Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 749397 puta)
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pokretanja nuklearnim eksplozijama ?!?! Mislis na silu reakcije? I sta mislis, koju brzinu bi postigao i koliko goriva bi ti trebalo ?! Nema bre covece nista od toga ... Pa sta je sa kosmickim zracenjem... ma glupo je i pricati koliko problema tu ima.. A ok, nek su oni tu negde.. sta cekaju vise ?!?! jos od 1947. Sto vise ne izadju pred nas ili nek se pokupe i caos drugari !
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Mislim da je odavno dokazano da je medjuzvezdani let nemoguc, ili bar nemoguc za neko pristojno vreme. Svako iole priblizavanje brzini svetlosti bi predstavljalo savladavanje ogromnih teskoca, verovatno nesavladivih (kosmicko zracenje, brzina, masa, vreme....) a CAK i ako bi neko (ili nesto) to postiglo, trebalo bi mu hiljade i hiljade godina da predje neku pristojnu udaljenost, mereno kosmickim velicinama. I sad treba da poverujem da se neko TOLIKO potrudio da bi najzad dosao ovde i sta... ?!?! Krio se ?!?! Svetlucao ovde po nebu da bi zabavljao Zemaljske budale ?! Ma dajte....
A šta ako su već tu u podzemnim bazama  Smile?Mislim,možda je ovo što sam ja video deo zemaljske tj.ljudske tehnologije,npr.za špijuniranje?
 Ko će ga znati-imam svedoka uglavnom,lud nisam-znam šta smo videli juče usred bela dana  Smile
 U svakom prokletom slučaju nečeg ima i ubih se da skapiram  Smile
 A najviše sam popizdeo što nemam kameru...O živote proklet da si  Smile Smiley 1
« Poslednja izmena: 11. Mar 2008, 13:43:56 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Pokretanja nuklearnim eksplozijama ?!?! Mislis na silu reakcije? I sta mislis, koju brzinu bi postigao i koliko goriva bi ti trebalo ?! Nema bre covece nista od toga ... Pa sta je sa kosmickim zracenjem... ma glupo je i pricati koliko problema tu ima.. A ok, nek su oni tu negde.. sta cekaju vise ?!?! jos od 1947. Sto vise ne izadju pred nas ili nek se pokupe i caos drugari !

Jeste da ima problema, sa sadasnjeg stanovista, tim verzijama su racunali na oko 30% brzine C, jedino svetlosno jedro bi ,kao ubrzalo do 99% brzine C.
Ali to su projekti od pre deceniju i vise. Medjutim sada se o tome cuti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Svi mi ovde nekog cekamo,da nam kaze koga cekamo..

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1253
Zastava Darkwood
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N 73
Mozda su u kukuruzu......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
jonski pogon
Мислим да европа користи јонски погон на својим сателитима. Како кажу, није много јак али је економичан и може дуго да ради.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Izvinte sto prekidam...debatu Smile jeste li gledali mozda film "Signs" sa Mel Gipsonom?
Pogledajte ga pa cemo da vidimo sta onda mislite. Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Izvinte sto prekidam...debatu Smile jeste li gledali mozda film "Signs" sa Mel Gipsonom?
Pogledajte ga pa cemo da vidimo sta onda mislite. Smile
Ja sam ga gledao pre jedno dve godine,odlican je film
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia C3
Secas se onog snimka sa rodjendana kada klinci snimaju "prolaznika."  Smile
Kada do toga ovde dodje...bice invazija ...ne do bog.
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Eh,pa to bi onda značio otvoreni teror.Zar nije bolje manipulisati pa da se ljudi ponašaju na odredjeni način koji odgovara dotičnima Smile?
 Ako uzmemo da je nekim vrstama potrebna energija nastala iz patnje i straha možemo zaključiti da ratovi i sl.nikad neće prestati.
 Pogledajte samo medije..Serije-ko se tako ponaša?Ko se ponaša u realnosti poput likova na filmu?Iskrivljuju nam percepciju,gubimo se identifikacijom sa lažnim predstavljanjem života..Pogledajte klince koliko su fake ponašanja a da toga nisu ni svesni!Misle da je to to.Rekao bih da se od ljudi smišljeno prave zombiji.  Smile
 Sa drugom sam juče video objekat ali njega to mnogo ne dotiče,ne pominje mi ništa,kao da se nije ni desilo...
 Eto,ortaku pokazujem chemtrails i on sve vidi i opet mu nije jasno-nemože da pojmi mogućnost da nas neko praši hemikalijama odozgo... Smile....Živim svoj život ali jbg,ne mogu da se pravim kao da je sve do jaja... Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jeste da ima problema, sa sadasnjeg stanovista, tim verzijama su racunali na oko 30% brzine C, jedino svetlosno jedro bi ,kao ubrzalo do 99% brzine C.
Ali to su projekti od pre deceniju i vise. Medjutim sada se o tome cuti.
Evo lightsoft skica motora budućih svemirskih  brodova koje treba uskoro da koriste.Experimenti i ispitivanja su u toku,što znači da ljudi još ne poseđuju bilo kakav motor,sem dosadašnjih hemijski reaktivnih raketnih motora.

Na slici je skica tog motora.Litij se zagreva na 1500K i vrši se isparavanje litija.Pošto sam peć ponaša kao katoda,litijeva para počinje da se jonizuje,struji u glavni dio potisnog sistema u takozvani "plasma thruster" (magneto-plasma-dynamic thruster) koji može veoma dugo da radi,i efikasnost u radu preko 60%.Ima potisak od 10 na kvadrat do 10 na peti Njuton kroz metar na kvadrata.Dosad najsnažniji jonski motor. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Skica motora na jonizovan pogon.gif
(9.04 KB, 500x375)
« Poslednja izmena: 12. Mar 2008, 01:51:00 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.