Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748848 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S8
Da li se upoznati sa pojavljivanjem NLO-a u oblasti Zajecara,tacnije grada Boljevac?Tamo mi zivi drug sa faksa i pricao mi je da tamo svi,ali bukvalno svi ljudi videli svetla na nebu,cak i da su vidjeni vanzemaljci.Svi ljudi ih opisuju isto,zna se tacno mesto gde slecu i gde u ulaze.Ima jedna Crkvica u podnozju planine Rtanj,pored koga je jedan rudnik,koji se koristio jos za vreme drugog svetskog rata.Ima takodje jos jedna neobicna prica,a to da Rtanj pravi trougao,gledajuci sa neba.Ima i jedno mesto,u sred sume,gde su drva maltene isecena do korena.Isecena drva u sred sume,tacno u krug do korena?

Inace na sledece leto,a i na zimu verovatno idem u Boljevac kod druga,pa cu i licno (nadam se) videti posetioce.
« Poslednja izmena: 22. Okt 2008, 19:29:33 od Thug4ever »
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Obvezno ponesi kameru. Vanzemaljci se često viđaju na mestima gde se nalaze jaki energetski čvorovi. Verovatno je Rtanj takvo mesto.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S8
Obvezno ponesi kameru. Vanzemaljci se često viđaju na mestima gde se nalaze jaki energetski čvorovi. Verovatno je Rtanj takvo mesto.

Obavezno cu poneti kameru.Mada,ne nadam se previse da cu nesto videti,mislim,ne da se to svakome.Ali ovaj drug mi kaze,da nesto mora da se vidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Rtanj je poznat po cudnim desavanjima...neki cak tvrde da tamo postoji neki portal,sve u svemu,zanimljivo mesto... Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S8
Rtanj je poznat po cudnim desavanjima...neki cak tvrde da tamo postoji neki portal,sve u svemu,zanimljivo mesto... Smile

Meni je drug sinoc maltene dva sata pricao sta su sve ljudi tamo videli i sta se tamo sve desavai sta se desilo,da naprosto zelim da odem i uverim se sam.Drug me jos prosle godine zvao,ali nisam imao vremena da odem.Posle ove price,na zimski raspust idem 100%.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 

Meni je drug sinoc maltene dva sata pricao sta su sve ljudi tamo videli i sta se tamo sve desavai sta se desilo,da naprosto zelim da odem i uverim se sam.Drug me jos prosle godine zvao,ali nisam imao vremena da odem.Posle ove price,na zimski raspust idem 100%.
Evo sta nadjoh skoro o Rtnju....Rtanj jeste misteriozna planina,znam čoveka koji je silazio (NE FIZIČKI) ispod nje i tvrdi da je tu jedan od vanzemaljskih stacionara a njemu se mora verovati jer sam se uverio u njegove sposobnosti,da nisam pa da lupam gluposti,ovako to je to.
Prijateljski su raspoloženi,komunikativni,pomažu nam,ispituju nas,proveravaju,kaže da nas neće napasti i uništiti,ostalo neznam.
Još da dodam da će Rtanj uskoro biti lek za sve duhovne i fizičke bolesti,toliko za sada...
...eto,tako se prica o planini Rtanj,a sta je istina...pa,videcemo Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S8
Cim bude zima dosla,a mozda i pre,prvi slobodon vikend,idem tamo.Sve sto tamo budem snimio i slikao,postavicu ovde... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Cim bude zima dosla,a mozda i pre,prvi slobodon vikend,idem tamo.Sve sto tamo budem snimio i slikao,postavicu ovde... Smile
Obavezno,i ja se zanosim da odem,ako budem stigao od obaveza....a evo jos jedan link ovde
« Poslednja izmena: 22. Okt 2008, 21:00:03 od sirkan »
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung S8
Obavezno,i ja se zanosim da odem,ako budem stigao od obaveza....a evo jos jedan link ovde

Mogli bi da se iskombinujemo,pa da odemo zajedno...sta mislis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 

Mogli bi da se iskombinujemo,pa da odemo zajedno...sta mislis?
Tesko je to meni izvodljivo,jer imam jako puno posla....na zalost  Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.