Pozdravi konacno i od mene. Posle okupljanja sam se zadrzao neko vreme u Beogradu da bih se video sa jos nekim rodjacima i prijateljima i da bi moje bratsko srce bilo ispunjeno do kraja i vreme u tom gradu iskorisceno do maksimuma. Kada sam dosao kuci, docekao me je sistem zarazen virusom, sto znaci da je skroz bio unisten, pa sam morao da ga obnavljam i tek sada mogu da normalno komuniciram.
Sto se tice okupljanja, zahvalan sam svojoj braci i prijateljima koji su ucinili od toga fantasticno druzenje. Kumu Nenadu sam zahvalan sto je poleteo da me zagrli - nikada to necu zaboraviti. Zahvalan sam cinjenici da sam se setio da kupim kredit, tako da je i Filip iz Apatina mogao da barem malo oseti atmosferu. Zahvalan sam sto je SF srecan i sto mu je srce puno, posto je prosle godine bio dosta utucen. A vama koji niste dosli a koji ste na sva zvona udarali da cete doci, mogu samo da kazem da se pokrijete usima posto sam ja prvi rekao da necu doci, ali sam podneo i podnosicu zrtve zarad tog okupljanja i na kraju sam ipak dosao, a trebalo je da ne dodjem. Elem, hvala vam svima na ugodnom druzenju, posebno mojim prijateljima Caru Silnom, IvanuR i Zokiju, braci mojoj Borisu, Nebojsi i Nemanji, kumu Nesi i SF-u, a i Sarmici sto smo se ludo zabavljali slusajuci filozofiranja o statusima i tome slicno.
Hebo sam mu kevu,u oktober dolazim pa makar se kroz prozor izvlacio iz kuce,pa posle biciklom do BG isao
Moji utisci idu otprilike ovako
zbog svih vas koji ste se lepo proveli... zato sto nisam mogao da dodjem, za osobu zbog koje nisam mogao da dodjem i zato sto mi se cini da SF na plus trideset nosi cizme...
Verujes li da sam popizdeo kad sam procitao samo ovo drag member,bez citanja ostatka posta,ucinilo mi se da si napisao bem ti mater BajDVej,mozete lobodno onu bedu od mog oca da ogovarate