ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G
svi su bili super ali imam jednu primedbu ... jedan decko nije hteo da se predstavi kad se pojavio a mi smo mu lepo domacinski prišli da ga pozdravimo .... posle smo saznali o kome je reč pozdrav zrenjanincu
e,evo i drugog suvozaca sto je morao da slusa Alek-ove hitove sada me podsetio,Pedam,drugi put,manje mobilni u shake ,vise obrati paznje prema osobi preko puta sebe veliki pozz Baletanki i Joji DJokovicu
pozdrav od mame, a ne znam šta će Joja da ti radi na sledećem okupljanju zbog onog "Đoković"
elem simo druze kad je silovanje neizbezno opusti se i uzivaj tebe prozivaju samo 18 strana, secash se koliko si ti mene strana prozivao simo ispalo najveca
moram da te ispravim jobo nije ispalio posto mu je nesto zaista iskrslo sto nije za javnost , coveku je oprosteno lee je imao obaveza isto mu je oprosteno , vena je morao hitno kuci , itd ...
ali sima je ispalio ...i tacka .
choveku nije oproshteno, jer i ja sam doshao bolestan (zao mi je ljudi koje sam razboleo
Nesto mi net trokira,pa cu slike postaviti kasnije... Sta reci...Bilo je super zezanje sa ljudima koje poznajem i koje sam tek upoznao.Atmosfera na nivou... Bitno da je nekima poslo za rukom da izadju iz Novog Sada,i ta me informacija jutros jako obradovala... Pljeske u Bubiju na Spensu-odlicne... Nagradna igra"pronadjimo jedni druge" uspela....posle duze Monti Pajtonovske potrage za svetim gralom...Meridijan Banka,Elektrovojvodina,Merkator,Spens...
ziveo monti pajton
nego par mojih zapazanja:
ad 1 organizacija nij bila na nivou! organizatori se razbezali kad je bilo najbolje, ostadosmo mi bgdovci sami u NS da se snalazimo (a jelte nama bilo bash teshko ad 2 sima ispala ad 3 nisam se prijavio da dolazim, a doshao sam (gde je meni tu pohvala?!) krenuo u subotu 22.09.2007 u 18.25 vozom iz bgd, bio na okupljanju, vratio se kolima u bgd, ushao u kucu u 07.02 23.09.2007, krenuo za BN istog dana u 08.30, vratio se iz bn 24.09.2007 u 06.00, pitam se gde je tu spavanje.... inache super provod sa starim ljudima! ad 4 imam zamerku na novosadjane! Mi beogradjani ne ujedamo, mogli ste da se upoznate sa nama (ne odnosi se na ljude koji su to i uradili[/b]
sve u svemu 9/10
alal vera alal vera
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 02:36:33 od vaterpolista »
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
primamo ove kritike od vaterpoliste i obecavamo sledece okupljanje mnogo bolje morate nas razumeti trema za prvi put ...
ja sam zaboravila na dvojicu ispala jos koje moram javno da iskritikujem a to su vlada i okinava ispalili za medalju jedino ako se nisu krili medju onom gomilom posle ponoci ... kao neki sto su zeleli da ostanu anonimni
ima par ljudi koje nemam pojma da su bili a ovde se oglasavaju veliki pozdrav za njih ...
ima par njih koje ne znam ko su ali bice prilike da saznam
e sad ja malo da vas hvalim i kritikujem
s.f. izuzetno mi je drago da si dosao i ti i sa svojim prisustvom uvelicao nase okupljanje gare alek i romantik, vaterpolista niko i ivan R su me specijalno iznenadili sa pozitivnoscu zao mi je sto sa louis lane nisam imala dovoljno vremena da se ispricam nadam se da ce sledeci put ostati duze , crowz i munka su mi jako slatki i pozitivni.... ostanite uvek isti ! sima je ispala ali sam mu oprostila ( priznajem zakuvala sam sve one kritike ali sa razlogom , tortu smo morali na kraju mi da pojedemo smile i ja ....umesto tebe ...) eto razloga sto je komsa smile sedeo svo vreme jer je imao ispod džempera tortu za tebe koju je trebao da ti priredi onako magicno kako on ume moju novosadsku ekipu pozdravljam i porucujem da je burek bio mastan ali ga je vredelo pojesti u tako dobrom drustvu ... ovi ostali novosadjani ( moj diske ) temerincani i kacani koji su ranije otisli sledeci put ostaju da operu case i izbroje inventar ( za kaznu )
amanda lucky , baletanka i joja i vama hvala sto ste se odazvali na nase prvo okupljanje , mada mi je zao sto je baletanka otisla tako rano jer tek posle bilo ono najbolje ...
drugaru iz Zitista veliki pozdrav nisam do sutradan znala ko je mlada persona kraj tebe .... danicheli
ako sam nekoga zaboravila seticu se kasnije
« Poslednja izmena: 26. Sep 2007, 10:49:57 od provera »