koliko znam, sem ako devojka nema nekakve tegobe (III grupa oznacava malko vise bakterija, ali nista nenormalno) u smislu obilnijeg sekreta ili nekih subjektivnih nelagodnosti, ginekolozi je uopste ne tretiraju, tj. ne lece... jer nema potrebe ako ima neke tegobice, uradi se bris i analiza da se utvrdi koje su bakerije u pitanju i onda se pristupi 'lecenju' mislim da bi i vaginalna ispiranja pomogla, jer je u pitanju potpuno blag 'poremecaj' odnosa bakterija unutar vagine
nista 'zarazno', u svakom slucaju... bar ne za tebe cak pre ti njoj mozes preneti neku bakteriju koja joj nece prijati, nego sto ce neka njena bakterija tebi nauditi
« Poslednja izmena: 17. Mar 2007, 14:48:17 od machakz »
III grupa vs-a oznacava bakterije,a lecenje je u zavisnosti od vrste bakterija i smetnji koje izazivaju. ako su patogene,a to se moze utvrditi mikrobioloskim nalazom,onda je obavezno lecenje. za ove *obicne*-lecenje se sprovodi ako je masa bakterija i/ili ako prave problem u vidu svraba,peckanja,pojacanog sekreta... lecenje ovih *obicnih* uglavnom se sprovodi vaginaletama,koje se stavljaju nekoliko veceri,zavisno od propisane terapije i proizvodjaca leka. vs III je cest kod *udatih zena* (odn.,misli se na zene koje imaju redovne sexualne odnose) i uglavnom se javlja ako neki od partnera ne sprodi dovoljnu higijenu posle uriniranja,najcesce su to muskarci,mada su neke zene osetljive,pa je dovoljno da se jednom ne obrisu kako treba posle mokrenja i vec se pojave bakterije. desava se da sve ovo nema veze sa higijenom pertnera,nego sa menjanjem partnerki kod muskarca,jer on ne oseti nista,ali zato zene osete kroz vs. ovo je sve kod partnera koji ne koriste uvek ili nikako kondom.
sve u svemu,ako su u pitanj *obicne bakterije*-nije opasno,ali ako su one druge-moze biti,jer neke izazivaju sterilitet ili spontane pobacaje kao npr.esherihija.
Pod ulicnom svetiljkom srela sam tebe s njom, Sve sto se jednom desi zasjala je suza bola gorko u oku mom. ne mora se nikad vise desiti. Zbogom,ljubavi moja,zauvek odlazim ja, Sve sto se desi dva puta, za moju tugu samo ulicna svjetiljka zna. desice se sigurno i treci put!
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.
Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.
I onda se to zavrsi tako sto ona zapati eselihiju koli, a on nece da pije tabletice na biljnoj bazi jer mu je muka od njih i pada u nesvest... Ma... daj... muskarci su takve smizle i prenosnici raznoraznih bolesti...
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.