Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uveden ciganski kao izborni predmet u osnovnim školama  (Pročitano 6897 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
Nećeš verovati,ali nikad ne razmišljam o tebi,osim kad razgovaramo ovde,tad mi te žao,al jebi ga,svako nosi svoj krst ko zna šta je sve na tebe uticalo da pišeš ove stvari.Čime se baviš ili ne baviš takodje me zanima koliko i život domoradaca na Filipinima.
Sama cinjenica da te nesto tera da mi stalno repliciras te demantuje : )) Naravno, ja tebe zalim ali problem nastaje kada se vi namnozite, e onda pravite problem. Naravno da svako nosi svoj krst, dok tvoj krst ne udari o moj, tada moram da se branim.
Koje stvari ja pisem? One koje ti drmaju iluziju o svetu u kom zivis ili?

Citat
Sergio nije moderan već sergia boli q što je najčešće ime u Londonu Muhamed,dok smo ja i ti živi koliko god da imaš godina ili si mladji ili stariji šta god ništa od ovoga što pišeš se neće desiti MENI I TEBI,da li će 2139 Evropa biti muslimanska znaš koliko mi prijatelju za to puca,pa mislim da ne mogu to nikako dovoljno da ti ilustrujem.To je razlika izmedju mene i tebe.Puca mi q za stvari koje se za vreme mog života neće desiti,toliko je jednostavno.
Znam ja da tebi puca za te svari, zato ste i opasni po okolinu, hedonisti i besvesni setaci, ali ima i ljudi koji ce ostaviti neku decu, prijatelje, rodbinu ovde, njima ne puca i oni se bore!
Zamisli da su sva ona seljacka deca i ljudi koji su ginuli u oba rata mislila kao i ti? Da su znali da ce vecina postati mladi, progresivni konformisti EUropejci, ne znam sta bi uradili. Oni su se borili, da li ce da pobede ili izgube, nije bitno. Danas imamo puno sergia ramosa, kojima "puca kurac", zato se i ukopavamo sve vise, a cenu cemo da platimo.

Citat
A ti ovde dodješ i kao "beli narodi nestaju buhu",šta te boli q što nestaju,neka nestanu!Je li te kompletna ta Evropa i SAD bombardovala?Jeste!Jel njih boleo q da li će Franc,Majk i Žerar roknuti moju ili tvoju kuću i razneti nas?Nije.Ko ih jebe oni nek se bore za sebe mi za sebe.Srbi ginu otkad su došli na Balkan,nema ko nije hteo da nas istrebi,al jbg tu smo i dalje ne damo se,a mogli smo da nestanemo sto puta dosad.Mi smo kao narod na ludilo naviknuti ko nije neka se pripremi.
Problem je u tome sto su to spojeni sudovi. Nece Nemac nestati, a da to nestajanje ne prenese i ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Uh,uh kakva patetika,kakav lažni patriotizam,nemoj molim te te da se ti boriš za mene i ti da me braniš.Moja porodica se sama branila i kad ovde nikakve države nije bilo da je odbrani,već samo beskrajna moć okupatora,pa nas ni sad ne mora niko braniti,pogotovo ne ti i tebi slični.

Problem nastaje kad ti kreneš da razgovaraš sa mnom kao da sam ja iz omladine LDP,što će ti svako na forumu ko je ikad pročitao moje postove reći da je notorna glupost,tako da ja ne znam šta bih ti odgovorio na ove sulude teze,osim da su potpuno netačne.

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung 111111
Ako moze engleski da bude obavezan predmet, sa kojim Srbija nema nikakve veze, a obavezan je kao i srpski..ne vidim sto ne bi mogo cigansiki.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
sa ciganjskim mores u celi svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung 111111
A sa Engleskim mozes  Smile

Engleski se mahom u Evropi koristi za neformalnu konverzaciju Smiley
U koju god zemlju da odes i hoces da radis neki posao..prvi uslov je da znas njihov jezik, nemacki,norveski, spasnski...

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.5.17
mob
I-mate 30 Pro
pravilno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.94
mob
Qtek 小米
Citat
Uvođenje romskog jezika sa elementima nacionalne kulture u osnovne škole u Srbiji je od velike važnosti i za Rome i za proces evrointegracija Srbije, ocenili su učesnici skupa na kome je projekat predstavljen u EU info centru
A, da li je bilo reči o tome šta je važno za Srbe i Srbiju?
Drugim recima, pripremite se za masovni dolazak Cigana iz EU u Srbiju. Ne znam kako je u Beogradu ali po manjim mestima se sve vise pojavljuju nedomaci Cigani, koji jedva srpski pričaju ili ne znaju ili nesto guču, imaju pod troje i više dece. Istovremeno, broj Srba u tim manjim mestima opada jer odlaze ili u inostranstvo ili u veće gradove. Uništavanje demografije je proces i traje, dok se srpska gospoda i gospođe razmnoži jednom i to jedno dete koje dobiju je oko 30. godine, za to vreme Cigani su već ušli u drugi krug razmožavanja, pa imate babe i dede od 28, 30 godina i to mnogostruke babe i dede. Ovi koji dolaze iz EU najčešće kupuju kuće i placeve, jer imaju pare i razne olakšice pri kupovini.

tik-tak-tik-tak

Управо то.
Коначно решење постоји, увек је постојало, али ми смо увек пишали уз ветар. Све што треба је да се понашамо попут наших суседа Бугара, Хрвата, Мађара и Грка (рачунам да је ВМРОовска РМ наша филијала Smile )
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung SGH-E590
Sta je ovde tacno problem?
Ako neko hoce da uci ciganski neka ga uci, niko nikoga ne tera da uci nesto...

Sto se mene tice ako postoji uslova da se ponudi i mongolski i ima onih koji bi to da uce, sto da ne...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Linux
Browser
Chrome 50.0.2661.89
Nema problema. Ali uopste. Ako ozenim ciganky, mozda CE moja deca uciti romski. A I za to me zabole
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
kulturni su jedino u tome da te prejebu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.