Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748753 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Objavili su neke snimke bilo je juče na kraju dnevnika. Polako ali sigurno svet se sprema za najveći događaj u istoriji ljutskog roda do sada. Svi događaji i sve veća prisutnost nlo-a na nebu govori da će to da se desi uskoro. Pitanje je samo jesmo li spremni za to? Za neke ljude na ovom forumu znam da jesu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
A pa da,video sam snimak nekih svetlećih diskova koje su prikazali na vestima juče,ali sam radio pa sam bio daleko od televizora pa nisam čuo da je reč o UFO letelicama.Ovo je već četvrti put kako vesti RTS1 objavljuju snimak UFO letelice.
Neki događaj treba da se desi,a u jedno sam siguran da u tom događaju oni će nama biti prijatelji koji će nam pomoći,a ne neprijatelji kako neki hoće da veruju.Mi kao ljudi jedni na druge više ne možemo da računamo,jedino možemo na njih da računamo.Srećom oni su tu.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2008, 18:35:08 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Objavili su neke snimke bilo je juče na kraju dnevnika. Polako ali sigurno svet se sprema za najveći događaj u istoriji ljutskog roda do sada. Svi događaji i sve veća prisutnost nlo-a na nebu govori da će to da se desi uskoro. Pitanje je samo jesmo li spremni za to? Za neke ljude na ovom forumu znam da jesu.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@ sirkan

ovo poslednje sto si postavio na rapidu, sta je to? mislim kako se otvara. nece da mi otvori.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Da i RTCG je danas na dnevniku objavila vijest o NLO kao redovnu vijest (...Mandić i dalje gladuje, Milo neđe u inostranstvu, NLO,...) Neobična pojava.

A evo opet počinje.U američke predśedničke izbore se uključuju i vanzemajci:
http://www.prweb.com/releases/2008/10/prweb1395924.htm
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 

Jaoj ,sto su im ove zene ruzne,pravi vanzemaljci cak su i moji Demonski elementali lepsi od njih.U pravu su
nema mesta za neke ljude na ovom svetu oni su sa svojim izgledom i onako mrtav kraj i nepozeljan genetski pool.
Verovatno ce neko reci "nije vazan izgled nego dusa a i pametna je" e... kure malo.
Hvala ti Boze za raznovsnost ali ti ga bas pretera,Bezite ruzne ,Cibe bre..
Hvala nauci i genetskom inzinjeringu ,tako da mozemo da uradimo ono sto prirodna selekcija nije mogla zbog glupavih ideala nasih predaka prepisanih u ime civilizacije ni jednom drugom bicu na ovoj planeti nego samo coveku kao da je on nesto specijalno pa imamo horde lenjih parazita koji se zovu covecanstvom.
Ako vanzemaljci imaju pristup internetu neka znaju ,slobodno vodite sve ruzne zene a i muskarce ako to oni zele ali pipnete li lepu devojku znajte
za kradju takvog genetskog koda i za dobrobit nasih potomaka spremni smo da vam objavimo rat.Ha Ha

PS.Salu na stranu ovi ljudi su posvetili ozbiljan rad ovome ,i svarno su u neku ruku presli na drugi nivo.Izgleda da su neki astrali ograniceni poput kockica leda i samo mozes da se kreces u svojoj kockici do smrti kada se led topi i postajes deo celine,prosvecenje je mogucnost da vidis kroz led.Ono sto ocekujes i u sta verujes u neku ruku te i ceka i jedini nacin koji vodi tome je kroz kapiju smrti na ovome svetu.Ja mogu da razumem zasto su svi kupili iste nove patike alii zasto im je potrebano da imaju sitan novac u dzepu. Alarmna zvona!!!

« Poslednja izmena: 22. Okt 2008, 09:16:15 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Da i RTCG je danas na dnevniku objavila vijest o NLO kao redovnu vijest (...Mandić i dalje gladuje, Milo neđe u inostranstvu, NLO,...) Neobična pojava.

A evo opet počinje.U američke predśedničke izbore se uključuju i vanzemajci:
http://www.prweb.com/releases/2008/10/prweb1395924.htm
 Smile Smile Smile

Gledao sam ga u akciji dobar je,
postoji jedna stara legenda o vrsti velikog svemirskog broda negde u Suncevom sistemu koji su ljudi vanzemaljskog porekla napustili kada su resili da se nasele na zemlju i ciji smo mi potomci,posto su uredjaji (mehanicki) za njegovu kontrolu unisteni ,napravljen je ostavljen nacin kako to da se uradi snagom volje i tu opet dolazimo do Molitva invokacija,Vibriranja glasa ili bozanskih imena i Tabela koje su sve deo tog mehanizma cije delove mozes da aktiviras po potrebi,Kao i sve i ta tajna je rasuta u pricama i legendama vise naroda od Crvenih Indijanaca pa do Hebrew ect. ,ali ovaj tip gledajuci ga daje mi nadu jer mi se cini gledajuci njegove manifestacije da ima delimican access/pristup "barci"koja je oko 2000km u duzini i osim biblioteke genetskih kodova koji se automatski nadopunjavaju kroz rad i prikupljanje sivih bezosecajnih androida,barka je inace prazna i ceka na potomka svojih vlasnika da se vrati.
Jebi ga zajebano je kad kad covek izgubi kljuceve.
U zadnje vreme 50god.izgleda da se prioritet sivih promenio ili je sistem zbunjen i umesto skupljanja DNA ,vise se bavi snimanjem istorije ili dogadjaja ovo se posebno onosi na ratne sukobe
kao da je to za njih proces ucenja .U svakom slucaju umesto usamljenih ruralnih mesta u proslosti sada su manifestacije njihovih pojava uglavnom u svetskim gradskim Centrima.
Naravno za mene nista ne moze da pobedi  lepotu flore i faune u Junglama Bornea
gde se nove vrste stalno manifestiraju.

Pozdrav
« Poslednja izmena: 22. Okt 2008, 02:35:45 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Evo Light mi javio-okrenite Avalu brzo!Priča o nlo-ima
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
@ sirkan

ovo poslednje sto si postavio na rapidu, sta je to? mislim kako se otvara. nece da mi otvori.
Da.... provalio sam da je cudan fajl flv i jos neka karakondzula,ali u Gom playeru otvara....mada to je samo vest na Hrvatskom dnevniku da su Britanci priznali postojanje vanzemaljskih letilica,pa,ako te ne mrzi skini GOM, potpuno je free, a pusta sve zive i nezive fajlove i kodeke Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15

Jaoj ,sto su im ove zene ruzne,pravi vanzemaljci cak su i moji Demonski elementali lepsi od njih.U pravu su
nema mesta za neke ljude na ovom svetu oni su sa svojim izgledom i onako mrtav kraj i nepozeljan genetski pool.
Verovatno ce neko reci "nije vazan izgled nego dusa a i pametna je" e... kure malo.
Hvala ti Boze za raznovsnost ali ti ga bas pretera,Bezite ruzne ,Cibe bre..
Hvala nauci i genetskom inzinjeringu ,tako da mozemo da uradimo ono sto prirodna selekcija nije mogla zbog glupavih ideala nasih predaka prepisanih u ime civilizacije ni jednom drugom bicu na ovoj planeti nego samo coveku kao da je on nesto specijalno pa imamo horde lenjih parazita koji se zovu covecanstvom.
Ako vanzemaljci imaju pristup internetu neka znaju ,slobodno vodite sve ruzne zene a i muskarce ako to oni zele ali pipnete li lepu devojku znajte
za kradju takvog genetskog koda i za dobrobit nasih potomaka spremni smo da vam objavimo rat.Ha Ha

PS.Salu na stranu ovi ljudi su posvetili ozbiljan rad ovome ,i svarno su u neku ruku presli na drugi nivo.Izgleda da su neki astrali ograniceni poput kockica leda i samo mozes da se kreces u svojoj kockici do smrti kada se led topi i postajes deo celine,prosvecenje je mogucnost da vidis kroz led.Ono sto ocekujes i u sta verujes u neku ruku te i ceka i jedini nacin koji vodi tome je kroz kapiju smrti na ovome svetu.Ja mogu da razumem zasto su svi kupili iste nove patike alii zasto im je potrebano da imaju sitan novac u dzepu. Alarmna zvona!!!

M... to je bio samo predlog... kako promeniti zivot.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 262 263 265 266 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.