Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 747517 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S4 mini
pa sto ne okupiraju zemlju onda ako ih ima toliko i ako ste ih vi (pojedinci) videli....,il aj' ne moraju je okupirat,ali sto ne sidju jednostavno da ih svi vide.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
E sad, da ima i nekih mnogo manjih, ili mnogo većih, sigurno je i to tačno. Jer, kad postoje zvezde koje su hiljadu puta veće od našeg sunca, zašti i živa bića iz tog sistema ne bi bila veća od nas?
Могуће је, све то зависи од услова планете.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2007, 23:51:25 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
 Ghost,hvala na linku u vezi problema-desilo se 2 puta i sad vidim po prvi put objašnjenje...Posebno mi je laknulo kad sam video ovo: The person affected by sleep paralysis may have trouble breathing, as if something was standing on top of his chest. Combined with visual and auditory hallucinations, this can make the person feel scared of an evil presence.Sufferers of sleep paralysis often report intense feelings of terror and dread after witnessing such a "malevolent presence" or "intruder"-a baš sam se tako osećao.Posle čitao o otmicama i kako se osoba ničeg ne seća i padale mi razne misli na pamet.
 ----------------------------------------
  Šta mislite,jesu oni veliki skeleti nadjeni u Iraku ili Iranu fake ili su stvarno nekad živele neke vrste..?
 ---------O bazama-svedok tajnih baza Phil Schneider koji je kao bivši radnik i inžinjer na prokopavanju tajne,podzemne baze u mestu Dulche u Usa izašao u javnost svedočenjima od kojih zastaje dah a nakon toga je mučki ubijen-6 meseci kasnije.
 http://www.apfn.org/apfn/phil.htm
 Šta mislite o ovome?Definitivno,ko bi lagao ovako..Čovek je govorio istinu a ona je jeziva.

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Brate, kakve ja imam tripove u snovima zna i moj komsiluk. Zilion puta mi se desavalo slicno i nakon toga pocnem da se derem kao lud od straha u polu svesnom stanju. I tako sve dok ne udje keva u sobu i samo upali svetlo ili mi se obrati. Ma jebem mu mater, sta mi se sve desavalo to je strasno...

A ono o vrstama sto si postavio mi je malo smesno. Mislim reptoidi, insektoidi itd. Nekako su previse zemaljski. Ipak je to plod ljudske maste. I onaj snimak iz Moskve sa prethodnih strana mi je neupecatljiv. Za razliku od onog iz Turske...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S4 mini
Brate, kakve ja imam tripove u snovima zna i moj komsiluk. Zilion puta mi se desavalo slicno i nakon toga pocnem da se derem kao lud od straha u polu svesnom stanju. I tako sve dok ne udje keva u sobu i samo upali svetlo ili mi se obrati. Ma jebem mu mater, sta mi se sve desavalo to je strasno...

A ono o vrstama sto si postavio mi je malo smesno. Mislim reptoidi, insektoidi itd. Nekako su previse zemaljski. Ipak je to plod ljudske maste. I onaj snimak iz Moskve sa prethodnih strana mi je neupecatljiv. Za razliku od onog iz Turske...
e jel ti duvas sta,pa toliko tripujes??? Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2007, 01:52:47 od Firestata »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony xperia
Onaj klip iz turske, rezija 100%, mnogo nesto podseca na sarajevski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
pa sto ne okupiraju zemlju onda ako ih ima toliko i ako ste ih vi (pojedinci) videli....,il aj' ne moraju je okupirat,ali sto ne sidju jednostavno da ih svi vide.... Smile

Zasto bi nas okupirali,ako im nismo pretnja?Dok sam ne vidis,neces verovati,ja sam svoje iskustvo kao mali doziveo,necu ga ponavljati opet,vec sam ga napisao u prosloj temi.Ja znam da postoje,ali kada ce izaci da ih svi vide to ne znamo,niti iko zna.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Onaj klip iz turske, rezija 100%, mnogo nesto podseca na sarajevski.
        mozda i jeste,ali priznaj i sam da nisi bas 100 posto ubedjen,meni je onaj Sarajevski bas fake,ali ovo iz Turske je bas cudno... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Sony xperia
Ubedjen sam 100%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
bez obzira da li je rezija ili ne, postoji milion stvari koje naucnici "ne smeju" da objasne alternativnim metodama, vec laprdaju neke sulude teroeme kako bi sve bilo upakovano u nauchnu dogmu.

evo sam primer, kako ni oni sami nemaju pojma - Z machine.

Arcs of current from an electromagnetic pulse crisscross metal structures in this New Mexico particle accelerator. The electrical hardware is submerged in oil and deionized water for insulation. (Photograph by Sandia.gov)

It lurks in Albuquerque, N.M., a partially submerged particle accelerator built to generate data for supercomputers that simulate nuclear explosions. But in its 10 violent years of life, the Z machine has surprised its creators at Sandia National Laboratories. Using a technique known as the z-pinch — which sends massive current through a target, imploding it — the accelerator has unlocked a range of cosmic mysteries. Last year it produced temperatures of 2 billion degrees Kelvin, hotter than the inside of the sun. And for its final trick before going offline for an eight-month overhaul, the Z machine generated enough pressure to melt a diamond.

i posle neko kaze da je nauka limitirana, da je najveca brzina C, da je svemir beskonacan, da alieni ne postoje ...
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.