Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 748164 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
U stvari,ajde da to lakse objasnimo.....ljudski DNK kod je u nekom trenutku egzistencije na ovoj planeti bio zakljucan i samim tim covek vise nije bio u mogucnosti da koristi neke od stvari koje su mu inace date rodjenjem,i ubrzo posle rodjenja taj kod opet biva zakljucan,a covek ostaje u nemogucnosti da koristi svo znanje koje inace poseduje u svom genetskom kodu....dakle,postoje vezbe koje mogu da otkljucaju ono sto je davno zakljucano,i covek moze da postane ono sto je nekad bio,savrseni produkt svoga tvorca.Dakle,telekineza,telepatija,pa cak i teleportovanje su samo neke od stvari koje su nam oduzete....ali sve to moze i da se povrati,a to je svakako dobra vest Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.60
Citat
Posto vecina naucnika danas zastupa teoriju da je covek krajnji produkt i da dalje fizicke evolucije nece biti
Еволуција је условљена условима живота, елем, еволуција иде даље, само не примећујете. То већина научника зна.

Успут да кажем: пошто је за мене ова тема изгубила смисао, напуштам је. Адиос амигос Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2008, 11:36:01 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
U stvari,ajde da to lakse objasnimo.....ljudski DNK kod je u nekom trenutku egzistencije na ovoj planeti bio zakljucan i samim tim covek vise nije bio u mogucnosti da koristi neke od stvari koje su mu inace date rodjenjem,i ubrzo posle rodjenja taj kod opet biva zakljucan,a covek ostaje u nemogucnosti da koristi svo znanje koje inace poseduje u svom genetskom kodu....dakle,postoje vezbe koje mogu da otkljucaju ono sto je davno zakljucano,i covek moze da postane ono sto je nekad bio,savrseni produkt svoga tvorca.Dakle,telekineza,telepatija,pa cak i teleportovanje su samo neke od stvari koje su nam oduzete....ali sve to moze i da se povrati,a to je svakako dobra vest Smile
Telekineza,telepatija itd,to su sposobnosti duša u čoveku a ne sposobnosti materijalnog tela,i to znanje se ne nalazi u genima,već u našoj duši.Vežbama mi možemo uspostaviti vezu sa našom dušom odakle možemo crpiti kozmičko znanje,u zavisnosti od opterećenja duše možemo koristiti i sposobnosti duše.Zato potrebno u materijalnom telu kroz duhovni život razvoj na duhovnom nivou i razvoj duhovnih snaga i umesto okretanja vanjskih materijalnih čula prema van,materiji, unutarnja čula treba okrenutu u dubini materijalnog čoveka kako bi uhvatili vezu sa našom dušom.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Telekineza,telepatija itd,to su sposobnosti duša u čoveku a ne sposobnosti materijalnog tela,i to znanje se ne nalazi u genima,već u našoj duši.Vežbama mi možemo uspostaviti vezu sa našom dušom odakle možemo crpiti kozmičko znanje,u zavisnosti od opterećenja duše možemo koristiti i sposobnosti duše.Zato potrebno u materijalnom telu kroz duhovni život razvoj na duhovnom nivou i razvoj duhovnih snaga i umesto okretanja vanjskih materijalnih čula prema van,materiji, unutarnja čula treba okrenutu u dubini materijalnog čoveka kako bi uhvatili vezu sa našom dušom.
Nisam ni rekao da je u pitanju materijalno telo....a razlog je samo sto je kod zakljucan a dusa zakrzljala...vazno je samo da mi to posedujemo i da nam je to oduzeto,to je bio smisao mog posta SmileEdit.....UFO LANDING BROADCASTED ON SLOVENIAN TV.....KAKO prenosi nekoliko slovenskih portala u utorak oko 18 sati u okolici Nove Gorice pojavio se nepoznati leteći objekt o čemu su svjedočili stanovnici.

Prema njihovim tvrdnjama, koje prenosi 24ur.com, prvo se začuo čudan zvuk, a zatim su ugledali nepoznati leteći objekt. U jednom trenutku nestalo je električne energije, a prestali su raditi i mobiteli.

Jedan stanovnik Šempasa izjavio je kako je ugledao veći objekt koji se kretao nekom čudnom putanjom te da je osjetio nekakvu naelektriliziranost.
Smile Smile Smile i to bas 14 og.... Formice,mozda i nije bila fora Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2008, 14:48:35 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
meni ovo izgleda kao da se neko zajebavao baterijskom lampom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ma ima njih svaki dan na desetine po cijeloj Zemlji. Ali je onaj Australijanac govorio o velikoj lećelici koja će tri dana stajati na nebu tako da će ga svako moći viđeti. E sad na kladionicama u Engleskoj je veliko pitanje broje li se i ove pojave tih lećelica jer je u pitanju dosta novca, koliko sam čuo nekoliko stotina hiljada funti. Ti su Englezi zista opičeni u svašto se klade. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Citat
U jednom trenutku nestalo je električne energije, a prestali su raditi i mobiteli.
Super,i ova vrsta se polako okuplja na zemlji.UFO letelice koje većinom viđamo ne prave nikakve smetnje,samo letelice ove vrste.Oni su se više pojavljivale pre 50 godina kada skoro svaka njihova letelica pravila smetnje u eletričnim vodovima i radio signalima zemlje,pa su izgleda prepustili nadziranje zemlje vrstama čije letelice ne ometaju našu tehnologiju.Polako svaka vrsta se okuplja za toliko očekivani dan D. Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2008, 21:40:59 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k800i
Ovo mora da je neki stariji model iz pedesetih koji pravi smetnje Smile
Inače što se tiče modela "letećih tanjira" interesantno je da prate zemaljsku modu u izgledu. Kada gledam slike iz pedesetih dizajn je kao i automobili iz tog doba, tako je i šezdesetih, sedamdesetih... sve do danas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
To su letelice iz različitih galaksija.Recimo letelice u obliku cigara koji bio pre 50 godina više, i danas se viđaju na nebu,samo što ih je manje.A najsavršeniji i najbrži su letelice u obliku diska koji isijavaju svetlost različitih boja,bezšumni su,a najviše ih ima na zemlji.Takav sam i ja video.Oni su iz viših dimenzija.
« Poslednja izmena: 17. Okt 2008, 00:41:36 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
To su letelice iz različitih galaksija.Recimo letelice u obliku cigara koji bio pre 50 godina više, i danas se viđaju na nebu,samo što ih je manje.A najsavršeniji i najbrži su letelice u obliku diska koji isijavaju svetlost različitih boja,bezšumni su,a najviše ih ima na zemlji.Takav sam i ja video.Oni su iz viših dimenzija.
London
Dok sam se odmarao posle dugog dana posla oko 21:00 u ljubicastoj sumaglici uzivajuci u svojoj basti i razmisljajuci sta cu da uradim sa ribnjakom preko zime pogled mi se podigao prema nebu i videh tri brza crvena svetla kako lete vrlo nisko jedno prema drugom na samom vidljivom horizontu pa onda krenuse sa severa prema jugu i prema meni vrlo brzo i preletese me takvom brzinom sve do druge strane vidljivog horizonta ,bili si u obliku cigara,po 30metara u duzini i oko 5 u precniku ,fenomenalno iskustvo nije bilo vremena za nikakvu reakciju i kako su mi se priblizavali nekoliko misli mi je proletelo u tih pet do deset sekundi kroz moju glavu..1. da se neko zeza laserom po nocnom nebu poput mene,2.da su vojni avioni ,ali nisu imali nikakva krila,3..da su interkontinetalne rakete, ali bile su osvetljene,4.da su bezpilotni droni ali bili su veliki ikretali se lako, tek onda kada sam iscrpio sve moguce dosao sam do zakljucka da su nesto drugo to jest 5.UFO ,brzina je bila tako strahovita i bez ikakvog zvuka da sam ostao jos desetak minuta gledajuci u nebo i naprezuci se da cujem bilo kakav zvuk u slucaju da su me cula prevarila.

« Poslednja izmena: 17. Okt 2008, 12:59:32 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.244 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.