Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Treba i ja da se oglasim je li... Pa ovako, nije bilo lose, ali ja nisam bio nesto Bog zna sta raspolozen tako da i da je bilo sjajno meni bi bilo tek tu i tamo, prvo jako me boleo zub, a drugo mogao sam da ostanem jako kratko da bih zaista doziveo, ali osecao sam da kao sve te ljude ne vidim prvi, ili drugi put, vec kao da ih znam celog zivota... Mozda mi je malo bilo i trulo sto je tu bilo ljudi koje nisam poznavao, ili nisam prepoznao po imenu ali ok vec sta je tu je... Inace sutradan smo se skupili sanjica, Nina (drugarica Sanjina) i Zoki u NSu i super se proveli
E da bio je i Sasha1 zaboravili smo da ga spomenemo je li, i ne samo bio vec me i ispratio na bus Inace atletsko prase je zato sto je zalkano u skoku, to nismo otkrili, mislim da se moze videti ne slici to remek delo the killera koji je kill the prase
ja sam slucajno bila u prolazu i videla tu razularenu masu i to famozno prase sa masnicom, srcem, ruzom i ko bi znao cime sve jos, i bas kad sam krenula da se neprimetno mimoidjem sa okupljanjem, sudarili smo se, posle sam jos u par bezuspesnih navrata pokusala da pobegnem, sto mi je poslo za rukom oko 1 (jedva) a kuci sam stigla oko 5-6, i cekala da prodje voz u kome je bio boris
i sve je to lepo, al za cara sve nesto brinem, kako ufati avijon
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Slike su vam super,neke ljude sam vec videla u albumu, a neke sad vidim prvi put zahvaljujuci slikama sa okupljanja. Poneko lici na svoj avatar, a neko je skroz drugaciji-no to je licna stvar izbora Lepo ste se proveli to se vidi na fotkama!!!