Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 14:12:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: V.M.A Beograd, elektroterapija ?  (Pročitano 10584 puta)
31. Mar 2008, 22:18:13
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia N70
sorry ako je offtopic .... al meni neopisivo treba misljenje drugih !! da li postoji neko ovde na forumu da je cuo, video, doziveo, ili razmisljao o elektroterapiji ?! ja sam trenutno, mada proslo je par godina, u ogromnoj krizi, lecim se tih par godina sa svakakvim mogucim lekovima, a ni jedan od njih ne pomaze, fakticki kolko god se jos budem lecio na ovaj nacin, znam da nikad ikad necu biti izlecen ... patim od dosta bolesti, ukljucujuci paranoju, depresiju, sizofreniju, imam usporenu motoriku, itd. naravno, jedno vreme sam se drogirao, prilicno mnogo! jeste da je u pitanju samo marihuana, ali to je ostavilo neverovatne posledice na mene i moj mozak ....
zanima me kao sto sam pomenuo, da li neko od vas moze da mi objasni tu, takozvanu elektroterapiju, da li moze da mi kaze da ce mi definitivno biti bolje i da ce mi se ova nocna mora od zivota okoncati konacno !? jako sam bezvoljan, izgubio sam emocije, osecanje dobrog-loseg, pamcenje, koncentraciju ...... vid!! i tako dalje, sve u svemu, sta mislite o elektroterapiji na vojno medicinskoj bolnici u beogradu, kao vrsti terapije, i tretmana ?? hvala puno
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
patim od dosta bolesti, ukljucujuci paranoju, depresiju, sizofreniju, imam usporenu motoriku, itd.
Stani, stani... Da li ti je ovo dijagnostifikovano, ili... ?

Mislim da je nemoguće imati ovakvu kliničku sliku...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
Paranoidna shizofrenija sa depresivnim epizodama i usporenom motorikom? Cenim da nije nemoguce. Raspitacu se za elektroterapiju.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
eee druze, da si ti samo mari'uanu koristio ....

nasi dr na vma su odlicni pa eto mozes da probas ... nista te ne kosta ... sem zivota, a posto si tako bezvoljan ne bi bila neka steta i da umres ... ili da ti bude jos gore ....

postoje tako narodni lekovi kao sto je sport, teretana, plivanje, igranje tenisa, vaterpolo, ucenje, citanje, pevanje ...
i hiljadu drugih stvari koji ti mogu dovesti kiseonik u mozak i popraviti raspolozenje + upoznati novo drustvo ... ali ocito da tebi nedostaju lekovi od perioda drogiranja, tj. uzimanja samo marihuane

i da ... pokusaj na vma ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ukoliko ima ovakvu dijagnozu, mislim da mu "narodni" lekovi sigurno ne mogu pomoći...

Elem, zaista je neobičan sklop simptoma (čak me malko podseća na katatonu shizofreniju, zbog ovoga sa motorikom, ali moguće da je i rezidualna)  Smile... U svakom slučaju, ako je tako, onda je situacija prilično ozbiljna, i zahteva lečenje u svakom slučaju...
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
Usporena motorika i bezvoljnost mogu biti i posledice zloupotrebe marihuane, zar ne, ali citav skup ovih simptoma i dijagnoza je u najmanju ruku zastrasujuci i neophodno je ozbiljno lecenje.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 elektroterapija se uglavnom primenjuje za stimulaciju nerava - u fizikalnoj terapiji i drugde - npr kad dodje do preloma ruke ili noge . u ovom sluchaju verovatno je razlog ta usporena motorika . elektroterapija (poznata kao i elektro-shokovi  Smile ) se odavno ne primenjuje u lechenju mentalnih oboljenja ,tako da to treba iskljuchiti .

shto se tiche depresije , poboljshano fizichko zdravstveno stanje svakako moze da utiche na smanjenje iste , ako omoguci bolesniku da vishe vremena provodi u prirodi i u fizichkim aktivnostima (kopanje rupa , gadjanje blatom i sl ... Smile  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N70
cekaj, cekaj .....aj ozbiljno, molim vas! ne pravim, i nisam ja napravio samom sebi dijagnozu bolesti .....to su samo reci koje prolaze kroz moje usi vec duze vreme, kako od strane lekara, tako i mojih matoraca .....kako god, stvarno molim vas budite ozbiljni! kakvo gadjanje blatom??  Smile  to je ono kao, poslednje sto bih u zivotu radio .....al dobro, ici cu na elektroterapiju, iako nije najbolje resenje ...mozda da me podrzite ??
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Meni je malo cudno da nijedan lek nije delovao na tebe...A toliko je i antidepresiva i antipsihotika...
No dobro, organizam ima svoj nacin reagovanja...
Pazi ovako, kad se nekome na osnovu simptoma da dijagnoza shizofrenije, obicno se ceni u kojoj je fazi, i da li je lecena do sada...Ne bi bilo lose ni da kazes, a obzirom da se kod tebe, kako navodis, radi o paranoidnom tipu, da li u tvojoj porodici postoji istorija te i slicnih bolesti, i kako je lecena?
U lecenju shizofrenije van ustanove pacijentu se obicno skrece paznja na mentalni, fizicki i duhovni aspekat funkcionisanja, pa se sta ja znam, uz neku efektnu farmako-kombinaciju sugerise i bavljenje sportom, vodjenje dnevnika, citanje, druzenje sa vrsnjacima...
Voleo bih i da napises, posto si jako mlad, sa kim se druzis? Da li su tvoji drugari upoznati sa situacijom kroz koju prolazis, i sta oni misle o tome?
Isto me zanima, koliko si vec "cist"? Da li imas potrebu ponovo da probas marihuanu? Kako se osecas zbog toga?

Sto se elektroterapije tice, ne znam mnogo, sem da to sigurno nije ona varijanta od 200J na neki deo tela, obicno se postavi 6 elektroda po telu, i pusti se jednosmerna struja...kako tacno sve to ide, moram priznati da ne znam, ali ne znam zasto ne bi otisao jos danas kod svog lekara, pitao da ti detaljno objasni sve, a kasnije mozes i nas da upoznas sa tim...
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1078
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N70
ok, cim zavrsim s terapijom ...o ostalom ne pricam, nema ni sta da se prica, sve je negativno . 
IP sačuvana
social share
funnyk!d
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 14:12:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.