Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750457 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Pirox-ne nazivaj ljude fantazerima Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Da se vise ne natezem.

http://www.geocities.com/CapitolHill/Parliament/2191/HubbleLies.htm

http://uk.youtube.com/watch?v=bfvdqK4YIpA&feature=related

http://www.thespacereview.com/article/531/1

http://www.thespacereview.com/article/1010/1

Откривење

светог Јована Богослова

Откривење, глава 7

1. И потом видјех четири анђела гдје стоје на четири угла земље, и држе четири вјетра земаљска, да не душе вјетар на земљу, ни на море, ни на икако дрво.
Псал. 34:7, Јер. 49:36, Дан. 6:22, Дан. 7:2, Дан. 8:8, Јевр. 1:14, Откр. 9:4

2. И видјех другога анђела гдје се пење од истока сунчанога, који имаше печат Бога живога; и повика гласом великијем на четири анђела којима бјеше дано да кваре земљу и море, говорећи:
Откр. 8:3

3. Не кварите ни земље, ни мора, ни дрвета, докле запечатим слуге Бога нашега на челима њиховима.
Ефес. 4:30, 2 Тим. 2:19, Откр. 6:6, Откр. 9:4, Откр. 14:1, Откр. 22:4

4. И чух број запечаћенијех, сто и четрдесет и четири хиљаде запечаћенијех од свију кољена синова Израиљевијех;
Иса. 4:2, Откр. 9:16, Откр. 14:1

5. Од кољена Јудина дванаест хиљада запечаћенијех; од кољена Рувимова дванаест хиљада запечаћенијех; од кољена Гадова дванаест хиљада запечаћенијех;
Језек. 48:19

6. Од кољена Асирова дванаест хиљада запечаћенијех; од кољена Нефталимова дванаест хиљада запечаћенијех; од кољена Манасијина дванаест хиљада запечаћенијех;

7. Од кољена Симеунова дванаест хиљада запечаћенијех; од кољена Левијева дванаест хиљада запечаћенијех; од кољена Исахарова дванаест хиљада запечаћенијех;

8. Од кољена Завулонова дванаест хиљада запечаћенијех; од кољена Јосифова дванаест хиљада запечаћенијех; од кољена Венијаминова дванаест хиљада запечаћенијех.

9. Потом видјех, и гле, народ многи, којега не може нико избројити, од свакога језика и кољена и народа и племена, стајаше пред пријестолом и пред јагњетом, обучен у хаљине бијеле, и палме у рукама њиховима.
1 Мој. 12:3, 1 Мој. 22:17, Псал. 22:27, Иса. 2:2, Зах. 2:11, Зах. 8:23, Рим. 11:25, Откр. 3:5, Откр. 5:9

10. И повикаше гласом великијем говорећи: спасеније Богу нашему, који сједи на пријестолу, и јагњету.
Псал. 3:8, Иса. 43:11, Јер. 3:23, Ос. 13:4, Зах. 9:9, Лука 3:6, Откр. 5:13

11. И сви анђели стајаху око пријестола и старјешине и четири животиње, и падоше на лице пред пријестолом, и поклонише се Богу.
Откр. 4:6

12. Говорећи: амин; благослов и слава и премудрост и хвала и част и сила и јачина Богу нашему ва вијек вијека. Амин.
Откр. 5:13

13. И одговори један од старјешина говорећи ми: ови обучени у бијеле хаљине ко су, и откуда дођоше?

14. И рекох му: господару! ти знаш. И рече ми: ово су који дођоше од невоље велике, и опраше хаљине своје и убијелише хаљине своје у крви јагњетовој.
Иса. 1:18, Дјела 14:22, Јевр. 9:4, 1 Јов. 1:7, Откр. 1:5

15. За то су пред пријестолом Божијим, и служе му дан и ноћ у цркви његовој; и онај што сједи на пријестолу уселиће се у њих.
Иса. 4:5

16. Више неће огладњети, и неће на њих пасти сунце, нити икаква врућина.
Псал. 121:6, Иса. 49:10

17. Јер јагње, које је насред пријестола, пашће их, и упутиће их на изворе живе воде; и Бог ће отрти сваку сузу од очију њиховијех.
Псал. 23:1, Иса. 25:8, Јован 10:11

Od ovoga posta ne odgovaram na nicije prozivke i postove. Iznosicu samo pglede, misljenja, nalaze,.. ko hoce neka komentarise, to je njegova stvar.
Da odgovaram na svaku  recenicu, ne pada mi napamet.
Da nekom dokazujem da li su 100000, 114000 ili 144000, ako ne ume da cita neka nauci, ako nije procitao neka cita. Ako ne zna da odredi kada se koji dogadjaj odigrava pre koga ili posle koga, i to me zabole.
Da li neko laze ili ne, ako ne vidi i to je njegov problem.
Da li fantazira neko ili gleda Zvezdane Staze i to je njegov problem.
A ako se misli u nedostatku svojih argumenata i ogranicenosti u razmisljanju, na taj nacin drugom umanjivati znacaj iznesenog, taj neka stane pred ogledalo i pogleda sebe.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am hot!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 699
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 5200
malo me tjerate na razmišljanje
IP sačuvana
social share
I m sexy
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Evo jedan snimak iz Area 51,pa razmisljaj jos malo Smile       
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 12:48:22 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E50

Ma to je ispiranje mozga, ne nasedaj.. Bio sam gore i nema nista Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
@Pirox,sve je to zanimljivo,ajde daj nam informaciju na koje spise si mislio...?Mozda smo i mi to videli(citali?) a pogresno protumacili
Pa znaš šta,lepo pokupuješ sve knjige koje se bave time,dođeš u kontakt sa malo ozbiljnijim ljudima koji ti mogu pružiti i skripte i pomoć,a takođe postoje spise i u crkvenim arhivima.To je obiman materijal,niti mogu to staviti na internet niti imam toliko vremena da sad tražim tekstove koji bi mogao da postavim.Sve što mi ostao u glavi to je to.
Najlakše slušati fantazere,a sami da nečinimo ništa u istraživanju.

Što se tiče fantazera,to je ime za one ljude koji iznosi priče bez logike,činjenica i naučnih dokaza.Zato se filmovi zovu naučna fantastika,jer se priče izmišljaju u fantaziji od strane fantazera,i koji nemaju ništa zajedničko sa realnošću,ili se delimično oslanjaju na nauku kao izvor inspiracija.Zato priče o drakunima koji su kao klingonci,i postojanju guštera kao vanzemaljce samo zbog jedne slike ili predmeta,moše da se okarakteriše kao fantazija od strane fantazera.Jer nikakve čvrste naučne dokaze te osobe nemogu priložiti uz svoje priče.Po toj logici postoje i vampiri,drakule,frankeštajni i ostale kreacije ljudskog uma koji su nastali u fantaziji ljudi kada je nauka i tehnologija počela da uzme maha.Zato najbolje razmišljati realno,a ne uzeti priče zdravo za gotovo.

Citat
a zaboravljas da tu istu nauku i naucne radove neko mora i da finansira
Ta istraživanja finansira država.I na to se gleda kao na ulaganje u budućnost.Ulaganje u svemirski program počeo preko trke velikih sila ko će pre poslati sondu u svemir.A danas se vodi trka ko će pre udariti bazu na mesec.Na NASInim sajtu se vidi da upravo probaju tu kupolu koji će biti poslat na mesec za prvu bazu.Samo da uzmemo na primer,da su neki Britanci već kupili placeve na mesecu za velike pare,kako bi njihovi unuci u budućnosti imali pravo na prostor na mesecu.

Citat
tajnim istrazivanjima gde je dosao do saznanja da odavno postoji lek za kancer
Ta priča odavno postoji,kako su ljudi izmislili lek i za kancer i za sidu itd. Ali se nedaju ljudima jer prave od toga biznis.Tipičan primer zavere iz klasičnih filmova.A imamo saznanja da predsednici tih država i najbogatiji ljudi umiru od kancera jer nema leka.A isti ti bi mogli kupiti 50 takvih laboratorija gde su navodno otkrili lek. To je kao priče otkrili hiper pogon i teleportaciju, A na kraju NASA ipak ulaže ogromne pare na usavršavanju postojeće letelice na kojima je svaki put se desi neki kvar sa mogućim ishodom explozije letelice. Činjenice protiv fantazera.

Citat
4. И чух број запечаћенијех, сто и четрдесет и четири хиљаде запечаћенијех од свију кољена синова Израиљевијех;
Иса. 4:2, Откр. 9:16, Откр. 14:1
Pa šta sam ja rekao,da je cifra tačno 100.000 ili sam rekao da je oko 100.000 ili možda 114.000 koliko se sećam.To je dokaz da ja neučim ništa napamet,pa da pritom ništa nerazumem.Već pored svih informacija koje znam imam saznanja o toj cifri za koje nisam siguran. A kao sad si ti pametan jer si ga našao u Biblija i doslovno citirao,a o tome nisi imao nikakvog saznanja bez Biblije.

Citat
A ako se misli u nedostatku svojih argumenata i ogranicenosti u razmisljanju, na taj nacin drugom umanjivati znacaj iznesenog, taj neka stane pred ogledalo i pogleda sebe.
Jeste,čitava nauka u svetu je ograničeno razmišljanje,zato što školovani naučnici neprihvataju terorije zavere,kidnapovanje ljudi od strane vanzemaljaca,i invazija drakuna vanzemaljaca na zemlju.Baš je ozbiljan pristup nauci nema šta.Možda će deca u zabavište u to poverovati,no čisto sumnjam.Neka stane pred ogledalo taj ko izmišlja te priče,možda će videti sebe kao guštera ili vanzemaljca.A umanjenje značaj iznesenog bez naučnih potvrda,dokaza i činjenica je sasvim normalna pojava.Optužujete ljude koji veruju u  Boga, kao izmišljenog lika i priču, a sami izmišljate neke priče za koje nemate nikakvih fizičkih dokaza

Citat
http://www.geocities.com/CapitolHill/Parliament/2191/HubbleLies.htm

Na sajtu  Richard Hoagland tvrdi da NASA laže.A evo šta ljudi misle o njemu.

Richard Hoagland admits on C2C that he believes NASA is a cover for the REAL space program.

Hoagland is an idiot.

Richard Hoagland may be an egotistical attention seeker, as Jordan Maxwell told me once on the phone, but he IS connected and I have to give him kudos for bringing to light things hidden from the masses by TPTB who protect ET and artificial structures off earth.

Hoagland was a janitor at NASA.
Hoagland pulled pictures out of NASA garbage can that were thrown out because of photographic anomalies and Hoagland said "look, crystal palaces on the moon."
Hoagland is an idiot, and lier and a fraud!!

Richard Hoagland Charged
With More Plagiarism And Fraud

If I wrote a relatively short piece pointing out how Hoagland has distorted this history, would you consider providing a similar forum for that?
Evo linka o njemu

Ljudi tvrde da je lovac na senzacije i prevarant,što i ja tvrdim.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Pa,naravno da ce tako velika organizacija prvo sve da uradi da diskredituje coveka koji je dosao do nekih saznanja,da ga napravi lazovom,ludakom,i sta sve ne...to je stari CIA fazon,dobro ga jos nisu strpali u neki sanatorijum...ili kao zadnju meru i ubili.Da li ti mislis da su svi izvestaji o kontaktima sa vanzemaljcima hoax ili ti fake...to bi znacilo da stotine hiljada ljudi lazu,e sad se postavlja pitanje zasto ti verujes nekom naucniku iz Nase,a ne nekom pilotu,detetu,uciteljici,serifu,policajcu,vojniku,prodavcu novina kada kazu da su svojim ocima videli vanzemaljske letilice ili vanzemaljce licno,ili opet zasto toliko bezrezervno verujes u Bibliju,a znas i sam da su mnoga gnosticka jevandjelja izbacena iz nje od strane crkve i da je tu kojesta jos dopisivano generacijama.Ne znam da li si gledao onu decu u Africi,koja svi ko jedan pricaju kakav im je susret sa vanzemaljcima bio,cak su ih i nacrtali,e pa po meni to ima vecu vrednost od bilo cega,uostalom evo snimak pa razmisli mogu li deca tako slozno da izmisle pricu  Smile              
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Sony xperia
Sirkan ne vredi.

Meni je receno da sam pametan, sto i jesam. To mi je receno jer sam doslovno citirao Bibliju, i odatle izvukao saznanje. Eto, pruzis dokaz o necemu i opet ne valja. Samo se pitam onaj koji izvuce saznanje iz nekog udzbenika, kakav je on ??
A zar i on ne citira tu istu Bibliju kada govori o Bogu i Isusu ??
Covek veruje u Isusa, gde je cvrst dokaz o njegovom postojanju??  Da Isus nije laz.  Gde je dokaz ?? Cvrst fizicki dokaz ?? Jel' hoce dokaze ?? Neka i svi vernici, ne samo on, pruzi cvrste fizicke dokaze. Na osnovu cega se zasnivaju njihovi "dokazi", saznanja, istinitost,...

Tesko je kada je covek slep kod ociju.
« Poslednja izmena: 21. Feb 2008, 15:38:35 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
Pa,naravno da ce tako velika organizacija prvo sve da uradi da diskredituje coveka koji je dosao do nekih saznanja,da ga napravi lazovom,ludakom,i sta sve ne...

Da je on pametan ostao bi u NASA,a materijale koje su tajne prosledio bi nevladinim organizacijama koji se isto bave istraživanjima NLO-a,a ima ih nekoliko. On verovatno se zakačio sa nekima u NASI zbog recimo plate ili položaja,i ajde da nanosimo štetu toj organizaciji sa lažima i optužbama.Tako radi glup čovek.

Citat
to je stari CIA fazon,dobro ga jos nisu strpali u neki sanatorijum
Pa da znaš da je sanatorijum pun ludaka koji su opsednuti pričama o svetskoj zaveri.Čak ima i medicinski naziv za takve slučajeve.

Citat
mislis da su svi izvestaji o kontaktima sa vanzemaljcima hoax ili ti fake..
Nemislim, ja imam pristup nekih desetina hiljadama izveštaja očevidaca koji prikupljaju nevladine organizacije,gde su opisane svedočanstva očevidaca o događajima koje mnogi oko njega mogu potvrditi. Nekoliko primera izveštaja te organizacije sam izneo,ali Bože moj tebi teško da pogledaš te činjenice,jer ti je lakše da fantaziraš.
Ja sam pročitao dosta izveštaja a ima ljudi koji svakodnevno prate te izveštaje,pa ni u koji izveštaj očevidaca nemože potvrditi vaše navode.Zato što vama lakše da izmišljate,nego da potražite činjenice.
Citat
to bi znacilo da stotine hiljada ljudi lazu,
Nelažu, već njihova izjava kao očevici govore da vi lažete.

Citat
e sad se postavlja pitanje zasto ti verujes nekom naucniku iz Nase,a ne nekom pilotu,detetu,uciteljici,serifu,policajcu,vojniku,prodavcu novina kada kazu da su svojim ocima videli vanzemaljske letilice ili vanzemaljce licno
Upravo sam malo pre objasnio.Ja verujem izveštajima očevidaca,bilo da su piloti,učitelji ili ostalo, koji svoje iskustvo prijavljuju nevladinim organizacija za istraživanje NLO-a,što potvrđuje postojanje NLO-a i vanzemaljaca.A nijedan njihov iskaz nije potvrdio vašu priču o gušterima,otmice deteta i ljudi,hibridima, drakunima i slične priče.Za razliku od vas ove organizacije se oslanjaju na očevice gde ima više svedoka za jedan slučaj.Dok za vaše priče ima jedan svedok,pošto za događaje u glavi fantazera nemogu biti svedoci oko njega.

Citat
li opet zasto toliko bezrezervno verujes u Bibliju
Zato što sam se se na sebi uverio u to.

Citat
a znas i sam da su mnoga gnosticka jevandjelja izbacena iz nje od strane crkve i da je tu kojesta jos dopisivano generacijama.
Jeste ali suština i principi su ostali isti,ali najlakše sve diskreditovati kako bi odbacili i ono pozitivno u njemu.Kao kada bi ja odbacio pojavu NLO-a da bi odbacio ideju o otmici i invaziju vanzemaljaca na zemlju:ali ja za razliku od vas ne odbijem postojanje NLO-a.Ja potvrđujem da su NLO-i tu,ali ne onako kako vi to izmišljate i opisujete.

Citat
Ne znam da li si gledao onu decu u Africi,koja svi ko jedan pricaju kakav im je susret sa vanzemaljcima bio,cak su ih i nacrtali,e pa po meni to ima vecu vrednost od bilo cega,uostalom evo snimak pa razmisli mogu li deca tako slozno da izmisle pricu
Odeš u sanatorijum i tamo ćeš naći dosta ljudi,njihove  priče i crteža kako su videli babarogu,drakulu,vampire,vukodlake,zmajeve, i slično.Jeli to dokaz da postoje?
Afrikance,pogotovo deca??? Baš si našao ozbiljne obrazovane ljude za potvrdu naučne osnove za vaše priče.Pa ti isti Afrikanci zabranjivali da ih se slikaju sa fotoaparatom,jer su bili ubeđeni da će im ta fotografija zarobiti njihovu dušu. Sada se cela vaša nauka oslanja na njihove crteže.Sad mi je jasno odakle gušteri,drakuni vanzemaljci i ostale priče.

Citat
Sirkan ne vredi.
Naravno,ja imam izveštaj od stotinu hiljada svedoka,a vi imate priču od nekoliko fantazera.

Citat
Eto, pruzis dokaz o necemu i opet ne valja
.
Nije o tome reč što si pružio citat kao dokaz,već o tome što si me ponižavao time što nisam znao tačnu cifru,a ti nisi ni toliko znao dok nisi proverio citat i postavio.O tome pričam.

Citat
Covek veruje u Isusa, gde je cvrst dokaz o njegovom postojanju??  Da Isus nije laz.  Gde je dokaz ?? Cvrst fizicki dokaz ?? Jel' hoce dokaze ?? Neka i svi vernici, ne samo on, pruzi cvrste fizicke dokaze. Na osnovu cega se zasnivaju njihovi "dokazi", saznanja, istinitost,...
Ja imam dokaz za sebe,a za dokaz tebi,ti isto to treba da doživiš.A otkud tebi dokaz za tvoje tvrdnje.Jesu tebe oteli gušteri vanzemaljci pa pravili hibrida od tebe.Jesu pred tobom drakuni osvajali svemir.Jesi video da nekom vanzemaljci oteli dete.Jeli ti imaš čvrst dokaz za sve te priče?

Citat
Tesko je kada je covek slep kod ociju.
Jeste,ja što nevidim guštere vanzemaljce oko mene,otimačinu ljudi i dece i invaziju zemlje od strane vanzemaljaca sam slep, a ti što sve to vidiš,ti nisi slep.Po tome ispada da su svi u sanatorijumu normalni,a mi što neverujemo u to da smo ludaci.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
@Pirox,mnogo si iskljuciv... a ne videh ni da si mi bilo cime dokazao to sto govoris ,tako da odustajem od rasprave sa tobom,misli sta hoces...a ja cu nadalje zadrzati svoje misljenje za sebe i ljude koji su malo otvorenijeg uma od tebe Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.