Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:32:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vage?  (Pročitano 68368 puta)
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I ja sam za planiranje, posebno bih volio kćerkicu vagu, a što se muškaraca tiče neka bude lav nemam ništa protiv...jest malo mi je vaga a imam ih 5-6 kao prijatelje...još da se zaljubim u neku... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia C3
Pitanje je kakav bi sklop bili u vezi vaga -vaga.Cula sma da to nekad ide nekad ne...
Doduse,to su rekli za mene (vaga) i mog decka (jarac) . Vise stoji nego sto ide.

Doduse...imam druga koji je vaga i slazemo se super. Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vaga-vaga je O.K odnos ali je pitanje erotske privlačnosti problematično, pa prije svega treba gledati aspekte VE i MA ako su oni dobri ta veza puno obećava, naravno bez uplitanja UR i SA ako ikako može Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zivi i pusti druge da zive!

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 153
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
Mene zanima sta sve mogu da ocekujem narednih godina, posto sam pre malo vise od godinu dana rodila Vagu-Skorpiju. Kakvi ste vi Vage kad ste mali?
IP sačuvana
social share

Prema odgovorima koje daje, možete zaključiti koliko je neki čovek pametan.
A koliko je mudar, možete uvideti na osnovu njegovih pitanja.

Nagib Mahfuz, egipatski književnik
(rođen 1912)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia C3
Poslusni,dobri,jedemo sve sto nam padne pod ruku,maze...najbolje bebe na svetu !!  Smile

Moja sestra ima bebicu vagu ,deckica rodjenog  28.09. 
Prava maza,toliko je dobar da je to nemoguce !!! Mala beba vaga voli punu kucu ljudi (nevoli da je sam) ,
voli pokret (setnje i izlaske) i muziku.Nece praviti probleme sto se jela tice,ali pripazite na slatkise Smiley to nam je slaba tacka.

Mislim da bi vam pomogla najbolje Linda Gudmen "Suncevi znaci" . Tamo imate i "dete vaga" poglavlje.
Necete pogresiti  Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

don't look at past

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1023
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mene zanima sta sve mogu da ocekujem narednih godina, posto sam pre malo vise od godinu dana rodila Vagu-Skorpiju. Kakvi ste vi Vage kad ste mali?
to je ok za vage jesu mirni i slatki kad su mali ,ali beba je i skorpija u podznaku sto znaci da ce biti slatka i fina i komunikativna sve dok je ne iznervirate jer onog trenutka kad se to desi viste njeni neprijateljki i onda se ona malo duri bude baksuz,ne prica ni sa kim i moze da provede dan sama bez problema ,ali vam brzo prasta medjutim nikad ne zaboravlja.
Dajte joj puno slobode nemojte je sputavati,i pustite je da bude kreativna ,jer koliko obazava da bude u drustvu drugih ljudi toliko je i samozivna i ne treba joj niko.......
Ja sam vaga sa puno planeta u skorpiji pa vam govorim kako uglavnom bude sa tom kombinacijom......... Smile
IP sačuvana
social share
obozavam onaj ...osecaj.....kad je sve savrseno.........i kad je sve preko toga suvisno.......
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

don't look at past

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1023
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Naprotiv, baš sinoć izjavih kako nas je premalo s obzirom na ostalu ekipu i čini mi se da je baš šteta...svijet bi bio ljepše mjesto za život da je više vaga...
Smile Smile Smile
tako je svet bi bio savrsen da ima puno vaga
evo svi moji najbolji prijatelji su vage i volim ih vise od svega na ovom svetu a volim i vas iako vas ne znam jer ako ste vage mora biti da ste dobri ljudi
ali ima vaga koje su pokvarene ali to je vec natalni u pitanju -koji je verovatno los Smile
IP sačuvana
social share
obozavam onaj ...osecaj.....kad je sve savrseno.........i kad je sve preko toga suvisno.......
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Od svih vaga koje poznajem, a znam ih baš dosta, samo bi za jednu rekao da i nije baš naša- u podznaku je vodolija i ima VE0UR na početku škorpije 90 MA iz vodolije, čovjek je takva švalerčina da je to... Smile ali u suštini nije ni on loš kao drugar, bio mi je cimer u studentskom domu oko 3 godine. Znam da su vage najženstvenije žene, tako da imam svoj kvartet "Dama u vagi"- B.Bardo-dama herc,K.Denev-dama karo, Jedna moja prijateljica sa 5 planeta u vagi-dama tref i M.Beluči-dama pik Smile Ako neko ima šta da doda ovom izboru tu sam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 596
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Vaga + Vaga = Mala Vaga  Smiley
"Ja cu te hraniti,ali te necu ubiti" L.L Smiley  Wink

Ima li boljeg planiranja...

Vage su najbolji prijatelji,posteni su i predani poslom kojim se bave.
IP sačuvana
social share
Srećnom čoveku niko ništa ne može.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
mi vagice smo skroz zbunjene Smile ja cesto ne razumijem sama sebe a mogu samo da zamislim kako je ljudima u mom okruzenju Smile jedno je sigurno,sa nama nikada nije dosadno  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:32:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.