@Nenad S Cini mi se da sam te video u Areni, ako si to zaista bio ti svaka cast na izdrzljivosti, ja i danas spavam sedeci.
Yep, bas mi je bilo super, legao sam oko pola 8 kad smo i stigli iz NS-a, ustao nesto posle 11, obradovao se kada sam trazio kartu jer je bila 50eur... i nekako uspeo da udjem pola sata kasnije... ostao sam do kraja, odgleda oba meca, a zatim smo otisli na punjeni opanak i legao cini mi se oko 2 po ponicu... i tako
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(111.3 KB, 600x800)
« Poslednja izmena: 06. Dec 2011, 19:15:30 od MunkaZe »
Evo jedne fotke koja je izazvala svašta nešto, ali ne znam zašto? Totalalno bez povoda... Sa desne strane njegova malenkost Mrgec, u sredini AmandaLee i eto Ja sa leve strane
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(396.11 KB, 2048x1536)
« Poslednja izmena: 25. Sep 2007, 02:41:25 od danicheli »
Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas Pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!