Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:21:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Van Gog“ 19. maja u „Areni“  (Pročitano 19353 puta)
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Koncert Van Goga u Beogradskoj areni

Rok grupa "Van Gog" održala je u subotu uveče svoj prvi koncert u Beogradskoj areni i promovisala najnoviji album "Kolo".

Ovo je bio prvi koncert pred beogradskom publikom posle četiri godine. Pred oko 15.000 ljudi, koliko je, prema rečima organizatora, prodato karata, frontmen i pevač Zvonimir Djukić Djule, u pratnji članova benda izašao je na scenu uz Betovenovu "Odu radosti". Publika ih je dočekala ovacijama, a koncert je počeo pesmom "Kolo", sa najnovijeg albuma.

Posle prve pesme Arena je bila na nogama, a tokom dvoipočasovnog koncerta publika je uživala uz pesma sa novog albuma, ali i uz stare hitove, "Opasan ples", "Mama", "Zemlja čuda"…

Uz isto raspoloženje i u raspevanoj atmosferi publika je ispratila i pesmu "Neko te ima noćas", a devojke su se uz poslednju pesmu popele na binu i ispratile muzičare.

Pola sata pre koncerta, ispred ulaza u Arenu postavljena je ispovedaonica, tako da su fanovi pre koncerta mogli da pošalju Djuletu i članovima benda poruke u trajanju od desetak sekundi. Najzanimljivije poruke bile su emitovane na video-bimovima tokom koncerta.

Na ulazima su se delili kuponi koje će posetioci, zajedno sa kartom, moći da, do 26. maja, pošalju organizatoru - Beogradskoj kulturnoj mreži, da bi dobili na poklon DVD sa snimkom koncerta.

Koncert je završen bez bisa, takodje uz "Odu radosti".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Bio sam sinoc i mogu Vam reci da je bilo odlicno, jedino su me sa pesmom "Brod od papira" malo razocarali, ali ipak koncert je za svaku pohvalu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6500s
Interesuje me kako su svirali??
Aj pustite neki snimak ili slike ako ima neko?!

Jel su menjali stare pesme ili su ih usrali sa nekim novim forama kao sto mislim da jesu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1079
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Sve je bilo ok, jedino su pesmu "Brod od papira" ukenjali (bar po meni, nije mi se svidelo), ostalo je bilo odlicno (opet kazem po meni, nema svako isti ukus). Sto se tice snimaka, imam neka 2 snimka na telefonu, ali nisam ih prebacio na komp.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

DON'T WORRY BE HIPPY!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Mislim strashno..Djule se folirao kao po obichaju..u pochetku je dosta falshirao i brzao,glumio neko ludilo! Vishe sam ochekivala..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6500s
Pa to je i meni isto bedara... voleo sam da slusam van gogh ali su stvarno poceli mnogo da se foliraju i postali su pravi fenseraj i dizeli nevidjeni. Razocarali su me maximalno sa svirakama zadnja 2 puta i ne zelim da ih cujem u nisu vise nikad!!!

Najvise mi je krivo sto su usrali stare pesme... menjaju im zvuk i aranzmane za koncerte, kao fora da bude bolje a ustvari je sranje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

DON'T WORRY BE HIPPY!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Jest vala..bash fenseraj pravi! Posebno kad sam videla one Djuletove momke ofarbano u plavo,krimic!
A bash sam ih ranije gotivila..i bili su dobri dok su se ugledali na EKV..a sad..mozda pokushavaju da skinu momke iz Linkin Park-a, al' im neshto ne polazi za rukom,hehehe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
I hoce li neko od vas ponovo da ide na koncert?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

DON'T WORRY BE HIPPY!

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Morace da se desi chudo da bi me nateralo sledeci put da bacim koji dinar na njih,al stvarno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6500s
da da da, ja podrzavam prijateljicu "zadje_87"  Smile  Smile
Postali su pravi smradovi i tacno je da imitiraju linkin park, jer se na to pale deca sve vise! dolazali su to proslim albumom sa onim dranjem, elektronikom i sada ovim farbanjem.
Izgubili su staru publiku a sad ih slusaju samo oni nazovi "metalci" iz osnovnih skolica! katastrofa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 17:21:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.334 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.