Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:36:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Увек оптимиста  (Pročitano 22545 puta)
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia C3
Bolje je biti Poliana  Smile ...ja sam to od kad znam za sebe.  Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
To nije tacno. I dalje zivis ali ne ocekujes nista toliko visoko i umisljeno, ne nadas se dobrom iako isto radis kao i optimista.

to je moj slucaj Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Dodjavola vishe i sa tim vasim razocharenjem! Osoba koja vecito vice kako je pesimista jer se boji razocharenja 100 puta mi je gora od zanesenjaka koji zivi u bajkama i oblacima! Neuspeh, razocharenje. Pa naravno da ce toga biti, Boze, a ti gledaj da ceo zivot budes pod staklenim zvonom i da ne zivis da se ne bi razocharao da ne bi doziveo neuspeh..Neuspesi su deo zivota, razocharenje praceno istim isto tako i to nije ni shablon, ni stereotip, to tako ide...Prirodni balans, + i -, crno-belo, jing i jang. Pa naravno da neces uvek doziveti uspeh - da sam ja tako gledala nikad u zivotu ne bih uzela ponovo olovku u ruke, nikad ne bih nacrtala ili naslikala jos nesto, nikad ne bih ponovo uzela da radim skulpturu u vosku po toj logici, jer nisam uspela da je uradim u vosku nikako, chak stavishe, potpuno mi je ochajno islo Smile...Ali to naravno nije sluchaj..
Ucis, padas, pokusavas ponovo...
A ako se drzis podalje od razocharenja i neuspeha-drizs se podalje od uspeha i radosti koje to donosi...To je ono sto te chini zivim, tuga zbog neuspeha pa i to razocharenje zbog kojeg ces danas sutra uraditi ponovo to  sto nisi uspeo. Meni osobe koje se tako chuvaju nisu zive, brzo ce postati samo neki zombiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Samo kukavice posle jednog razocarenja odustaju.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ko je spomenuo odustajanje? Smile
Biti pesimista ne znaci odustati, vec znaci ne ocekivati nista preterano dobro, sto je mnogo realnije nego zivetu u Chardacima ni na nebu ni na zemlji.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Nego sta? Radices stvari sa vec unapred ''jaoj pa od ovoga nece nista biti''?
Optimista dize kule i gradove, pesimista je zadovoljan sa plocnjakom i ako mu nesto uspe jos i bolje jer se nije nadao.
Ovo ti je isto kao odustajanje ako ne i gore...Znaci, covek ne treba nikad teziti necem vishem zato sto mozda nece uspeti? Sem toga, razocharenje vuche odustajanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Tvoj sistem odgovara tebi, a moj odgovara meni. Tebi se ne svidja moj, meni se ne svidja tvoj. Ti kazes da si ti u pravu ja kazem da sam ja u pravu.
Iskreno ja ne vidim neku drasticnu razliku, ja samo ne volim preterivanje u oba pravca. Ne znam sta me nervira vise preterani optimizam ili pesimizam.
Preterani pesimizam prerasta u Emo kulturu dok optimista prerasta u kulturu sekte u kojoj zivis u balonu sapunice.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Uopste se ne radi o tome kome ciji sistem odgovara. Niti kazem da sam ja u pravu ili ti, samo kazem da mi nikad nece biti jasno to covecije zadovoljavanje nekim standardom pa cak i minimumom, kako ti kazes ''hladnim plocnikom'' ..Pa sto da ne probas da sagradis kule i gradove i dignes se sa hladnog plocnika? To vishe nije pitanje svetla ili mraka vec toga koliko si ti spreman da se izboris za sebe...Ambicije, zelje, red rad i disciplina Smile Jebiga, ako si doziveo neki neuspeh najverovatnije da si sam kriv za to - nisi se dovoljno trudio, nisi dovoljno radio, nisi dovoljno zeleo. E pa bato, onda ne kukaj nego se potrudi vishe pa ces videti rezultate.Tamo gde je danas bio neuspeh sutra ce mozda biti uspeh... Ne kukaj nad svojom sudbinom i time kako te je zivot razocharao jer si najverovatnije sam sebe zajebao...Ne postoji ekstremni optimizam ni pesimizam obzirom da su optimizam i pesimizam sami po sebi dva ekstrema...I da se razumemo, ne smatram se ni jednim ni drugim jer ja ne gledam stvari kroz tu prizmu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Nikako ne mogu da se složim da su svi neuspesi u životu posledice naše cvlastite slabosti. Štaviše mnogi neuspesi su posledice okolnosti koje nikako nisu mogle da se predvide i izbegnu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Naravno, mnogi neuspesi jesu posledica raznoraznih faktora i okolnosti van nasih moci; ali sta je sa onim koje umnogome zavise od nas? Znam toliko ljudi koji vecito kukaju nad stvarima koje sami mogu da promene-ali jednostavno ne zele..I ne sumnjam da takvih ljudi ima jos. Pa chak i kad su u pitanju neuspesi koji nisu bili posledica nasih slabosti, zar su i oni izgovor za povlachenje? Da li oni znace da nikad vise u zivotu ne treba voleti, biti najbolji prijatelj nekome, pokusati 100 puta ostvariti svoj cilj, plasiti se svega...? Hrabrost, hrabrost je ono sto fali ljudima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 16:36:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.