Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Utisci Nokia N91  (Pročitano 23649 puta)
Ucesnik diskusija

bolje da sam kupio alcatel DB

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n91
ej bre!!! vi niste normalni! odakle vam volja da pisete ovoliko! Cigla je delimicno upravu. telefon stvarno nije los ali ne moze da se iskoristi! ja sam do pre neki dan imao 6680 i sad mi je zao sto sam je prodao! ali jbg dobio sam od burazera na poklon n91 i vec me malo razocarala! imam problema sa slanjem poruka! tel dok salje sms ne moze da se koristi! sranje nevidjeno! kazu mi da mogu da otklonim kvar flesovanjem ili da mi ubace novu verziju symbiana 9,1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Vidim da ova tema posvećena ovom telefonu polako zamire?!?
Pored toga, došlo je do propusta moderatora jer tema posvećena ovom telefonu postoji i starijeg je datuma, samim tim, ova tema bi trebala pod lock!
http://forum.burek.com/index.php/topic,46892.0.html - Nokia N91
No, uzimajući u obzir da se rasprava o ovom telefonu povela u ovoj temi nije zgoreg da se ovde i nastavi.

No, temu oživljavam zato što me je danas oduševio prijatelj koji mi je prišao i kukako kako ne može da ugura 3000 mp3 pesama u ovaj telefon kao što to tvrde u reklamu na TV-u. Smile
Ovo je bilo više nego zabavno slušati ga kako se mučio da u isti ubaci Mp3 pesme koristeći kabal, bluetooth, ... čak je pitao i za Ir, pa razne metode kojih se setio i nije uspeo, tragao za PC aplikacijama i na kraju posetoi oficijelni sajt gde je negde naleteo na .ogg ... ovo je tek bilo smešno slušati kako se dao u potragu za 3000 .ogg fajlova Smile Smile Smile Smile Smile
Šta čini reklama i kako se ljudi lepe za istu! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S7 Edge
Pa i ja da ozivim ovu temu .
Po drugi put imam N91 i nekako mi se svidja ,mozda zato sto sam je dobio za nenormalno dobru cenu ,takoreci nekoristenu za 220,00 evra sa garancijom od 22 meseca.Citao sam mnogo postova o njoj ali kad je covek uzme u ruke onda vidi bolje ! Smile
Neznam zasto Ciglo kazes da je tvoj drugar imao takvih problema sa stavljanjem pesam , ja stvarno nevidim razliku u brzini stavljanja na memorijsku karticu preko citaca i preko kabla na N91 ! Smile
Razlog  ponovne kupnje 91-ce je i taj sto sam napokon uspeo da stavim navigaciju koja radi i na njoj ( iako je to veoma tesko,skoro svi to kazu ) Route 66 .
Kao i uvek  puno igra ulogu odnos cena kvalitet, a u ovom mom slucaju mislim da boljeg telefona nema ! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Bosch ves masina
dali je neko od vas imao iskustva sa n73,interesujeme poredjenje n91-n73.imam mogucnost da da zamenim telefon za ovaj,pa se lomim zbog komentara na koje nailazim na netu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Neznam zasto Ciglo kazes da je tvoj drugar imao takvih problema sa stavljanjem pesam , ja stvarno nevidim razliku u brzini stavljanja na memorijsku karticu preko citaca i preko kabla na N91 ! Smile

Smile Smile Smile
Zato što je kod nas na televiziji "šećkala" reklama o ovom telefonu i "3000 pesama" koje staju u njega.
Eh, moj drugar tupson je poverovao reklami, kupio telefon i lepo pokušao da ugura toliko istih i nije shvatio da nema fizički dovoljno mesta tj., memorije za 3000 mp3 pesama dok mu ja to nisam objasnio "na papiru". Otud sarkazam! Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2007, 22:01:02 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
pa dobro ako se pesme konvertuju9sto niposto ne predlazem za telefon sa toliko memorije, moze ladno da stane 3000 pesam, znaci u principu oni i ne lazu) Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
pa dobro ako se pesme konvertuju9sto niposto ne predlazem za telefon sa toliko memorije, moze ladno da stane 3000 pesam, znaci u principu oni i ne lazu) Smile
Ne lažu onoga ko zna u kakvim se sve formatima mogu nalaziti "pesme".
No, prosečan korisnik je jedino čuo i zna za ".mp3" i on kada pokuša 3000 mp3 pesama da ugura(recimo svaka po 3Mb) u memoriju od 4Gb normalno da neće stati jer ukupno zauzimaju 9 i kusur Gb!
Može neko i 50000 "pesama" da ugura u recimo .mid formatu, ali suština je oko tog pojma "3000" i prosečnog kupca mobilnog telefona, a ne onoga ko poznaje audio kompresovanje i rad sa muzičkim fajlovima, verzijama istih, ......
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N900,N97mini,N95
Ma kapiram te ja brate, ali sam hteo malo da se nasalim, uostalom znas i sam da reklama prodaje uredjaj Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung S7 Edge
Nego narod ja uspeo da stavim BL-6C bat.  u N91 ,doduse sad malo teze mogu da skidam poklopac ali uglavnom lezi dobro unutra ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live free or die like a rabbit!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 13279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6681-7710
dali je neko od vas imao iskustva sa n73,interesujeme poredjenje n91-n73.imam mogucnost da da zamenim telefon za ovaj,pa se lomim zbog komentara na koje nailazim na netu
mjenjaj n91 je mnogo bolji
IP sačuvana
social share
They shouldn't have put me in the water,if they didn't want me to make waves!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.