Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 749257 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Disclosure project ? Kakav je to projekat sirkane?
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Uh uh uh uh Piroxe,težak si za razgovor jer osećam rovovsku bitku u tvojim postovima..Preusko gledaš na stvari umesto da pogledaš širu sliku.
  Pošto si totalno u utvrdjenju i odatle ispaljuješ svoje tvrdnje,nespreman da dovedeš svoja verovanja u pitanje,nemam nameru da se nadmudrujem i pokušavam da argumentujem. Bez uvrede,kao da imaš ular na glavi.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
taxtex
Laž je širok,istina je uzan,laži jako puno ima,istine premalo.Kada bi sve bilo istina što ljudi pričaju,svet ne bi bio ovakav prijatelju.Laž je laka pa mnogi veruju u laž,a istina je teška,jer istinu teško naći,a treba i boriti se da dođeš do istine.Ja sam svašta prošao u životu,svakakve laži i istine,pa teško može neka laž da nađe plodno tlo u meni.
Kod mene bitku vidiš između činjenice,zdravog razuma,realnosti i priča koji su samo priče.Nisam ja težak,već su priče teške.Ljudi su me zvali za svakakva paranormalne fenomene,dobro sam ih proučio,sam sam vršio dosta uspešnih experimenata sa parapsihologijom,tako da znam u šta treba da verujem i u šta ne,šta bi mogao da prođe kao istina a šta ne.Moja spoznaja istine se bazira na činjenicama do kojih sam uspeo da dođem,a ne na pričama sumnjivih izvora.Kada bi tii prošao i video ono što sam ja video,i ti bi imao utvrđenje zdravog razuma.Moje verovanje ću dovesti u pitanje kada bude fizičkih dokaza.Jer u ono što verujem pa i ono natprirodno,mogao sam saam sebi dokazati i kroz eksperimente i fizički,a za vašu ne mogu dokazati,niti si ti sebi išta dokazao,već samo prenosiš priče na slepo.
Kada se gleda sa strane zdravog razuma,jasno ko ima ular u glavi,no srećom takvi su u manjini inače bi od panika i paranoje više ljudi stradali na Zemlji,nego što bi stradali da su te priče istinite.
« Poslednja izmena: 20. Sep 2008, 01:03:12 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Formice loza je prava stvar a lovćen što ga pomenu još mi je muka od njega. A što se kritika na tvoj račun tiče sviđa mi se kako se nosiš sa tim. Samo napred
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Disclosure project ? Kakav je to projekat sirkane?
Pa,pricao sam vec dosta o tome ....to je velika grupa ljudi koja je nekada radila za vladu ili Americku vojsku i imala pri tome susrete sa vanzemaljskim bicima i letilicama,i resili da o tome javno progovore,cak i pred Kongresom....uostalom evo pregledaj ovo... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
The Disclosure Pro... (803.88 KB)
« Poslednja izmena: 20. Sep 2008, 08:17:15 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Evo mišljenje čoveka sa kojim se slažem.

The Super Secret Alien Government Conspiracy

Are aliens working with our governments in order to
later reveal themselves?
I think not.  I just got an email from good ol’ Vince White
who is a one man wrecking crew in regard to getting full
disclosure regarding aliens from our government.  Vince
is a really brave, and I mean brave man who fights a
never ending battle for truth, disclosure, and the American
Way.
However, on this one point I have to disagree with him.  It’s
an issue I’ve batted back and forth with myself over the years.
We’ve all heard stories about how our U.S. Government and
other governments have known about the extraterrestrials and
have kept the issue a secret beyond all attempts by their
enemy governments to disclose the presence of extraterrestrials
amongst us.  We’ve heard and read stories about how these
aliens have been behind great scientific discoveries, natural
disasters, and even diaper rash.
I had to stop and think one day how could every government
on Earth be so efficient that they could keep this covered up
even when half of us hate the other half so bad that if we did
know a secret why wouldn’t we disclose it and ruin everything
for our enemies?  I pondered this and it just didn’t add up.  I
do however understand that governments can keep secrets and
the only way in heck these governments would mutually agree
on keeping it a secret would only be because disclosing it
would destroy any control our governments would have on us.
Something like the aliens come from a more powerful and
beneficial government that would sweep away anthing we’ve
got on good ol’ Earth.  As grandiose as that theory was it
still didn’t make sense except for the greed factor because our
governments can’t even agree on air poisoning issues and one
would expect breathing poison air would be very important an
issue to handle.
So again, none of it made sense.  I tried to incorporate that
aliens didn’t communicate with our governments and that it was
all a sham and that disclosure was being controlled by hign end
alien super intelligences that could whisk away crashed UFO
debris and alien bodies.
  That they could wipe out memories
en masse hiding their footprints from the brilliant human detectives
who were hot on their trail.  I was perplexed that how could
beings that smart still crash, get caught on cousin Wilbur’s
pocket camera and still manage to evade the interests of the
press whom we know are hard bent on reporting relevant news
to increase our chances of survival like what new Miley Cyrus/
Hannah Montana adventure is a-brewing.
So again with the government conspiracies.  Aliens working in
secret with our elect or usurpers in high tech laboratories where
the future miracles of technology will be revealed one day.  I
still don’t buy it.  Even so, let’s say there is a semblance of truth
to these stories.  What kind of idiots are these extraterrestrials
that they would only trust our politicians and world leaders?
Can
you name 5 world leaders or governments worth a flying fart that
you would reveal your inner most secrets and such to?
  Democrat
and Republican, how dopey are these extraterrestrials that they
don’t have a mysterious cosmic personal character machine that
could detect crooked political slimeballs?  I’ll admit with all our
so called supremacy as some love to call us humans the highest
of life forms and supreme lords over the Earth but we still elected
George W. Bush twice.  Ever see the Mugabe elections in Africa?
We’re no champions on the stage of smarts ourselves and the
aliens only want to work with our governments?  That says a lot
about these aliens doesn’t it?  The trust level is somewhere down
there with used car salesmen and those late night real estate
get-rich-quick infomercials.  Can things get that low?  I know they’re
one step lower than snake spit in quicksand but they belong
there.
So maybe these aliens aren’t the happy go lucky benevolent
aliens we see in those Stephen Spielberg movies.  Maybe these
aliens are more of the Snidely Whiplash brand from those old
Dudley Dooright cartoons by the great Jay Ward.  Maybe these
aliens are just another brand of sucker of the P.T. Barnum measure.
Either way, if there are aliens and they’re working in secret with our
governments we don’t want to know them.  The old saying goes
here, if you lay down with dogs you’ll get fleas.  In this case, if you
lay down with politicians you’ll get politicians.

Best,
Greg

Preuzeto sa sajta: http://ufomafia.com/blog/the-super-secret-alien-government-conspiracy
« Poslednja izmena: 20. Sep 2008, 10:11:58 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Pirox,jesi li siguran da nisi ti ovo pisao.....? Smile Potpuno je u tvom fazonu,i shvatam zasto se slazes sa njim,ali ipak ostaje ovo sa pocetka njegovog teksta,a jako je vazno....I think not.Znaci,to je njegovo misljenje,a ne mora da znaci da je u pravu Smile......i sta je ovo,jebem mu misa Smile Still footage of a small silver egg-shaped drone vehicle with it's dead alien occupant being examined at top secret government base (possibly Area 51)...notice this object has no visible door or structural joints, this is because the aliens utilise the principle of molecular fusion...but to us humans this technology remains in the realm of science fiction...(this vid filmed off a flat computer monitor)!!!!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
top_secret_russian... (628.21 KB)
« Poslednja izmena: 20. Sep 2008, 11:29:16 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
taxtex
Laž je širok,istina je uzan,laži jako puno ima,istine premalo.Kada bi sve bilo istina što ljudi pričaju,svet ne bi bio ovakav prijatelju.Laž je laka pa mnogi veruju u laž,a istina je teška,jer istinu teško naći,a treba i boriti se da dođeš do istine.Ja sam svašta prošao u životu,svakakve laži i istine,pa teško može neka laž da nađe plodno tlo u meni.
Kod mene bitku vidiš između činjenice,zdravog razuma,realnosti i priča koji su samo priče.Nisam ja težak,već su priče teške.Ljudi su me zvali za svakakva paranormalne fenomene,dobro sam ih proučio,sam sam vršio dosta uspešnih experimenata sa parapsihologijom,tako da znam u šta treba da verujem i u šta ne,šta bi mogao da prođe kao istina a šta ne.Moja spoznaja istine se bazira na činjenicama do kojih sam uspeo da dođem,a ne na pričama sumnjivih izvora.Kada bi tii prošao i video ono što sam ja video,i ti bi imao utvrđenje zdravog razuma.Moje verovanje ću dovesti u pitanje kada bude fizičkih dokaza.Jer u ono što verujem pa i ono natprirodno,mogao sam saam sebi dokazati i kroz eksperimente i fizički,a za vašu ne mogu dokazati,niti si ti sebi išta dokazao,već samo prenosiš priče na slepo.
Kada se gleda sa strane zdravog razuma,jasno ko ima ular u glavi,no srećom takvi su u manjini inače bi od panika i paranoje više ljudi stradali na Zemlji,nego što bi stradali da su te priče istinite.
Ja iznosim priče ali ne tražim od tebe da veruješ.Ne mogu da odbacim priče Filipa Korsoa ili Filipa Šnajdera tek tako Smile   Kako misliš da ti čovek dokaže stvari?Odakle mu fizički dokazi???Kad se ulazi u bazu Alamo u Meksiku jednostavno prolaziš kroz rengen zrake-ni u dupetu nemožeš da izneseš ništa a kamoli ovako Smile
  Reći da ono što je on rekao ( http://www.youtube.com/results?search_query=Philip+Schnaider&search_type=&aq=f ) treba odbaciti kao neosnovano,imajući u vidu činjenice koje sam gore rekao je neozbiljno. Ne dave se ljudi žicama u stanu tek tako. Znao je mnogo,govorio je o projektima ali jednostavno neizvodljivo je dokazati jer se to radi daleko od očiju javnosti sa brdo opreza i zaštite.
  Ništa ne tvrdim već kažem da treba uzeti u obzir i ono što se ne može dokazati istog momenta. Zbog toga je ovaj svet prepun ignorantnosti jer su ljudi programirani da veruju samo u opipljivo i materijalno,zaključani u pet čula.

Inače samo da ti kažem da gluplji text nisam čitao,ovo na engleskom.

Pita se čovek u svojoj pljuvačini,kako to da vanzemaljci ne uspostavljaju kontakt ni sa kim osim sa vlastima tj.političarima? Pa ko ima vlast jbt nego političari(na vlasti jel..)?Sa kime da saradjuju-da neće sa tobom možda?Da ne treba meni da se obrate sa planovima i ponudama???Bože gospode  Smile

Jel on ovo pisao sa dna okeana?Opskuran text koji ne nudi ništa osim ličnih,ograničenih gledišta.
 I na kraju mi je najžešći kad se zapita na početku: "Are aliens working with our governments in order to
later reveal themselves?
I think not. "
  Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Sep 2008, 13:27:33 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
sirkan
Budi siguran da nisam to ja pisao.Mnogi svoje razumno mišljenje smatraju normalnih i suvišnim da se to javno objavljuje.Jedino je Greg uzeo da troši vreme i novac da objavljuje nešto što je u svetu sasvim normalno mišljenje,i to nije moj fazon,već jedno sasvim normalno i logično mišljenje i razmišljanje koje možeš čuti od 90% ljudi.

Citat
ali ipak ostaje ovo sa pocetka njegovog teksta,a jako je vazno....I think not.
Kao što za svaku od strane vas objavljenu ekstremnu i neverovatnu priču jako važno...I think yes.

Citat
Ja iznosim priče ali ne tražim od tebe da veruješ.
Kao što ja iznosim moje mišljenje.ali ne tražim da se složiš samnom.

Citat
Ne mogu da odbacim priče Filipa Korsoa ili Filipa Šnajdera
Čije priče naravno niko ne može dokazati niti ima fizičkih opipljivih dokaza.

Citat
Kako misliš da ti čovek dokaže stvari?
Na dva načina,da mi neko pokaže jasne nepobitne dokaze,ili da mi neko pomogne da i ja sam budem svedok i doživim ono što je u pričama.Koliko puta sam tražio da se javljam kao dobrovoljac da mi ugrađuju implant,da naprave od mene hibrida samo zato što pričate kako masovno kidnapuju ljude za to.Navodno formica imao susret sa vanzemaljcima i oni ga oteli i navodno ugradili mu implant.Jesam traži da mi pošalje vanzemaljce kod mene da mi ugrade implant?Jesam tražio da prenesem poverljive informacije o vanzemaljcima zbog kojeg navodno ubijaju ljude?Dao sam u oglas da mi se javi bilo ko ko je bio otet od vanzemaljaca,na milioni čitali oglas niko se nije javio.Poznajem na hiljade ljudi,a oni na stotine, to je više miliona ljudi.Znači mogao bih dobiti informaciju da bilo ko od ovih više miliona ljudi bude kidnapovan ili otet od navodnih vanzemaljaca.Vrlo dobro poznajem pravog pripadnika masonske lože koji živi u Rumuniji,koji su vlast na planeti,a ne predsednici,pa nikada nije potvrđivao bilo kakvu priču o vanzemaljcima bilo kakvih ljudi.Takođe u Nemačkoj znam policajca koji ima pristup informacijama svih nestalih u toj zemlji.A svaki slučaj koji je rasvetljen,nikada i nigde nije pominjano bilo kakvo kidnapovanje od strane vanzemaljaca.Kao što rekoh ja se oslanjam na jasne činjenice koje postoje,a ne na priče koje nemaju veze sa realitetom.
Citat
Ne dave se ljudi žicama u stanu tek tako.
Pa da,zato i agenti,mafija,plaćene ubice ubijaju sa žicama u stanu zbog materijalnih,političkih i sličnih ciljeva .Po tebi možda mafija vanzemaljci,agenti su u teoriji zaveri a plaćeni ubice su gušteri ubice.

Citat
Znao je mnogo,govorio je o projektima ali jednostavno neizvodljivo je dokazati jer se to radi daleko od očiju javnosti sa brdo opreza i zaštite.
Zato mnogi sada prave turneju sa takvim strogo tajnim informacijama i pričama,jedino su dokazi nedostupni zbog opreza i zaštite,a ne i informacije.Da su te informacije tačne,čovek bi nestao u roku od dva sata,ne bi pravio biznis i turneju od toga.

Citat
Ništa ne tvrdim već kažem da treba uzeti u obzir i ono što se ne može dokazati istog momenta.
Znači mi treba da uzmemo svako zastrašivanje na slepo,bez da utvrdimo istinitost tog zastrašivanja? Ako ja sada kažem da ti je bomba postavljena u tvoju kuću,zašto ti ne uzmeš to u obzir pa da se odseliš iz kuće sve dok ne dokažeš dali ima bombe ili nema u tvojoj kući?

Citat
Zbog toga je ovaj svet prepun ignorantnosti jer su ljudi programirani da veruju samo u opipljivo i materijalno,zaključani u pet čula.
Po tebi koji su ljudi programirani,oni koji koriste svoj razum za rasuđivanje,ili koji naslepo kao programirani veruju sve što mu se stavlja ispred njega.Dali je slučajno da ama šta god pominjete, u svemu vidite neku zaveru?

Citat
Inače samo da ti kažem da gluplji text nisam čitao,ovo na engleskom.
Kao što su za neke priče da gušteri dolaze na zemlju da jedu ljude glupi,tako i tebi glupo kada neko govori iz zdravog razuma i sa logičkim zaključcima.

Citat
Pita se čovek u svojoj pljuvačini,kako to da vanzemaljci ne uspostavljaju kontakt ni sa kim osim sa vlastima tj.političarima? Pa ko ima vlast jbt nego političari(na vlasti jel..)?Sa kime da saradjuju-da neće sa tobom možda?Da ne treba meni da se obrate sa planovima i ponudama???Bože gospode
A ti sada znaš ko je vlast na svetu.Kada bi malo proučio realnost a ne SF priče kao što je Alien 8,shvatio bi da su vlast na Zemlji masoni,i najbogatiji biznismeni kao što je Rokfeler i slični, koji su pravili poslove na svetu tako što su izazivali sukob zbog komercialnih interesa i upravljali drugim događajima.Oni su vlast,i političari se njih pitaju.

Citat
Jel on ovo pisao sa dna okeana?Opskuran text koji ne nudi ništa osim ličnih,ograničenih gledišta.
Uprovo o tome sam pisao.Vama je priča istinita samo ako je ekstremna,neverovatna,krvoločna i pun horor delova.Zato tebi istina ne odgovara i dosadna koja ne nudi ništa.Prijatelju,čovek nudi da razmisliš u šta veruješ,a ne priče bez dna i realnosti.
Citat
I na kraju mi je najžešći kad se zapita na početku: "Are aliens working with our governments in order to
later reveal themselves?
I think not.
A kod vas je smešno ono "I think yes" na to pitanje.A šta ako čovek poznaje predsednika?
« Poslednja izmena: 20. Sep 2008, 18:14:01 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Pirox kad bi ti vanzemljci došli kod tebe ti bi činjenicama i naučnim dokazima uspeo da ih ubediš da ne postoje. Pa te verovatno zbog toga izbegavaju. Šalim se malo ne ljuti se ne mislim ništa loše.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 238 239 241 242 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.