Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Verujete li da postoji život van naše planete
Da
88.5%  (755)
Ne
11.5%  (98)
Ukupno glasova: 853
Idi dole
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vanzemaljski oblici života,dokazi,očevici...  (Pročitano 750123 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Pozdrav društvo  Smile , mogu vam reći da sam prea dva meseca "otkrio" ovu temu, i sve do sada sam je u slobodno vreme pratio od prvog posta. Bežali ste napred, ali sam vas stigao  Smile
Samo da kažem da je tema odlična i jako zanimljiva. Takođe sam uveren da postoji inteligentan život "tamo negde" i van svake pameti su mi tvrdnje da nema života na drugim planetama.

Toliko od mene, samo tako nastavite  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
« Poslednja izmena: 27. Avg 2008, 10:20:21 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
NLO nad Kraljevom!?

Nekoliko kraljevačkih ranoranilaca i noćobdija, koji su se prekjuče rano ujutro posle noćnog provoda vraćali kućama, tvrde da su na nebu primetili neidentifikovanu letelicu kako lebdi iznad stambenih zgrada kod Male pijace.

Neobičnu pojavu uspeo je da fotoaparatom zabeleži i reporter lista "Alo", koji se u to vreme vraćao kući sa žurke.

"Letelica koja liči na običan dečji zmaj, menjala je oblike, kretala se brzo, mnogo brže nego avioni koje imam prilike rano ujutru da posmatram. Objekat sam primetio u 5.45 posle čega je jednostavno iščezao", kaže sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Po njegovim rečima, nekoliko Kraljevčana koji su zastali da posmatraju ovaj neobičan prizor nisu uspeli da se usaglase da li je u pitanju avion koji je čudne oblike poprimio zbog odbleska jutarnjeg sunca, odnosno igre svetlosti, ili neidentifikovani leteći objekat (NLO), što su svi pomislili.

"Mnogi Kraljevčani u poslednje vreme primećuju neobične pojave na nebu, obično u sumrak ili pre svitanja. I dok jedni tvrde da su to zvezde padalice, meteori ili sateliti, koje u određenom trenutku u stvari osvetli sunce, pa zbog toga izgledaju čudno, drugi su spremni da se zakunu u sve što im je sveto da ovo što se dešava na nebu 'nisu baš čista posla", navodi sagovornik.

Po definiciji, NLO je svako prijavljeno opažanje nekog objekta ili svetlosti na nebu čija pojava, putanja, dinamičko i svetlosno ponašanje ne ukazuju na logično, konvencionalno objašnjenje. Da li je tako nešto bilo u pitanju i u ponedeljak rano ujutru iznad Kraljeva, ostaće tajna.

Prema podacima sa internet sajta "NLOSrbija", poslednji zabeležen "prelet" preko naše zemlje dogodio se 19. jula ove godine iznad sela Velika Greda, sat i pedeset minuta posle ponoći. Radnici mlina snimili su sa četiri kamere na svojim mobilnim telefonima svetlo na nebu, koje je bilo praćeno jakim zujanjem.

Neidentifikovani leteći objekti dosad su viđeni u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Vršcu, Kragujevcu i Nišu. Dalibor Ilijevski uslikao je pre četiri godine iznad Kragujevca letelicu u obliku zarubljenog cilindra, dok je u februaru ove godine Milan Zdravković na nebu iznad Niša fotoaparatom zabeležio neobičan svetlosni krug.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Belgrade baš extra kad vidiš da dodje i poneki moderator na temu i postavi nešto dobro a uglavnom dodju da zezaju  Smile
 Odlična reportaža a tek slika  Smile Smile Smile

Pozdrav društvo  Smile , mogu vam reći da sam prea dva meseca "otkrio" ovu temu, i sve do sada sam je u slobodno vreme pratio od prvog posta. Bežali ste napred, ali sam vas stigao  Smile
Samo da kažem da je tema odlična i jako zanimljiva. Takođe sam uveren da postoji inteligentan život "tamo negde" i van svake pameti su mi tvrdnje da nema života na drugim planetama.

Toliko od mene, samo tako nastavite  Smile
Dobrodošao  Smile

Upravo skidam i super je što ima prevod!Hvala   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
sve stvorio i u svemu se on nalazi ali nije prisutan u svoj svojoj snazi i volji. To će biti na kraju. A u međuvremenu bratija mlati pare koliko može. Smile
Dje si ti,coce...nema te 100 godina.Ja reko da te nije napao ovaj virus sto se vrzma po Montenegru Smile.Tex,mozda ce neko i da snimi ponesto od toga....u kontaktu sam sa nekim ljudima koji ce ici,pa,ako nista drugo,imacemo bar dobar izvestaj Smile...
Citat

Morao sam taštu vodati po primorju i bliskom zaleđu i u obilazak lokalnih grobalja. Tu potroših sve slobodne dane tako da sad zaista ne mogu do Zagreba otići. Vidi možete se povezati sa Shadowledy ona je već napravila neki spisak njih oko 7 koji će zajedno ići na Icke-ovo predavanja. Vjerujem da bi bila iskrno obradovana ako bi joj se javili. Inače oni pripremaju ekipu koja će sve ti propratiti i sa kamerama ako budu mogli, pa će mo se sigurno makar upoznati sa predavanjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
sve stvorio i u svemu se on nalazi ali nije prisutan u svoj svojoj snazi i volji. To će biti na kraju. A u međuvremenu bratija mlati pare koliko može. Smile
Dje si ti,coce...nema te 100 godina.Ja reko da te nije napao ovaj virus sto se vrzma po Montenegru Smile.Tex,mozda ce neko i da snimi ponesto od toga....u kontaktu sam sa nekim ljudima koji ce ici,pa,ako nista drugo,imacemo bar dobar izvestaj Smile...
Citat

Morao sam taštu vodati po primorju i bliskom zaleđu i u obilazak lokalnih grobalja. Tu potroših sve slobodne dane tako da sad zaista ne mogu do Zagreba otići. Vidi možete se povezati sa Shadowledy ona je već napravila neki spisak njih oko 7 koji će zajedno ići na Icke-ovo predavanja. Vjerujem da bi bila iskrno obradovana ako bi joj se javili. Inače oni pripremaju ekipu koja će sve ti propratiti i sa kamerama ako budu mogli, pa će mo se sigurno makar upoznati sa predavanjem.
He,he...vec sam nam ja organizovao drustvance da nas saceka u Zagrebu,nego nam je jos problem da se odlucimo da li da idemo,jebi ga jos se osecamo u Zagrebu ko prase u Teheranu,ali me oni ubedjuju da slobodno dodjemo,a i ja kapiram da je to veliki grad,ne idemo u Dalmatinsku zagoru pa da se plasimo...ali videcu i sa Shadow,kako se oni  organizuju,pa mozda iskoristimo guzvu.Formice,u svakom slucaju,hvala na obavestenju SmileEvo da postavim jednu zanimljivu emisiju iz ciklusa emisija Na rubu znanosti sa HRT tv-a,misterija drevnih letaca,ovde ce mnoge neverne Tome naci neke vazne odgovore,i kakve su to letilice posedovali ljudi u vremenu pre Hrista i odakle im sva ta tehnologija,i ko su bili polubogovi koji su tada pomagali ljudima ... Smile  http://rapidshare.com/files/17851164/Na_Rubu_Znanosti_-_2005-10-03_-_Letaci_Drevnog_Doba.part1.rar     http://rapidshare.com/files/17854507/Na_Rubu_Znanosti_-_2005-10-03_-_Letaci_Drevnog_Doba.part2.rar    http://rapidshare.com/files/17857103/Na_Rubu_Znanosti_-_2005-10-03_-_Letaci_Drevnog_Doba.part3.rar          http://rapidshare.com/files/17846066/Na_Rubu_Znanosti_-_2005-10-03_-_Letaci_Drevnog_Doba.part4.rar                                                                                                                                                                                                                                                                                               
« Poslednja izmena: 28. Avg 2008, 09:42:22 od sirkan »
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Zamolicu vas sve zajedno da obavezno skinete ovu emisiju,i garantujem da cete saznati sve sto treba da znate o ovom fenomenu...videcete da postoji razlika izmedju ovih i onih vanzemaljaca,videcete sta krije Americka vlada,i sve prave izvestaje o susretima,i sto je najvaznije na nasem jeziku.Odgledajte pazljivo emisiju,pa da zajedno prokomentarisemo...a za Piroxa,da specijalno obrati paznju na Brazilski slucaj Smile  http://rapidshare.com/files/58090255/Na_Rubu_Znanosti_-_2006-03-06_-_Ufo_razotkrivanje.part1.rar     http://rapidshare.com/files/58108150/Na_Rubu_Znanosti_-_2006-03-06_-_Ufo_razotkrivanje.part2.rar    http://rapidshare.com/files/58154297/Na_Rubu_Znanosti_-_2006-03-06_-_Ufo_razotkrivanje.part3.rar    http://rapidshare.com/files/58177955/Na_Rubu_Znanosti_-_2006-03-06_-_Ufo_razotkrivanje.part4.rar    http://rapidshare.com/files/58192892/Na_Rubu_Znanosti_-_2006-03-06_-_Ufo_razotkrivanje.part5.rar
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia n80
http://blog.vecernji.hr/misak vidim da gledate na rubu znanosti...ovdje imate voditeljev blog...gdje se bavi s tim temama

A i čovjek odgovara na upite...redovito tako da po meni ok  Smile
« Poslednja izmena: 28. Avg 2008, 11:18:52 od mad_max_21 »
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
http://blog.vecernji.hr/misak vidim da gledate na rubu znanosti...ovdje imate voditeljev blog...gdje se bavi s tim temama

A i čovjek odgovara na upite...redovito tako da po meni ok  Smile
Odlicna mu je emisija,i odlicni gosti...hvala na blogu Smile Smile
IP sačuvana
social share
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ljudi stvarno ste najbolji  Smile Smile Smile

Favorite topic ever  Smile

IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 217 218 220 221 ... 518
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.177 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.