Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 747347 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nije lose  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Jbg,od stare teme pa na ovamo ima oko dvesta stranica i bilo je dosta ozbiljno.Ponekad malo šale dobro dodje- nadam se da mi stari dobri Sirkan ne zamera  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Zar toliko stranica ima .Nesto razmsljam mozda je vrijeme da zatrazimo nas kutak na forumu
Gdje bi bile objavljevane stvari koje zvanicna nauka ne priznaje nesto ko segment alternativna istorija na sekciji istorija
« Poslednja izmena: 08. Maj 2008, 12:32:05 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Citat
Jbg,od stare teme pa na ovamo ima oko dvesta stranica i bilo je dosta ozbiljno.Ponekad malo šale dobro dodje- nadam se da mi stari dobri Sirkan ne zamera
Jok,matori,nek vide da i mi znamo da se zajebavamo i da smo normalni,posto svi misle da nam fali koja daska,he,he Smile
Citat
Zar toliko stranica ima .Nesto razmsljam mozda je vrijeme da zatrazimo nas kutak na forumu
Gdje bi bile objavljevane stvari koje zvanicna nauka ne priznaje nesto ko segment alternativna istorija na sekciji istorija
Tesko ce to ici,mi smo uvek hteli da ovu temu shvate ozbiljno,a na kraju su svaku bacili u blablaonicu....jebi ga, jos smo u manjini,a kad im slete u dvoriste,bice:,,U jebote,sta su ono bese pisali na onoj temi????'' Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
SKRIVENA ISTINA - ZABRANJENO ZNANJE
Dr. Steven M. Greer

Od presudne je važnosti shvatiti da je čitavo 'izvanzemaljsko pitanje' okruženo golemom i sofisticiranom kampanjom dezinformiranja: najmanje devedeset posto informacija i fotografija prikazanih javnosti izabrane su kako bi izazvale strah te naposljetku mržnju prema svemu izvanzemaljskom.  Filmovi, televizijske emisije i knjige na tu temu govore tome u prilog: ako je vjerovati tim besmislicama, ispada da je svaka druga osoba u Americi bila u ponoć oteta iz svog doma i mučena! To jednostavno nije točno. Međutim, strava i užas se prodaju, a uobičajenim osumnjičenicima ide na ruku da mase budu prestrašene i pogrešno informirane. 
Znamo da postoje tajne paravojne operacije te da njima upravlja tajnovita skupina koja se bavi inscenacijom NLO/VZL (vanzemaljska letjelica) događaja. To nije špekulacija: razgovarali smo s velikom brojem različitih ljudi iz vojske čije se izjave međusobno potvrđuju, a koji su sudjelovali u timovima koji su namjerno »otimali« ljude kako bi stvorili iluziju pravih susreta s vanzemaljcima.
U »NLO industriji« postoji otimačka supkultura teška milijarde dolara koju financiraju moćne, bogate interesne skupine (uključujući određene europske kraljevske obitelji zajedno s njihovim industrijskim odvjetcima u Sjedinjenim Državama). Priče koje izlaze u javnost pomno se selektiraju. Kada se nekoj od skupina za potporu otetima ili istraživačima netko obrati s opisima sličnim onima kakve sam i sâm imao priliku slušati, takvom će se pokazati na vrata. Oni žele izabrati samo zastrašujuće priče - priče ljudi koji su imali režirane susrete, susrete koje je inscenirala vojska s ciljem stvaranja psihološke propagande. Tako stvoren razdor između ljudi i vanzemaljaca opravdat će troškove »ratova zvijezda« u budućnosti.
Dio je to dobro smišljenog plana da se dvije skupine međusobno zavade. Kako bi i zavada uspjela, prijetnja se mora demonstrirati, a navodni »neprijatelj« demonizirati. Tako većinu informacija o NLO-ima i vanzemaljcima koje dopru do javnosti smišljaju operativci iz protuobavještajnih i službi za psihološke operacije, dezinformirajući ljude kako bi postigli točno određene ciljeve. Prvi je jednostavno diskreditirati to područje istraživanja budući da većina njihovih priča ne podnosi temeljitije ispitivanje. Drugi je, po mom mišljenju, proizvesti strah koji će poslužiti kao dobar temelj za izgradnju sustava »ratova zvijezda« . Čak je i tako ugledna ličnost kao što je Wernher von Braun, jedan od vodećih znanstvenika na području razvoja raketne tehnologije, članici našeg tima Carol Rosin rekao da se događa upravo to: da se planira oružje instalirati u svemir i da otuda dolazi potreba da se kod ljudi stvori psihološka jezgra za strah od svega izvanzemaljskog; zatim će, u budućnosti (kada družina, koja na zlatnom rudniku tekućih industrijskih i vojnih operacija zarađuje multibilijunske iznose, odluči da se ta obmana odvijala dovoljno dugo), moći objaviti da se svijet mora ujediniti kako bismo »isprašili vanzemaljce« (kao što je navedeno u filmu “Dan nezavisnosti”).
Imajte na umu da će Hladni rat i sve stvari koje se danas događaju biti sporedni u usporedbi s financijskom dobiti stečenom izazivanjem panike u masama zbog lažne prijetnje iz svemira kojoj se mora oduprijeti. Umjesto izvlačenja neograničenih količina dolara iz Sjedinjenih Država i Zapada, zamišljena »prijetnja« će proizvesti dovoljno ksenofobije da zajamči »bjanko-ček«, odnosno stalan dotok državnog novca u ime očuvanja svjetske sigurnosti i mira. Zvuči vam poznato?
Ova se procjena temelji na razgovorima s brojnim vojnim dužnosnicima iz organizacija koje se time bave. Bilo mi je bez uvijanja rečeno da se na ostvarivanju tog plana radi barem od 1950-ih. Operacije te vrste uključivale su upotrebu takozvanih »letjelica za množenje vanzemaljaca« koje je proizveo konzorcij kompanija što ga, između ostalih, tvore Lockheed Martin, Northrup, SAIC, E-Systems, EG&G i Mitre Corporation. To su od čovjeka izgrađeni antigravitacijski uređaji koji su, zajedno s drugim moćnim elektronskim oružjem i »programiranim životnim oblicima« (eng. programmed-life form - PLF) bili u upotrebi barem od pedesetih godina prošlog stoljeća. PLF-ovi su biološki umjetni oblici života konstruirani da nalikuju takozvanim »Sivima« - međutim oni ne dolaze iz svemira. Proizvode se u nekoliko postrojenja poput onog na području Four Corners blizu Dulcea u saveznoj državi New Mexico.
Radi se o orkestriranoj akciji stvaranja lažne »izvanzemaljske prijetnje«. Istupi li netko s pričom koja je drukčija od njihove, njega se stavlja na crnu listu i onemogućava da svoju priču iznese u javnost i medije u obliku knjige ili preko bilo kojeg drugog značajnijeg kanala. S druge strane, oni koji stvaraju poruke koje ulijevaju strah - slične onima iz Dana nezavisnosti ili određenih knjiga o NLO otmicama - sklapaju velike nakladničke i filmske ugovore, te za to dobivaju visoke predujme. To je nesumnjivo smišljeno.
Moćna elita želi da se takve uznemiravajuće priče usade u masovnu svijest, a istina da se prepusti zaboravu. Upoznao sam ljude koji financiraju kultove izvanzemaljskih otmica u Sjedinjenim Državama i Europi.
Osim što sam razgovarao s ljudima iz vojske koji su izvodili te pseudo-otmice, ni manje ni više nego vladajući član jedne europske kraljevske obitelji osobno mi je rekao da potpomaže financiranje tih projekata. On razmišlja na način da te zastrašujuće priče moraju biti prisutne u javnosti kako bi svijet bio svjestan da ti »zli vanzemaljci« postoje te da se s njima mora boriti. Čak je otišao tako daleko i rekao da se, u stvari, svaki veći problem na Zemlji još od vremena Adama i Eve može pripisati mahinacijama tih demonskih vanzemaljaca. On doista vjeruje u to! Ujedno je glavni osnivač “Opusa Dei”, osjetljive desničarske skupine u Vatikanu s unutarnjom tajnom ćelijom koja vodi te programe. Povrh toga, rečeno mi je da je razlog za ukidanje potpore istaknutom piscu na tom području (koji će ovdje ostati neimenovan) taj da njegove priče nisu dovoljno uznemiravajuće: interakciju između ljudi i vanzemaljaca opisivao je previše pozitivno. Sponzor je želio da u javnost izlaze samo maksimalno zastrašujuće priče!
Istaknuti vođa jedne od skupina koje se bave NLO otmicama  bez uvijanja mi je rekao da one koji dolaze na njihove sastanke s iskustvima koja se ne uklapaju u modus vojnih otmica (koje su potresne prirode) izbacuju. Dakle, to je samoselektivan, korumpiran proces.
Taj podmazani stroj proizvodi isforsirane, lažne » susrete s vanzemaljcima«, koji se zatim kanaliziraju u određeni film, dokumentarni film ili knjigu. I sve to je unosno. No primarni cilj je stvaranje propagande smišljene da usmjeri pozornost masa na navodnu prijetnju iz svemira i na taj način stalno obnavlja i ojačava već cvatuću obmanu.   
U vladi iz sjene postoji ekstremna skupina eshatologa, ljudi opsjednutih krajem svijeta koji bi ga voljeli vidjeti kako nestaje u eko-izvanzemaljskoj kataklizmi ne bi li se ubrzao povratak Krista! To je njihov plan: tvrde da svijet mora biti u krajnje teškom stanju kako bi se dogodio Drugi dolazak, i nadaju se da će stvoriti okolnosti pogodne za ostvarenje tog cilja. To je jednostavno čisto ludilo. S tom razinom hiper-religioznosti, fanatizma i kultu svojstvene tajnovitosti u kombinaciji s golemom moći, posljedice su predvidivo nečuvene.
Prije nekoliko godina prisustvovao sam sastanku u New Yorku s gospođom Booutros-Ghali, suprugom Glavnog tajnika Ujedinjenih naroda, i nekoliko članova grupe »New York 100«. Tamo mi je pristupila jedna žena i rekla: »Želim vam reći da sam pročitala dvadeset i šest knjiga o NLO-ima i otmicama.« Odgovorio sam joj: »Dobro, uz dužno poštovanje, to znači da ste u svoju svijest ugradili dvadeset i šest puta više dezinformacija i besmislica od nekoga tko je pročitao samo jednu takvu knjigu.« Ne znam jesam li joj se omilio, no to je istina. 
Svoja sam saznanja podijelio s nekim vrlo visokim vojnim dužnosnicima kao i s ljudima poput gđe. Boutros-Ghali i još nekima. Njihova prva reakcija nije da to ne može biti točno, nego su jednostavno užasnuti da bi moglo biti...
Godine 1991. pristupili su mi mnogi ljudi koji vode supertajne projekte povezane s NLO-ima i naprednim energetskim sustavima. Bili su čitali jedan od mojih ranijih radova o koncepciji jedinstva i našoj civilizaciji, te doživljaju kozmičke svjesnosti i kozmičkih ljudi. Istaknuli su važnost dijeljenja tih informacija s njihovom skupinom. To su bili ljudi koji su me zvali iz CIA-e, Lockheeda, McDonell Douglasa i sličnih službi i kompanija. Sve što sam do tada bio napisao bilo je prvenstveno namijenjeno toj skupini.
Većina ljudi samo želi u miru živjeti svoj život. Nije im stalo da jedni drugima zavrnu vratom. Samo je vrlo mala manjina psihotično nasilnih i kontroli sklonih ljudi. Vatre mržnje i sukoba uvijek se iznova namjerno potiču jer to ide na ruku toj nasilnoj skupini.
Relativno je malen broj ljudi čiji nazori su nazadni. Takvi gledaju u retrovizor i ono što vide brkaju s budućnošću. Stoga je naš zadatak da okrenemo njihove glave tako da gledaju prema naprijed.
Važno je imati stav da se te vrlo moćne industrijske, vojne i vjerske interesne skupine može obrazovati...

Ponuda
... U svibnju 1992. godine pristao sam zajedno s astronautom Brianom O’Learyjem, Mauryjem Albertsonom (jednim od suosnivača Mirovnih snaga) i Institutom za novu znanost (Institute for New Science) pomoći organizirati konferenciju u odmorištu St. Malo, nedaleko Nacionalnog parka Stjenjak. To je bilo privatno odmorište i pozvali smo sve s civilne NLO scene. Došlo je, naravno, i mnogo ljudi za koje se ispostavilo da su agenti obavještajnih službi, uključujući generala T. E. i njegovog prijatelja psihijatra.
Želio sam stvoriti kolegijalnu atmosferu koja će biti poticajna za razmjenu informacija i mišljenja. Međutim, otkrio sam da je cijeli civilni NLO svijet toliko prepun plaćenih dezinformatora i zaraćenih frakcija da su unutar dvije nanosekunde nakon dolaska na to mjesto isukali svoje noževe i sjekire te ih počeli zarivati u leđa drugih - uključujući i moja. U tom sam trenutku spoznao da je civilni NLO svijet jedno veliko leglo zmija.
Za trajanja te konferencije general i psihijatar pokušali su me vrbovati da se pridružim njihovoj skupini. General je rekao: »Znate, imamo organizaciju koja se bavi ovim temama i vrlo je ekskluzivna...«, pri čemu je riječ »ekskluzivna« bila ispunjena značenjem »supertajna«. Znao sam o čemu govori. Zatim je dodao: »Kada biste samo pridružili vaše aktivnosti našima, osigurali bismo vam mnogo novca i jednako toliko utjecaja te pristupa tehnologijama o kojima možete samo sanjati.«
Uzvratio sam: »Hvala vam, ali ne hvala. Nemam potrebe za tim. Mislio sam da sam bio dovoljno jasan glede toga kada smo se sreli u Atlanti prošlog mjeseca.«
No on je ustrajao u pokušajima da me uvjeri, jer znali su kakvu prijetnju možemo predstavljati njihovom tajnom monopolu na tu tematiku. Time su mnogo rekli.
Dobar prijatelj iz obavještajne agencije NSA (National Security Agency) koji je bio tamo i jedan čovjek iz CIA-e došli su do mene i rekli: »Znaš, vrlo su ljubomorni na to što radite jer su oni jako ograničeni, mogu raditi samo određene stvari s određenom svrhom. Vi ste slobodnjak i možete učiniti više nego oni!«
Bio sam toga svjestan. Objasnio sam im da »mi možda nemamo svjetovnu moć, međutim slobodni smo - te imamo neke druge moći, koje su bogomdane.«
Naposljetku je general, dok ja nisam bio prisutan, otišao do moje supruge Emily. Pričao joj je o toj njihovoj skupini, međutim nije ju nazvao »MJ-12«. Rekao joj je da postoji odbor za tu skupinu, te da taj odbor prima određeni broj članova. Zanimljivo, rekao joj je da je taj broj devet. Naravno, bio nas je temeljito istražio i znao je da smo bahaisti, te da je sveti broj naše religije broj devet. I tako, rekao je da postoji devet odbornika, svaki s vlastitim štitom - nekom vrstom grba - koji će biti dan i meni  pridružim li svoju organizaciju njegovoj.
Emily, dobrohotna kao uvijek, mi je rekla: »O, čini se tako drag, ispričao je sve te divne, pohvalne stvari o tebi!«
Odgovorio sam joj: »Da draga, ali zar ne vidiš što pokušavaju izvesti?«
Naposljetku sam otišao do njih i rekao: »Gledajte, želim biti potpuno jasan. Ja sam gorljivo nezavisan i želim da moje aktivnosti ostanu privatan, čist projekt sa svojom otprije definiranom svrhom. Nikakvo laskanje i nikakav novac ili ponude moći nikada to neće promijeniti!«
Usput, general T. E. u te je projekte bio uključen još od rane mladosti. To sam saznao iz nekoliko nezavisnih izvora. Prije nego što je otišao u »mirovinu« bio je na čelu američke vojne obavještajne službe. Ljudima je govorio da je umirovljen, međutim oni se nikada doista ne umirovljuju - dok god ne završe u lijesu.
Upoznao sam vojnog pilota koji je u 1960-ima sudjelovao na posebnom zadatku praćenja i snimanja NLO-a. On mi je rekao da je njegova posada jednom imala takav susret, da su zatim bili razdvojeni i poslani na različite nove dužnosti - međutim da su svi podaci išli ravno čovjeku za kojega je bio uvjeren da nikad nisam čuo za njega - generalu T. E.! Kada mi je ispričao tu priču nasmijao sam se i rekao: »Poznajem ga vrlo dobro!«
Nakon što sam odbio te generalove pokušaje zbližavanja, unutar trideset dana po čitavom internetu pojavili su se web siteovi putem kojih me se napadalo, a u javnost su preko svih kanala slane poruke kojima se nastojalo uništiti moju vjerodostojnost. Pustili su s lanca sve pse unutar civilne NLO zajednice, u tisku, svugdje. Nazivali su me svakojako, od pripadnika kulta, demonskog prizivatelja izvanzemaljskih zlih sila pa do prevaranta. Zatim su plasirali laž da nisam doktor medicine. Ja u bolnici, a oni razglase da čak nisam ni ovlašten baviti se medicinom! Tada sam morao dati u javnost svoju liječničku dozvolu i diplomu s Medicinskog fakulteta kako bih dokazao da sam doista liječnik! Psihološki rat i uznemiravanje bili su intenzivni - a traju i dandanas. Već četrnaest godina meta sam neumorne serije napada, ocrnjivanja ličnosti i klevetanja te svakojakih drugih prljavih trikova. 
General T. E. ispričao mi je mnogo toga: na primjer, postoje izvanzemaljske letjelice i postrojenja pod površinom Marsa i taj tajni projekt ih je snimio. Također, neslužbeno mi je rekao za različite vrste naprednih tehnologija kojima ti tajni programi raspolažu, a od kojih  su neke na istoj razini kao tehnologija vanzemaljaca. Preko njihova početnog dodvoravanja uspio sam prikupiti dosta vrijednih informacija. Saznao sam da ta konkretna »ćelija« s civilnim NLO svijetom komunicira preko podzemlja. U stvari se radi o skupini koja djeluje kao sučelje između ta dva svijeta i koja je prodrla u mnoge civilne NLO projekte. 

Granica svjetlosti
Do jeseni 1993. saznavao sam sve više o tome kako se vlada u sjeni infiltrirala ne samo u tajne službe, vlade i korporacije nego i u civilni sektor, medije i NLO zajednicu.
Nakon sastanka s Rockefellerom i našim brifinzima u Zračnoj bazi Wright-Patterson (rujan 1993.), ponovno sam se stupio u vezu s čovjekom koji je prijateljevao s CIA-inim direktorom Woolseyem. On je bio uvjeren da te informacije preko svih dostupnih kanala moramo dostaviti ne samo predsjedniku nego i drugim visokim dužnosnicima u državnoj upravi. To smo činili preko predsjednikovog savjetnika za znanost, Laurancea Rockefellera te jednog prijatelja Billa Clintona koji je podržavao naše aktivnosti. Brat tog čovjeka također je bio u Bijeloj kući i bio je vrlo bliski suradnik Billa Clintona.
Približavali smo se ljudima na moćnim položajima na prijateljski, susretljiv način, govoreći im: »Gledajte, došlo je vrijeme da dođe do razotkrivanja. Hladni rat je završen. Sada imamo šansu da javnosti na pozitivan način razotkrijemo činjenicu da su izvanzemaljske letjelice autentične te da postoje tajni projekti koji su možda bili opravdani za trajanja pritisaka Hladnog rata, međutim danas više nemaju opravdanja. Razotkrivanje se mora dogoditi sada. Imamo priliku raskinuti s prošlošću.« Upravo to je bit Projekta razotkrivanje (eng. Disclosure Project).
S tim novim zamahom odlučili smo da moramo steći dodatna saznanja o obavještajnim operacijama.
James Woolsey je bio nominiran za direktora CIA-e i potvrđen od Senata 1993.godine. S našom smo pričom stigli do rujna 1993., dakle kada je Woolsey bio tek na početku obnašanja dužnosti. Od jednog višeg dužnosnika u Bijeloj kući koji je bio naša veza saznali smo da predsjednik kao i direktor CIA-e pokušavaju preko svojih kanala saznati istinu o toj temi. Osim toga, rečeno nam je da im serviraju potpune laži.

Preneseno iz knjige dr. Steven M. Greera pod naslovom Hidden Truth - 
Forbidden Knowledge (Skrivena istina - zabranjeno znanje)

Preuzeto sa Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Zanimljivo  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Da,citao sam ovo odavno,samo sto ni Disclosure project nije mrdnuo daleko,stigli su do par senatora koji nisu uspeli da proguraju stvar u Senatu,tako da je i dalje stanje pojeo vuk magarca...nikom nista Smile.Ali evo sta NASA prica o vanzemaljskim oblicima zivota,naravno ovo je dokument koji je procureo zahvaljujuci nekom kome je dozlogrdilo cutanje,dokument je iz 1990 godine Smiley 1

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
etlife.pdf (1540.99 KB)
« Poslednja izmena: 08. Maj 2008, 17:28:56 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
Hm,matori,reklama sajta,mislim da ce ti obrisati ako vide Smile,a mnogo informacija sam i ja nasao upravo na Joshu-i ...ima svega i svacega Smile.A evo ti  i ovaj da ti se nadje >link
« Poslednja izmena: 08. Maj 2008, 17:40:15 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Nokia 
A sta kazete na ovo...vidi se ko su pravi drugari Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
UfoUnbeleivableIsr... (1343.1 KB)
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.265 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.