Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748442 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja bi im probao da prodam sve živo što imam po troduploj ceni !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Pisac i bivši novinar  bbc-ja David Icke tvrdi da postoje tajne baze duboko u zemlji gde neke vrste u saradnji sa vladama žive i vladaju planetom putem sukoba i podela uz saradnju sa Iluminatima,tajnom organizacijom koja ima svoje ljude na visokim položajima.To isto je rekao bivši geološki inžinjer na konferenciji za novinare posle koje je ubijen(Filip Šnajder).A tu konferenciju sam odgledao,čovek je skroz ok i tako nešto se ne izmišlja.Ustvari,meni intuicija i srce kažu da priča istinu a pričao je više od sat vremena o bazi Area 51,Dulče u Meksiku i sl.gde se radi sve i svašta-genetski inženjering tj.experimenti na ljudima i životinjama,testovi na novim drogama..On je ubrzo nadjen ubijen a autopsijom je otkriveno i da je dugo mučen.Čuvao se ali ipak nedovoljno.
  Ima dosta toga...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Pisac i bivši novinar  bbc-ja David Icke tvrdi da postoje tajne baze duboko u zemlji gde neke vrste u saradnji sa vladama žive i vladaju planetom putem sukoba i podela uz saradnju sa Iluminatima,tajnom organizacijom koja ima svoje ljude na visokim položajima.To isto je rekao bivši geološki inžinjer na konferenciji za novinare posle koje je ubijen(Filip Šnajder).A tu konferenciju sam odgledao,čovek je skroz ok i tako nešto se ne izmišlja.Ustvari,meni intuicija i srce kažu da priča istinu a pričao je više od sat vremena o bazi Area 51,Dulče u Meksiku i sl.gde se radi sve i svašta-genetski inženjering tj.experimenti na ljudima i životinjama,testovi na novim drogama..On je ubrzo nadjen ubijen a autopsijom je otkriveno i da je dugo mučen.Čuvao se ali ipak nedovoljno.
  Ima dosta toga...
mozda je i moguce da sve to sto si ti kazao na ovoj temi postoji...ali dok sam citao ove postove kao da sam gledao x files...stvarno nisam ubedjen da postoji neka globalna zavera po pitanju vanzemaljaca...ali,ko zna...

mada ima jedna lepa recenica koju je rekao neki naucnik(ne mogu trenutno da mu se setim imena):suvise je neodgovorno smatrati da smo mi sami u svemiru kad mi tom svemiru i ne znamo granice,ako ih uopste ima...
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
mada ima jedna lepa recenica koju je rekao neki naucnik(ne mogu trenutno da mu se setim imena):suvise je neodgovorno smatrati da smo mi sami u svemiru kad mi tom svemiru i ne znamo granice,ako ih uopste ima...
Citat
  ja mislim da je upravo u tome sustina...kad zdravorazumno razmislis koliki je to prostor,zasto bi mi bili jedina ziva bica u tolikom prostoru,a sve ove teorije samo mogu da nas jos vise zainteresuju da tragamo dalje...to je u ljudskoj biti,glad za novim saznanjima Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Edit by cg_ac: Bez linkova

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
covece,sav sam se najezio posle pregledanja i citanja i svih ovih postova.dal je moguce da ima istine u svemu ovome?ako ima,kako dalje voditi normalan zivot znajuci da se ovakve stvari desavaju oko nas?mi svi pricamo o tome,pominjemo neke sive i zelene koji vladaju svetom i pretvaraju nas u neke geneticke mutante a opet ce svako posle citanja ove teme reci:"pa dobro..." i zaboravice da su uopste ista citali.da li je i to mozda neki vanzemaljski trik da zaboravimo takve stvari i da ne razmisljamo previse o njima?da li to znaci da mi uopste ne upravljamo svojim zivotima vec neko odgore vuce konce?razmislite!
a opet mozda nista od ovog nije tacno i sve je jedna velika izmisljotina i zaista treba da zaboravimo da smo ikada bilo sta citali o  ovoj temi i nastavimo sa svojim zivotima tamo gde smo stali.mozda...
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
E,pa druze,ako je verovati Davidu Icke-u,i ostalim frajerima koji se bave ovim stvarima malo dublje i duze od nas,njima je itekako stalo do toga da se dobro zamaskiraju,jer jos nisu stigli do sigurnog puta za totalno preuzimanje planete,pa to rade lagano i u debeloj tajnosti,a nama ostaje da se borimo na svoj nacin...da sto vise saznamo o njima da sutra ne bude kasno Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Takodje David kaže da se oni hrane energijom koju emituje emocija straha i sukoba.
 Ono što možemo je to da ostanemo otvorenog uma,učimo više intuitivno od onog kako se kaže da jeste i vodimo miroljubivije živote.Mislim pre svega na snažnu energiju koja nastaje iz pozitivnog razmišljanja i dobrote pre svega prema sebi.
 Pozitivnost i znanje štite svih mogućih uticaja.
 @Severijan,znam da si se sledio i ja sam isto kad sam prvi put čitao o nekim stvarima.Moguće je povezati odakle sukobi i ratovi jer kad pogledaš,njih ne stvaraju narodi već ih započinju vodje,političari i sl.vršeći uticaj na ljude putem medija.
 Političari su korumpirani na sve strane.Pogledajte samo Nasine konferencije za novinare gde nikad ne spominju saznanja o životu van planete već pričaju o zvezdanim sistemima i sl.a o raznim stvarima koje su letele na misijama,govorili su da je "svemirski otpad" i tome slično.
 Usput da pomenem samo Gordona Kupera koji je pronadjen mrtav bez pravog uzroka smrti.Sumnja se da je otrovan.On je bio bivši astronauti vojno lice i u misijama je vidjao nlo-e.Kad je obaveštavao nadležne govoreno mu je da su to atmosverski fenomeni i otpad.Dok su jednom isprobavali avione on je snimio letelicu koja se spustila blizu njih i taj snimak dao nadredjenima jer tada je još verovao da je to ok ali snimak je negiran a cela stvar zataškana.Onda je rešio da izadje u javnost i to je radio godinama.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
evo jednog slucaja sa Fox news-a Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
What_s_white__glow... (1017.99 KB)
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
e,ovo je za Tex-a jedan zanimljiv snimak,ja licno ne znam sta da mislim...kazu da je film bio u bunkeru,radi se o tanjiru koji je pao negde u Velsu,ako sam dobro razumeo,ali tu okolo ima i ljudi,da li je fora prosudite sami Smile

*
The_Crymych_Saucer... (1764.13 KB)
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Ja bi im probao da prodam sve živo što imam po troduploj ceni !   
a Ako nebi hteli , onda bih ...

017_jaba.jpg
(21.64 KB, 497x312)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.366 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.