Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748638 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Ipak je "ljucki" a ne "ljudski" a i lakše je izgovoriti Smile
Što se tiče onog pitanja o duhovima ne znam ja ih nijesam viđeo. Međutim postoje duše koje ne znaju da su im tijela umrla pa se još petljaju oko ljudi.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2008, 21:34:42 od Formica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Eh, nego imam jednu pricicu da ispricam, pa mi vi recite misljenje. Radi se o tome, da mi je drugarica ispricala, znaci klela se u sve najmilije da je istina. To je njen deda doziveo. Pricao joj je, kako se setao putem, pored neke njive, naisao na nemackog (nacista, hitlerovo doba) vojnika, kako ga gleda,  pozdravlja ga i salutira mu. Starac se prepao, nije mogao da se smiri. Nakon toga vojnik je nestao u magli. A za to mesto se govori da je tu bilo groblje nacistickih vojnika, da su tu bili streljani. E sada, sta vi strucnjaci mislite, Vanzemaljci il Vampiri?

Anivej, sad sam ozbiljan, ocekujem ozbiljne odgovore.  Smile Smile
Takve stvari se dešavaju mnogim ljudima,samo mnogi ne smeju da govore o tome jer se boje da im neće verovati.Ja sam jedno vreme proučavao te fenomene.Recimo jedan noću neki put čuo korake i viđao osobu u starinskoj odeći sa cilindrom na gavi kako prolazi kroz zid.A kod drugog sa vremenom na vreme isto tako noću nešto počelo da vuče jorgan sa čoveka.A čovek ozbiljan i ugledan,pa neverujem da imao razloga da laže,ali u oba slučaja otišao, ostao da sačekam i vidim taj fenomen, ali ništa nije bilo,a radiestezijom potvrdio fenomen.A recimo uspeo sam nešto da vidim kada su jedan bračni par došao kod mene,i požalili da osećaju prisustvo neke osobe u kući,čuju udaranje u vrata i grebanje noću kada legnu, iako nije bilo nikog u prostoriji,a jednom prilikom počeli da se pomeraju i neki predmeti u prostoriji sam od sebe.Ja sam otišao i radiestezijom locirao pravac u kom se nalazi taj entitet,došao do te lokacije i na kratko zažmurio,i pojavilo se ružno lice jedne osobe.Ja se trgo,dao sam opis lica koje sam video,a ukućani su taj opis prepoznali kao osobu koja stanovala u toj kući ali je davno umro.Tu sam vršio eksperimente da oteram taj entitet,i srećom uspeo sam,tako da su kucanja i grebanja na vratima i pomeranje predmeta prestali od tada.
Bezbroj slučaja potvrđuju postojanje takvih fenomena.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2008, 23:15:25 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
tema......... Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2008, 23:47:20 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
tema......... Smile
sirkane,nisu vanzemaljci samo leteći tanjiri,i duše ljudih jesu vanzemaljskog porekla,jesu u vezi teme.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
tema......... Smile
sirkane,nisu vanzemaljci samo leteći tanjiri,i duše ljudih jesu vanzemaljskog porekla,jesu u vezi teme.
aha...znaci duse su vanzemaljskog porekla,a mi ljudi nismo.... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Ljudsko telo je od Zemaljskog materijala,a duša nije. Smile
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ljudsko telo je od Zemaljskog materijala,a duša nije. Smile
super..... Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Eh, nego imam jednu pricicu da ispricam, pa mi vi recite misljenje. Radi se o tome, da mi je drugarica ispricala, znaci klela se u sve najmilije da je istina. To je njen deda doziveo. Pricao joj je, kako se setao putem, pored neke njive, naisao na nemackog (nacista, hitlerovo doba) vojnika, kako ga gleda,  pozdravlja ga i salutira mu. Starac se prepao, nije mogao da se smiri. Nakon toga vojnik je nestao u magli. A za to mesto se govori da je tu bilo groblje nacistickih vojnika, da su tu bili streljani. E sada, sta vi strucnjaci mislite, Vanzemaljci il Vampiri?

Anivej, sad sam ozbiljan, ocekujem ozbiljne odgovore.  Smile Smile
Takve stvari se dešavaju mnogim ljudima,samo mnogi ne smeju da govore o tome jer se boje da im neće verovati.Ja sam jedno vreme proučavao te fenomene.Recimo jedan noću neki put čuo korake i viđao osobu u starinskoj odeći sa cilindrom na gavi kako prolazi kroz zid.A kod drugog sa vremenom na vreme isto tako noću nešto počelo da vuče jorgan sa čoveka.A čovek ozbiljan i ugledan,pa neverujem da imao razloga da laže,ali u oba slučaja otišao, ostao da sačekam i vidim taj fenomen, ali ništa nije bilo,a radiestezijom potvrdio fenomen.A recimo uspeo sam nešto da vidim kada su jedan bračni par došao kod mene,i požalili da osećaju prisustvo neke osobe u kući,čuju udaranje u vrata i grebanje noću kada legnu, iako nije bilo nikog u prostoriji,a jednom prilikom počeli da se pomeraju i neki predmeti u prostoriji sam od sebe.Ja sam otišao i radiestezijom locirao pravac u kom se nalazi taj entitet,došao do te lokacije i na kratko zažmurio,i pojavilo se ružno lice jedne osobe.Ja se trgo,dao sam opis lica koje sam video,a ukućani su taj opis prepoznali kao osobu koja stanovala u toj kući ali je davno umro.Tu sam vršio eksperimente da oteram taj entitet,i srećom uspeo sam,tako da su kucanja i grebanja na vratima i pomeranje predmeta prestali od tada.
Bezbroj slučaja potvrđuju postojanje takvih fenomena.

Ja bi se covece usrao od straha.. da mi se to desi, mislim da bi se onesvestio.. Paralizovao bolje je reci.
Jbt.. ne potvrdjuj da postoji, kazi da je sala  Smile Lakse da mi bude.
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Strah dolazi samo od nepoznatog kada čovek nezna dali je u opasnosti.A ja znam da mi ti fenomeni nemogu ništa.Bitno da čovek svoj um isprazni,da nema nikakve predožbe i misli.Inače ako od straha počnemo da mislimo kako je to nešto opasno i strašno,mi ćemo videti stvarno naše misli kao realnost,i tada ćemo mi sami sebi praviti štetu na psihičkom nivou.I bitno da smo psihički stabilni i jaki.Strah je najveći neprijatelj čoveka.Kada to savladamo,vidimo istinu i realnost u svom sjaju.Mnogi ljudi potvrđuju takve fenomene,a i ja sam video,pa nemogu reći da ne postoje.Jedino sam bio u opasnosti,kada sam sreo ženu koja rekla da zna da deluje sa crnom magijom.Kao skeptik nisam verovao,a otvoren sam bio za dokaze kao činjenice postojanja toga.Mislio sam da sam dovoljno jak da mi ne može ništa.Ona je zatražila da mi baja iznad glave,a ja dopustio.Nisam ništa osećao.Nego počelo nešto čudno da se dešava kada ja prekoračio prag moje kapije.Obeuzeo me strahoviti bol po celom telu,kada sam stigao do vrata moje kuće,nisam mogao više ostati na svojim nogama,pao sam na kolena i nekako dohvatio kvaku,pa sam upuzao na krevet.Mislio sam da ću umreti,tolike su ti bolovi bili..Skoro se ne sećam posle šta je bilo,ali je ta paraliza prošla.Nego kada sam legao noću,i zažmurio,stalmo mi se poljavljivala njeno lice koje me uznemiravao.Pošto sam u ono vreme tek upoznavao religiju,Jevanđelje,Boga i Isusa,mogao sam isprobati dali stvarno postoje te snage.Pomolio se Isusu Hristu da me zaštiti.Neverovatno kako se spustio neki neverovatan mir,i oterao sve što me uznemiravao.Tako sam morao jedno tri puta noću da oteram te uznemiravajuće slike,jer skoro da sam te slike video u mraku otvorenih očiju.Pošto sam poznavao svakakve ljude,otišao sam kod jedne žene za koju sam čuo da navodno skida crnu magiju.Nisam verovao da mi može pomoći,ali ajde da probam sve.Nešto bajala iznad glave,i iznad glave izlila tečno olovo u posudu sa vodom.To olovo puklo kao petarda.Žena je rekala da su mi baš nešto uradili sa crnom magijom.A olovo koje rasprslo,ti delići su prikazivali debelu figuru sa glavom,dve ruke sa prstima.A ta žena jeste bila debela,i bajala mi sa obe ruke.Neverovatno iskustvo je bilo to videti.Tako izlila olovo jedno tri puta.Kada sam stigao kući,zaspao sam kao dete.U životu nisam osećao takav mir,kao da sa pluća meni skinuli teret od sto kila,udisao neverovatno lako.Posle čuo da ta žena sa crnom magijom razbolela,pošto se ta negativna energija vraća pošaljiocu.A ja sam saznao da mi nemogu ništa dok mi ti crnomagijaši ne uđu u auru.Pošto mi je aura jaka,nemogu mi ništa.Zato ona tražila da mi baja iznad glave.Tako sam uspeo da pomognem jednoj ženi.Ona se isto žalila na crnomagijski utica,pa sam je odveo kod žene za skidanje crne magije.Posle mesec dana čovek koji je bio u njenoj rodbini,i za koga su znali da zna oko crne magije, je umro,pošto smrt koje poslao na ženu,se njemu vratio.Neverovatne stvari ima na zemlji,samo treba istraživati,naći dokaza koje možemo videti svojim očima.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2008, 11:37:22 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Piroxe sve si u pravu. Ja to sa crnom magiom ne volim. Ne želim ni da razmišljam o tome. To se ne radi. Ne smije čovjek na taj način uticati na druge ljude jer je tto zabranjeno a ko ne posluša viđeće što ga čeka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 249 250 252 253 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.