pozz svima zahvaljujem se toploj dobrodoslici domacina,Proveri,Smile-tu-Sandri80,Mekanom,Tafiru,ako sam nekoga izostavio oprostite,izbor kluba je odlican,steta sto nisam bio u elementu(umoran,voznja...),ali sledeci put... Lee,nemas potrebe da mi se zahvaljujes,uvek sam tu ako ti zatrebam,steta sto BG nije prihvatio da krene i on ,tj da Girl sedne u krilo ,ionako sam jbg,bio ispaljen za auto pa sam morao mojim krsom od YUGA na dalek put ,hvala Gare-tu sto me drzao budnim u povratku pevajuci hitove od Kemala ,ili koga vec drago mi je sto sam vas sve upoznao,vidimo se na sledece okupljanje
ps. mogli bi i Nislije da organizuju nesto,ima i njih dosta na bureku,da ne nabrajam
Kao prvo, ko je bre taj Sima? Svi ga nesto prozivaju, a nije on kriv sto voli da kaze pogresnu stvar na pogresnom mestu Posle ovog ni rogovi te vise ne vade Simo ispalo!
Okupljanje za mene nikad bolje, steta sto smo otisli pre fajronta, ali i jedna od domacica je prva pobegla Hvala Sandri na prevozu, malo si me preplasio onom voznjom na izlazu iz Petrovaradina, ali sam se brzo opustio uz Alekove hitove Ovog puta je bila seniorska postava, ja jos ispadoh maloletan Kad smo kod maloletnika, bili su strasno stidljivi, pedam pogotovu, jer je zbrisao cim je ostao nasamo sa Jojom! Munka me je odusevila svojom neposrednoscu, neverovatno prijatna devojka Zoran karvala, najvece razocarenje, ja ocekivao serijskog ubicu, kad ono miran momak (nije da takvi ne mogu biti ubice) Mekani, covek kog sam prepoznao iz prve, na osnovu opisa, mada ruku na srce nije ga lako ni promasiti Zao mi je sto nisam bolje upoznao Smile-a, ali bice valjda prilike. Petrovgrdaski celo vece pretio racijom, sve sam ocekivao kad ce panduri Baletanka se skrivala od pevaca, moram priznati sa velikim uspehom Ivan R se razmetao svojim sportskin umecem, a ne sme da izadje na crtu
Organizacija uspela, dakle kritika je urodila plodom
@Nenad S Cini mi se da sam te video u Areni, ako si to zaista bio ti svaka cast na izdrzljivosti, ja i danas spavam sedeci.
« Poslednja izmena: 24. Sep 2007, 22:10:57 od romantik »
e,evo i drugog suvozaca sto je morao da slusa Alek-ove hitove sada me podsetio,Pedam,drugi put,manje mobilni u shake ,vise obrati paznje prema osobi preko puta sebe veliki pozz Baletanki i Joji DJokovicu