Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 08:34:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Projekat  (Pročitano 3136 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
Ja sam te shvatila da znas firmu na cijoj web stranici mogu da nabavim podatke,a ne da mi saljes neki tvoj rad  Smile Mislila sam samo koje je ime firme.. Mislim da sam bila jasna kad sam rekla sto trazim, vec sam napisala 62 str diplomskog, nedostaje mi projekat postojece firme, kojeg ja ne mogu i ne treba sama da pisem, vec da mi ga neka firma bukvalno da, a ja potom treba da pisem o tom projektu, sta valja,sta ne valja, zasto,kako bi trebalo itd.. Trazila sam cak projekte stranih firmi tipa McDonalds,Coca cola, pa bi se usput zabavljala sa njihovim prevodjenjem ako treba... Tako da ne, ne zelim nista da prepisem i prodjem bez imalo truda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
mirjanammm, ako vec znas da ne mogu da ti odgovorim na privatnu poruku, nema potrebe da ih saljes. "Bas te zanima koje su to firme?.." Zasto osjecam dozu ironije i nepovjerljivosti u tvom pitanju? Treba li da ti dam spisak firmi , koje bi ti,jelte,provjerila dosavsi u CG? Ne gubi mi se vrijeme na bilo kakva uvjeravanja i prepucavanja, zaista. Neke firme sam obisla, neke kontaktirala mailom, sustina je da ili "nemaju vremena", "nemaju takvu dokumentaciju", "to je poslovna tajna" ili me jednostavno salju od jednog do drugog i tako u krug. Kao sto rekoh,ja to moram da nabavim od nekog preduzeca a ne sama da pisem. Vjerujem da si primjetila da si mi kao odgovor prvo poslala da provjerim finansijske izvjestaje uprkos mom jasnom pitanju i u krajnjoj liniju samom naslovu teme, je li trebalo da odgovorim drcno i iznervirano? Ne shvatam takve porive ljudi na forumu. Princip je jasan-ako mislis da mozes da pomognes-pomogni,ako ne-vozi MiskoSmile Nemoj da mi saljes ime famozne firme, sigurna sam da me ne bi prosvjetlila. Pozdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 5
recimo uvodjenje ISO standarda-sta ukljucuje konkretno-faze implementiranja standarda, ili projekat uvodjenja novog proizvodnog pogona-planiranje toga,sprovodjenje,kontrola i sta vec sve ide.. sa datim troskovima,investicijama..... znam za te zackoljice sa google pretragom, oci su mi ispale trazeci.. prvo zivci sa ljudima iz firmi a onda i oci na komp i nista  Smile hvala u svakom slucaju  Smile

Faze uvodjenja ISO standarda, faze implementacije, upoznavanje kadrova sa projektom

Procesni pristup razvijanju i implementaciji sistema menadzmenta kvalitetom

HACCP sistem

Retko koja firma ce ti tek tako dati projekat koji su platili da se za njih uradi ili koji su sami projektovali za svoje potrebe. Moras da znas precizno i jasno sta trazis da bi mogla da nadjes cak i na guglu. Probaj sa agencijama za konsalting, mogu da ti daju neki sablon odredjenih projekata. Proradi i procitaj malo linkove koje sam ti postavio.

Pogledaj i ovo kao i sledecu stranicu, pri dnu ti je link ka sledecoj stranici.

Malo sazetije o raznim projektima. = Link

Sa srecom, pa da jednog dana doktoriras, ovoj zemlji je potrebno vise pametnih ljudi. Wink

« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 04:00:40 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
LG Google Nexus 5
mirjanammm, ako vec znas da ne mogu da ti odgovorim na privatnu poruku, nema potrebe da ih saljes. "Bas te zanima koje su to firme?.." Zasto osjecam dozu ironije i nepovjerljivosti u tvom pitanju? Treba li da ti dam spisak firmi , koje bi ti,jelte,provjerila dosavsi u CG? Ne gubi mi se vrijeme na bilo kakva uvjeravanja i prepucavanja, zaista. Neke firme sam obisla, neke kontaktirala mailom, sustina je da ili "nemaju vremena", "nemaju takvu dokumentaciju", "to je poslovna tajna" ili me jednostavno salju od jednog do drugog i tako u krug. Kao sto rekoh,ja to moram da nabavim od nekog preduzeca a ne sama da pisem. Vjerujem da si primjetila da si mi kao odgovor prvo poslala da provjerim finansijske izvjestaje uprkos mom jasnom pitanju i u krajnjoj liniju samom naslovu teme, je li trebalo da odgovorim drcno i iznervirano? Ne shvatam takve porive ljudi na forumu. Princip je jasan-ako mislis da mozes da pomognes-pomogni,ako ne-vozi MiskoSmile Nemoj da mi saljes ime famozne firme, sigurna sam da me ne bi prosvjetlila. Pozdrav  Smile

da, iz razloga sto sam ja licno posetila nekoliko najvecih firmi u beogradu i svi su bili ljubazni i izasli u susret i dali sve sto mi treba.
i bas me zanima koje su to firme koje su te odbile. ali, da, ti si u cg, a ja u  crnu goru nikako ne mogu otici.

druga stvar, velika je razlika o kom sektoru pises. farmacija i industrija, finalna potrosnja i finansije, nikako ne mogu da idu zajedno i razlikuje se koncept u tom slucaju tvog ukupnog diplomskog.

i ako te neko nesto pita, to znaci, ne iz razloga da bude drcan, vec mozda zna nesto vise o tome, pa sa odgovarajucim odgovorima moze kvalitetnije da odgovori.

i jos nesto, finansijski izvestaj, godisnji,  je napisan iz minimum 100 strana, od kojih su 20 poslednjih bilansi i cash flow, u kojima mozes naci 20% odgovora na tvoje pitanje. a iz ostalih 80 strana 50% odgovora.

a na kraju, sve i da ne mozes doci do podataka iz firmi, postoje druge institucije koje se bave analizom preduzeca i makroekonomijom zemalja koje bi takodje pomogle i koje mozes kontaktirati.

zato me zanima koja su to preduzeca kod kojih su prezentacije poslovna tajna, znajuci da oni sami moraju da dostavljaju odredjenim drzavnim institucijama takve podatke, koje se javno objavljuju.

ali, ja nikako ne mogu doci u crnu goru.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
Hvala ti Crowz na korisnim predlozima i linkovima  Smile Probacu i sa agencijama za konsalting, to ti je dobra ideja  Smile

Nije velika razlika o kom sektoru pisem dokle god se radi o preduzetnistvu. Jedino ne treba da uzimam gradjevinski projekat. Ukoliko neka privatna apoteka zeli da prosiri svoje poslovanje, to je isto projekat. Uzevsi ovaj slucaj za primjer, ja opet tvrdim da iz finansijskih izvjestaja ne mogu da vidim kako su dosli na ideju otvaranja jos jedne apoteke, na koji nacin su izabrali lokaciju, kako su tekle promjene u poslovanju tipa povecanja broja zaliha, povecanja broja zaposlenih, ko je izvrsio predvidnjanja kolika kolicina proizvoda ce biti potrebna,na osnovu cega? Projekat se obicno radi u posebnom Microsoft programu MS Project kod kojeg se dobija detaljno bukvalno u sat kako projekat treba da tece. Do kojeg dana treba da se zavrsi jedan posao, koji je posao kljucan koji se obavlja kontinuirano i bez prekida, ko radi na tim poslovima, koji su pretpostavljeni troskovi, kada je najranije moguce vrijeme da se projekat zavrsi a kada najkasnije.

i ako te neko nesto pita, to znaci, ne iz razloga da bude drcan, vec mozda zna nesto vise o tome, pa sa odgovarajucim odgovorima moze kvalitetnije da odgovori.

mogu naravno, ali to nije seminarski, vec diplomski, a ti hoces, cini mi se, samo da prepises, bez imalo truda.

da si bar napisala sta si nasla, gde si gledala, trazila i sta to tacno nema sto tebi treba.
iz ovog sto si ti napisala stekoh utisak da ni sama ne znas sta hoces, a da si samo prepisala ono sto ti je zadato u temi.

Izvini,ali ovo mi nije pomoglo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
LG Google Nexus 5
dakle, za tebe bi u tom slucaju najbolji primer bio gorenje i njihova investicija u zajecaru?

Citat

Gorenje opens its factory in Zajecar

The factory was launched in fall last year

Gorenje Group's new sanitary equipment production and washing machine assembly plant in Zaječar was opened today with a festive ceremony. The factory, employing 96 people, has been operating successfully since fall 2011. By the end of this year, 70,000 washing machines and 30,000 wash basins manufactured at this factory will hit the markets. 

The Government of the Republic of Serbia supports Gorenje's investment by a grant of EUR 10,000 per employee.

In Serbia, Gorenje is also operating a refrigerator-freezer plant in Valjevo, water heater factory in Stara Pazova, a sales company in Belgrade, and a network of proprietary showrooms. There are 1,100 employees in Gorenje's Serbian operations. 

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.78
Ne shvatam sto mi predlazes...Da podjem u Zajecar i trazim projekat?  Smile  Sumnjam da bi objerucke prihvatili predlog slanja istog na mail, nekom nepoznatom studentu kojeg nikad vidjeli nisu...
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 15:53:37 od anstrix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 08:34:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.113 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.