-Killer je divno bice,veoma pozitivno lood,blesav i otkacen,sto je sve zabelezeno na video kameri hahaha Hvala ti sto si dosao,retko ko bi uradio to sto si ti...Sledeci put cemo u SD na kafu u 3 ujutro mada ni ona domaca nije bila losa I da,nauci reci one pesme,onda cemo pevati zajedno Zoki ce valda naci neku bolju piceriju dok ne dodjem sledeci put (ipak on tamo zivi ),mada za uslugu konobara ne mozes da se bunis a ne mogu ni ja "Nikoga ne mozes naterati da te voli,jedino sto mozes uciniti je da dopustis da budes voljena i nije vazno sta imas od zivota,vec koga imas na putu zivota! :-*"
KO LOOOD !? JA LOOOOD ! Nema sanse evo pitajte Zokija el da da nisam reci im a to sto je zabelezeno na kameri je foto montaza evo zoki mi je svedok da si se raspitivala oko montiranja itd Samo da tikazem nesto zaboravila si da si u Smederevu probala "zivu vodu" a znas pricu o njoj :* i sledeci put cemo otici za madjarsku ali pre toga po Nesu i ostale i sada i opet "Nikoga ne mozes naterati da te voli,jedino sto mozes uciniti je da dopustis da budes voljena i nije vazno sta imas od zivota,vec koga imas na putu zivota! :-*" ljubim te sizelo mala
p.s. Reci sam naucio videces ih u pismu koje sam ti poslao !!! :p Rahshmor riharea alaora rinea rahshmor riharea lalalala
E ti mali nemoj ti meni tu tako je i ne lazite ljude u oci Zoki nateraces me da dodjem kuci i dovedem Ninu na forum
A da,ziva voda....ono je bio dozivljaj sreca je ta prica o zivoj vodi samo prica :*** Do Madjarske na kafu obavezno idemo,a i do Bugarske Mada bi mogli i do kuma Lasla na kafu Vec sam se dogovorila sa Nesom uzimam isti autic samo cu povaditi one dugmice da nemas cime da se igras I da,obavezno 5 rezervnih baterija za kameru :twisted: big zmok :*