilo ja stvarno nemam pojma, u glavnom on je sebi ispod lakta do pola ruku prerezao!!!
Odmah je odnesen u bolnicu, hitna ga je primila, poslala na rendgen da vide da li ima sve kosti unutra, pa sa rendgena na zasivanje.
Ne znam tacno koliko je trebalo kopci da mu se "zasije" na ruci ali to je bilo negde oko 80 konvertabilnih maraka (oko 40 eura). Lekar ga je pitao ovako (citiram)
   Jel' imas ti pare da sijemo ili...?
   Momak je prebledeo!
   Inace - nije imao pare kod sebe te je njegov "gazda" za kojeg je radio to rezanje ograde morao da dodje u hitnu i da plati da momka "zasiju".
   To je drzava u kojoj zivimo, a ti si napala BulmaSoft sto snima SVOJE prijemne telefonske pozive! Smile
   Kao prvo - svaka Vam cast Smile
   kao drugo - pogledajte malo oko sebe u stvarnom svetu nije bas sve onako kako ste mozda ucili u skoli Smile
   Kao trece - bolje imati jednu vrednu musteriju nego deset cepanica Smile(
   Shvati to Smile

« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 20:45:56 od BulmaSoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:37:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.