Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Utisci Nokia N91  (Pročitano 23742 puta)
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Vi Hrvati ste stvarno nesto posebno-pruze vam prst vi uzmene celu saku...Cigla je covek koji se razume u mnogo stosta pogotovo kada su u pitanju telefoni. Ja sam imao priliku da ispitam i N91 i 6670 i N91 jeste mocan telefon ali nema aplikacija koliko ima 6670, covek ti je rekao da testira telefone, a ti mu i dalje nabijas na nos da si ti pametniji. Ko st rece Hagor lepo je to sto imas N91 ali iskuliraj malo poslusaj savete, a nemoj odma moje pa najbolje.
Ovo je forum gde ima ljudi sa prostora svih zemalja bivse SFRJ i Cigla i niko druge nece da te vredja ako si Hrvat, a ako si ti pomislio da te neko vredja sam si kriv iz prostog razloga sto si ti krenu berazlozno da napadas ali dobro ja mislim da treba malo da smirimo strasti svi i da se vratimo na pricu o N91... Zato  :peace:
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Ja neću ništa više da komentarišem u vezi serije 9.1 već lepo molim one koji ne veruju mom rasudjivanju da obidju par eminetnih lokacija na internetu gde borave i pišu svoje komentare vrhunski stručnjaci iz oblasti Symbian mobilnih telefona i softvera i pročitaju njihova mišljenja o seriji 9.1, preporuke o tome šta je trenutno najisplativija investicija(6680/n70) i kada je vreme za kupovinu nekog n80/n91 ili E61 modela.
Obavezno neka obrate pažnju na diskusije koje vode sami proizvodjači softvera(pogotovu manje firme) o tome kako aplikacije prilagoditi različitim rezolucijama i veličinama ekrana kod nove serije S60.9.1!
Da dodam još i ovo da se telefoni sa operativnim sistemom kupuju zbog mogućnosti proširenja upotrebne vrednosti istih kroz instalacije dodatnih aplikacija i u tome je i njihova svrha. Sadašnji OS 9.1 modeli ne pružaju ni 25% mogućnosti a verujte mi na reč da neće ni početkom sledeće godine!
Uzmite kao primer Linux OS na mobilnim telefonima - šta oni pružaju i ko se odlučuje za takve aparate?!? Gotovo niko ili povremeno entuzijasti i avanturisti radi čiste zabave bez preterane želje za korišćenjem takvog aparata kao primarnog! Takvi uredjaji su oduvani od strane WindowsMobile, Symbian i J2ME telefona!
Plašim se da ne zadesi takva sudbina i nove Symbian OS 9.1 aparate.
No pročešljajte malo net.
Ovo oko hrvata i srba neću ni da komentarišem, mogu samo da kažem da iskreno i nisam primetio koja je nacionalnost @cromrki2, niti sam to ikada i gledao tj., obraćao pažnju. Za mene su ljudi na ovoj planeti svi isti samo je ćud pojedinaca različita!

Toliko!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pametno  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ma Cigla je pravi čovjek,ja bi mu krvi dao.Koliko strpljenja ima i živaca objašnjavat ali šta ćeš,što kažeš ćud pojedinaca je čudo.Cigla Bog si  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
hahaa...to sam i ocekivao!
brisi brale...samo brisi! time samo potvrdjujes da ne posjedujes mentalnu a ni intelektualnu zrelost za ozbiljnu raspravu!
uz to jos i nisi bas naklonjen hrvatima...(da ne kazem da nas mrzis - za to nemam dokaza)...ili kako da tumacim "gospodin 'nogometas'"?

stvarno si u kurcu,ja sam Hrvat pa šta onda jel to neka posebnost,niko mi nikad na forumu nije rječ reko krivu ni uvrjedio me osim kad odem na politiku gdje normalno da je malo žešće (to je takav sport),šta pričaš gluposti.otidji na onaj hr mobil forum pa vidi ,nitko nema pojma o ničemu ko da si u vrtiću.

A za Ciglu ja dajem život svoj,to je frajer 1/1 i ne provociraj,stavi taj N91 u krevetić ko mister Ben medu i uživaj  Smile
Da ne zaboravim i sve ostale članove i kraljicu Ninu  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 01:55:08 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC 
Slazem se sa Ciglom u pogledu mogucnosti koje novi telefoni imaju. Softverska podrska je zaista limitirana. Ja komuniciram sa par ljudi koji pokusavaju da razviju aplikacije za OS9.1 (ljudi koji rade Papyrus i AquaCalendar konkretno) i imaju jako mnogo problema. Imaju neke beta verzije ali to ide jako tesko.... Nove aplikacije moraju biti Symbian signed zbog sigurnosti platforme sto zahtjeva velike promjene u izvornom kodu aplikacija...
Ali eto, aplikacija ima sve vise pa valjda ce i to trziste biti zadovoljeno.
A sto se tice mog misljenja i izbora telefona sa OS 9.1 to bi bio neki iz serije E jer kamera mi je apsolutno nevazna. Ovi telefoni ispunjavaju moje osnovne zahtjeve a to su: Mnogo niza cijena od telefona iz N serije, imaju solidan e-mail klijent, dobar browser, wi-fi, aplikaciju za pregled i obradu dokumenata i mp3 player... Jos fali neki organizer i FExplorer...
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 02:20:04 od ad_insane »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ok...sad je onda na meni da se ispricam!
cigla, no offense, ali kako sam i prije obrazlozio, prvih tvojih par odgovora cinila su mi se dosta sprdajuca i ponizuavajuca na moj racun!
zvucalo je kao " ja sve bolje znam a ti si glup jer si sebi kupio n91 koji je smece i ne vjerujem ti da si ga tako jeftino dobio!"...
sad, pomocu ljubaznih clanova koji su mi fino objasnili u cemu je stvar i dali mi do znanja da se stvarno kuzis u to sto pricas, shvatio sam da je ovo krenulo u totalno pogresni pravac! ma da ne smatram da sam ja prvi poceo napadati...ali to je subjektivan osjecaj i ako vecina kaze da jesam onda je valjda tako! prvobitno sam mislio da ce se ovo razviti u kvalitetan dialog malo ostrije naravi, ali oslo sve u ku*ac!
jos uvijek se drzim mojih prvih rijeci, da za sada imam super iskustva sa n91 i da mi je drago sto sam ju uzeo! i tako, gledajuci iz moje osobne perspektive sam dao, a i dalje dajem preporuku za kupnju ukoliko je to moguce po pretrpljivoj cijeni!
uz to sam, posebno nakon brisanja moga threada, stvarno pomislio da je to na nacionalnoj bazi, sto me je jako uvrijedilo, jer ja osobno isto kao ti smatram da smo svi ljudi i da nesto poput nacionalne mrznje nebi smjelo postojati!
kako mi je nikola, ljubazan kakav jest Smile dao do znanja, nemoguce je da si to mislio kako sam ja shvatio i opet zasluzujes ispriku!
znaci, zavrsimo sa ovim i nastavimo se baviti nokijom n91!
peace
« Poslednja izmena: 28. Jun 2006, 05:48:19 od cromrki2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 139
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia 6680
Pa ljudi,vi ste prekršili glavnu stvar,pogazili ste ono Nokia - connecting people  Smile.Evo sad ćete se smiriti i vratiti izvornom kodeksu.Što se tiče bureka,Kao što @nikola reče,kad pogledate druge forume u cro i bih,vidite o čemu ljudi pričaju plače vam se.Ovo je sigurno najbolji foruma što se tiče Symbiana na prostorima bivše YU,a mislim i šire.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
Nije da se ulizujem ali Cigla je legenda koliko mi je samo puta pomogao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
@cromrki2 ljude zabole da li si Hrvat, Bosanac, Makedonac ili Slovenac ili cak Turcin!!! Ovo je forum gde kao sto sam naveo ima registrovanih korisnika iz svih zemalja bivse SFRJ i ovde niko tebe ne mrzi zato sto si Hrvat ili nosis N91 ljudi hoce bre da ti pomognu, a ti odma da mi Srbi mrzimo Hrvate. Pravo da ti kazem ja nikad na forumu nisam bio protiv nekog komentara samo zato sto ga je napisao Hrvat, ali Cigla se tebi nije rugao nego je iznosio cenjenicu da si se zezno sto toliko hvalis tu doticnu N91 za koju ima svega 10-15 aplikacija i koja jeste dobra, ali i od nje ima boljih. Zato ajde ljudi dosta svadje oko gluposti, ovde nema nacionalista jer onda ne bi bilo Hrvata na forumu i ajde malo  Smile i  :peace:
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.