Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E ljudi, zao mi je sto nisam mogao da dodjem, ali potrudicu se da me bude za oktobe(a)rFEST!!! Verovatno cu biti najmladji tamo, ali snaci cu se nekako...
Ma sve je bilo OK....Ali mislim da se Dusko jos nije sa ostalima dogovorio oko Junior Admina )))))) Narocito mi je drago sto sam upoznao Borisa, Radisu, MetallicA i Sanjicu....a i ostale koje nisam napisao....
@Eniac ja nisam bas bila u elementu u subotu, pa sam kriva sto nisi znao da sam ja ja, ustvari mislim da tog dana ni sama nisam znala da sam ja ja, i da li sam uopste ja bila ja, u svakom slucaju zao je i meni, jako
@BEDAK a ja kao preko madjarske da sam isla, toliko sam putovala stigla kuci u 6!! (inace autobus je krenuo u 00.45) i ladno sam mogla da krenem onim u pola 5, u isto vreme bih stigla (extra sto je hteo 2-3 puta da nas prevrne usput, ali da nije toga verovatno bi bilo dosadno putovanje )
@cevapi pa malo je falilo da se vratim ja i bez tih cevapa, zato sto nije bilo mesta u autobusu! ja sve racunam, jedna nocu, uuu, super, garant samo ja i sofer u busu, eventualno jos jedan zalutali nesrecnik, laganeza, mislim ko normalan jos krece u to vreme iz bg-a za nis, kad! ne da je bio pun, nego prepun!! zadnje prazno mesto sam dobila i to bila fora kao, ajde sedi ti tu, trebalo bi da bude slobodno, valjda nece ovaj doci.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!