Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 749351 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Da, postoje teorije o tome. Samo su zasad teorije. Da su ljudi nastali kombinacijom vise DNK-a, vanzemaljaca koji su ucestvovali u projektu stvaranja biblioteke znanja, tj, nas. Medjutim neki su pozeleli vladati tom "bibliotekom", i desilo se sta se desilo.
Barbara Marciniak, je navodno putem chenelinga, dobila ove informacije. Da li je, ili ne, pitanje je, a ko nista drugo bar daje podstrek.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fortes fortuna iuvat!

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 402
Zastava Negde iznad duge.......je sreća
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 2700
Citat
Tačno ono što i "treba".Braniti svoje vidjenje stvarnosti jer naravno,ko bi izdržao da mu se sruši ono što misli da je istina,istina i ništa osim istine.
 Ceo školski sistem je baziran na indoktrinaciji i ponavljanju.Ovi što uče decu sada-učili su to isto od onih koji su stvari učili od onih koji su isto od nekoga učili.Ali,zaustavimo se na momenat.Ko je tu uopšte išta "učio"?Radi se o sistematskom ponavljanju podataka sa kolena na koleno,automatizovanom učenju.

Ne, to se u shkoli ni ne pominje. Ne znam ko je ikad u shkoli uchio da nema nikoga osim na s u svemiru? Ja to nisam uchila. Pitanje je verujemo li da postoji zivot izvan zemlje, a ja mislim NE! To je moje mishljenje, i niko ga ne moze promeniti. (Osim da mi donesu vanzemaljca da ga lichno ispitam, shto se, naravno, nikada nece desiti.)

Citat
Poenta ovoga je u tome da u školama nema pre svega ništa o životu i duhovnim stvarima a ponajmanje o bazama i vanzemaljcima.

Pa, postoji veronauka...(shto se tiche duhovnih stvari)

Citat
Postoje i drugi izvori a to su neki ljudi kojima je pro/radila savest a koji su imali veze sa tim bazama i radili tamo.Filip šnajder(pominjan mali milion puta Smiley ) i još nekoliko ljudi koji su umrli,ubijeni su ili se kriju jer su mnogo pričali i prichaju.

Ne odobravam to shto su ubijeni, svakako, jer mislim da su branili svoje mishljenje, koje je, (100% sam uverena) bilo zasnovano na halucinacijama, jasno - ljudi su bili ludi.
Citat
U Americi je potrebno par svedoka da bi neko završio na električnoj stolici a hiljade i hiljade svedoka prijavljuje neidentifikovane objekte i niko ne reaguje?

To nije jedino chudno u Americi. U Americi je dovoljno da neko uperi prst u tebe i kaze da si terorista, i nestanesh te sa lica zemlje.

Citat
U Feniksu je 1997 primećen leteći objekat u obliku trougla,velik kao fudbalski stadion.

Sharena laza za mashtovite neiskusne ljude.

Citat
Niko nije reagovao i pored masovnog prijavljivanja policiji i medijima Smile

Pa ta policija je tu lazu i napravila, da bi izazvala konfuziju, da ljudi budu proptereceni vanzemaljcima, dok vlasti rade prljave stvari.
Citat
Jedan senator je to veče obećao da će pogurati stvar u cilju istrage i istine a onda je sutradan,na konferenciji za štampu izvrnuo ruglu svedoke tako što je u salu uveden "uhapšeni" vanzemaljac-lik u kostimu.

Odakle ti ta informacija, i imash li dokaze???? Bajke...
Citat
-Navodno,narod se previše uzrujava oko gluposti,to su bili avioni i sl.vojske... Smile

Kao shto rekoh, nisu uspeli da ljudima zamazu ochi pred svojim prljavim delima (koja su realna, a ne u vezi vanzemaljaca)
Kada su to shvatili, bilo je prekasno. Ljudi su i previshe paznje posvetili njihovoj `sharenoj lazi`, pa su morali da izmishljaju nekakve avione..... Ne mogu da priznaju za shta su im sluzile sve te `predstave`!!!!! Iza toga se kriju zlochini, 100% sam sigurna!

IP sačuvana
social share
PlayBoss
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Odakle ti ta informacija, i imash li dokaze???? Bajke...
Уствари то за лика обученог као ванземаљца се десило, видео сам снимак са конференције. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
eto.. ja mislim da su dokazi iznesheni hvala ghost .. nema nishta bolje vech kad duh potvrdi vanzemaljca  Smile .. i liiikee
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Технички ја сам вукодлак, дух ми је само јузернејм. Smile

Шалу на страну, натраг на тему.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 20:17:03 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
aaa josh bolje .. ti si kao transformer a transformersi su vanzemaljci .. znachi ako si ti vidio thats good enough for me

interesantan je i dio gdje je vlada americhka naruchila od neke firme shto proizvodi vagone poprilichno dosta vagona za zatvorenike .. ja sam bio radio za siemens sgp verkehrstechnik i pravili se vagoni .. nikad nisam vidio takve vagone kakvi su bili prikazani na slici  a sad se ne sjecham brojke al znam da su u engleskoj trebali obnavljat zeljeznicu kompletno i tu su negdje.. shta che njima toliko vagona za transport zatvorenika.. jel to opet mashta radi svashta il je neko uzeo pikadio i izresheto centar ..  mozda je robin hud
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Нема нигде снимка на Јутубу, свеједно видео сам га у неком документарцу на Discovery Channel.
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 20:44:43 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
 Senator koji je napravio šalu kako bi se ljudi primirili,sada nakon desetak godina priča otvoreno o tome šta se dešavalo 1997 u Phoenix,Arizona..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
aaa josh bolje .. ti si kao transformer a transformersi su vanzemaljci .. znachi ako si ti vidio thats good enough for me

interesantan je i dio gdje je vlada americhka naruchila od neke firme shto proizvodi vagone poprilichno dosta vagona za zatvorenike .. ja sam bio radio za siemens sgp verkehrstechnik i pravili se vagoni .. nikad nisam vidio takve vagone kakvi su bili prikazani na slici  a sad se ne sjecham brojke al znam da su u engleskoj trebali obnavljat zeljeznicu kompletno i tu su negdje.. shta che njima toliko vagona za transport zatvorenika.. jel to opet mashta radi svashta il je neko uzeo pikadio i izresheto centar ..  mozda je robin hud
Te vagone koje spominjes je narucila organizacija koja se zove F.E.M.A,a da ne pricam da imaju logore u Americi na sve strane...oni se spremaju za nesto,cisto sumljam da to ima veze sa terorizmom Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
To ima veze sa terorom koji će napraviti a za to optužiti nekog,nakon čega će uslediti akcije-još terora protiv sopstvenih gradjana da bi zbog takvog haosa koji "teroristi" čine-proglasili čuveni "Marshal law" nakon koga je vlastima sve dozvoljeno.
  Problem-reakcija-solucija:

« Poslednja izmena: 12. Jan 2008, 07:58:22 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.138 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.