Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 18:23:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: „Van Gog“ 19. maja u „Areni“  (Pročitano 19561 puta)
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6500s
Ja sam bio mali kad je van gogh razbijao svirkama, ali me je cale vodio na njihove koncerte kao i sve ostale rock koncerte `90 godina, samo mogu da kazem da je van gogh jedno veliko sranje danas, a bili su mi nekad omiljena grupa  Smile

Do albuma opasan ples su bili najjaci na svetu, ali su se skroz usrali sa DrUnderom i onom elektronikom... poceli su da lice na linkin park i usrali su svoj dobar zvuk. Najgore je sto su stare pesme isto zasrali jer sam nekada isao da slusam njih kako sviraju a sada slusam djuleta kako mixuje ploce i unistava stare hitove.

Preslusajte LIVE albume "No comment" i "Happy new EaR" i sve ce da vam bude jasno.
Van Gogh devedesetih je puno bolji od ovog sad. Mnogo su me razocarali. Poceo sam da ih mrzim od kad sam bio na Nisomniji u nisu, kada je neka cura skocila na binu da pojuri djuleta a on pobego iza bubnjara i najveca fora sto pesma trajeeee, a djule nije pored mikrofona  Smile skroz su pali u mojim ocima ( i usima  Smile ) kad sam video da je sve to bila ploca...odnosno snimak "happy new year" a oni otvaraju usta i kao fora drndaju gitare, a pored toga ubacena pesma DrUnder, verovatno najgora njihova! Nikad gori koncert!!!!

Kad mi se slusa techno ja odem na Marka Nastica a ne a van gogh  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 20:24:59 od damirkralj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Van gogh jeste prije bio bolji ali ni sad nije los!!!
A sto se tice koncerata,u Banja Luci je bio sjajan koncert na kojem je 100% pjevao u zivo!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

www. damir88.blogspot. com

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6500s
Ne znam... ja sam cenio djuleta i njegov rad stvarno mnogo, ali su me razocaravali iz dana u dan sve vise od albuma DrUnder....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Bend Van Gog "ispalio" novinare

Članovi rok grupe Van Gog tri dana uoči svog koncerta u Beogradskoj areni u sredu se nisu pojavili na konferenciji za novinare na kojoj su bili najavili učešće.

Predstavnik organizatora koncerta iz Beogradske kulturne mreže (BKM) Dejan Grastić zamolio je za razumevanje brojne novinarske ekipe koje su došle u Medija centar, navodeći da su članovi grupe želeli da se pred nastup 19. maja izoluju od žestoke medijske kampanje.

"Želja benda je bila da se izoluje. Oni su sad u nekoj mini izolaciji", rekao je Grastić, ne navodeći druga objašnjenja o izostanku benda, niti detalje gde se trenutno nalaze pevač i gitarista Zvonimir Djukić, bubnjar Srboljub Radivojević i basista Dejan Ilić.

Nekadašanja voditeljka kultne tv pop emisije "Hit nedelje" i novinarka Radio Beograda Dubravka Marković rekla je da je "zaprepašćena" što je za 30 godina karijere prvi put došla na konferenciju gde nije prisutan bend koji ju je pozvao.

"Slažem se, ali mislim da je lepo što smo se videli", rekao je Grastić, navodeći da je organizatorima bilo bitno da se sretnu sa novinarima kako bi im podelili akreditacije za koncert.

Grastić je istakao da prodaja ulaznica za koncert "ide jako dobro" i da u BKM-u očekuju da bi do dana koncerta u subotu moglo biti rasprodato svih 15.000 karata.

"Mogu već sada sigurno da tvrdim da ćemo imati punu arenu", rekao je Grastić. Ukoliko do subote preostane karata, Grastić je rekao da će moći da se kupe na blagajni arene na dan koncerta.

Umesto 20.000 ulaznica, koliko je prodavano za nastupe drugih muzičara u Beogradskoj areni poslednjih meseci, Grastić je rekao da se Van Gog odlučio za manji broj, jer će dosta mesta na parteru zauzeti metalna konstrukcija pozornice "kakva još nije vidjena na ovim prostorima".

Prvi koncert Van Goga u Beogradskoj areni 19. maja počinje u 21 čas, a organizatori su zamolili publiku da krenu ranije jer neće biti pregrupa, a bend će izaći na pozornicu sa najviše desetak minuta kašnjenja.

Na koncertu će Van Gog promovisati poslednji album "Kolo".

Grastić je najavio i neka iznenadjenja za publiku u stilu Velikog Brata.

"Pola sata pre koncerta, koji će početi tačno na vreme u 21 sat bez predgrupe, ispred ulaza u Arenu biće postavljena 'ispovedaonica' - objekat u kojem će svako ko želi u desetak sekundi izneti svoju poruku ili impresiju o muzici Van Goga", rekao je Grastić.

On je objasnio da će se sve izjave snimati a one najzanimljivije puštaće se na video-bimovima na koncertima Van Goga, grupe koja kako je istakao neguje interakciju sa publikom.

Medju novinama je i ta da će se na ulazu u Arenu deliti kuponi koje će svaki posetilac koncerta zajedno sa svojom kartom moći da pošalje do 26. maja na adresu organizatora Beogradske kulturne mreže kako bi dobio na poklon DVD sa snimkom koncerta.

"Ulaznice ćemo vratiti jer znamo da ih mnogi čuvaju kao uspomenu", napomenuo je Grastić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Citat
Bend Van Gog "ispalio" novinare
  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
lepo cu 19. da odem na E-play i Bog da me vidi.
bolji provod za manje love .  Smile
« Poslednja izmena: 17. Maj 2007, 09:46:58 od akai11 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Što jes, jes. 
          Ako ooooooooooooodeš, od meeeeeeeeeeeeeene, učini to...što bezbolnije  Smile   
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

mnogo dobra

Zodijak
Pol Žena
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6070
Odlicni su...samo mi je zao sto zivim u "cuki" i ne mogu da idem na koncert!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Odlicni su...samo mi je zao sto zivim u "cuki" i ne mogu da idem na koncert!!! Smile
al su odlicni... Smile Smile Smile

nemoj da vredjas nase malo misto Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Ja sam bio mali kad je van gogh razbijao svirkama, ali me je cale vodio na njihove koncerte kao i sve ostale rock koncerte `90 godina, samo mogu da kazem da je van gogh jedno veliko sranje danas, a bili su mi nekad omiljena grupa  Smile

Do albuma opasan ples su bili najjaci na svetu, ali su se skroz usrali sa DrUnderom i onom elektronikom... poceli su da lice na linkin park i usrali su svoj dobar zvuk. Najgore je sto su stare pesme isto zasrali jer sam nekada isao da slusam njih kako sviraju a sada slusam djuleta kako mixuje ploce i unistava stare hitove.

Preslusajte LIVE albume "No comment" i "Happy new EaR" i sve ce da vam bude jasno.
Van Gogh devedesetih je puno bolji od ovog sad. Mnogo su me razocarali. Poceo sam da ih mrzim od kad sam bio na Nisomniji u nisu, kada je neka cura skocila na binu da pojuri djuleta a on pobego iza bubnjara i najveca fora sto pesma trajeeee, a djule nije pored mikrofona  Smile skroz su pali u mojim ocima ( i usima  Smile ) kad sam video da je sve to bila ploca...odnosno snimak "happy new year" a oni otvaraju usta i kao fora drndaju gitare, a pored toga ubacena pesma DrUnder, verovatno najgora njihova! Nikad gori koncert!!!!

Kad mi se slusa techno ja odem na Marka Nastica a ne a van gogh  Smile

Ovo mogu da potpisem... Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 18:23:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.