Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Utisci Nokia N91  (Pročitano 23657 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
za sve koje interesira...imam ga 3 tjedna i mobitel je fenomenalan...kupio sam ga u njemackoj sa ugovornom obavezom za 130 eura!
i zadovoljan sam...MP3 preko slusalica glasan, jasan i odlican...kamera fenomenalna (zeiss objektiv)...video snimke cak po noci super...u disku sve fino vidis! WLAN je tocka na i! kad sjedim na faksu na predavanjima fino uzmem mobitel i surfam u dsl-u...
NEMA MANE!
zato...ako netko ima priliku neka ga kupi...nece pozaliti!...p.s....software ce doci! o je zagarantirano kod toliko os 9.1 telefona! series 60 rulez!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
stavi neke slike da vidimo da li imas,imam ga i ja imam i n80,i k800,i n90,n71,n72,n93,n73.Ne mogu nesto da okacim slike jer mi je net spor. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo...slikano sa mojom starom sx jedinicom!...hoces da ti inju slikam ili mi vjerujes da je imam? a s*ronja?
mislim, ne kuzim sta bih imao od toga da serem naokolo da nesto posjedujem ako to stvarno i ne cinim!
jos jednom...super je mob...kupiti!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Slika(34).jpg
(46.11 KB, 480x640)
Slika(35).jpg
(38.05 KB, 480x640)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Necu skoro onim sorom,ne znam posle put odande...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 147
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N91
Kupio sam fon pre nekih 20 dana i moram reci da sam "malcice" razocaran... Ima jako puno bug-ova,nedospustivo puno,redovno se zapucava,gasi,ne odgovara na komande...Muzika je stvarno odlicna i nemam zamerki.Video zapis i slike takodje.Pre njega sam imao n6630 i razlika u kameri je ogromna,ove slike su,za razliku od onih na n6630-upotrebljive.Ali ovo sa softverom je uzas...Nekad je super brz,nekad mu treba po minut za aplikaciju...To sto se desava nema veze sa popunjenoscu memorije hd,niti memorije telefona,vec je sve,cini mi se,jednostavno do softvera.Moram ga negde ugradeovati,imate li predloga gde je to pouzdano uraditi?
Treba mi pomoc,kako da stavim mp3 ili neku midi melodiju da mi zvoni zasebno za odredjeni kontakt?Kada udjem u podesavanja za melodiju odredjenog kontakta,mogu izabrati iskljucivo melodije koje su bile u telefonu,tj.fabricke.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e sa melodijama se ni ja nisam bas previse zabavljao!
a sto se tice bugova...primjetio ih jesam...ali da ih je toliko puno...nisam! mislim...zasteka on tu i tamo, ali ja sam koristio sx 1 i to je kod njega bila normala...moze biti da sam se navikao! e, jeli tocno da nokia ne oferira firmware za mobitele...mislim u siemensa to mozes skinuti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
evo...brzinski sam se malo zabavljao sa mobom, i privremeno rijesenje bi ti bilo da napravis za svaki broj za koji zelis posebno zvono posebnu grupu!
a svoje midi fajlove mozes upotrijebiti tim da ih stavis u folder na hardu! folder ti je x:\sounds\digital
tu ako midije stavis funkcionirati ce garant...za mp3-ce neznam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
verujem ti sad s*eronjo.Nisi morao ovako da mi se obracas,jer ima mnogo njih koji dodju na forum da pricaju tako kako imaju neke telefone,a ustvari nemaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
zato...ako netko ima priliku neka ga kupi...nece pozaliti!...p.s....software ce doci! o je zagarantirano kod toliko os 9.1 telefona! series 60 rulez!
More........ zažaliće pa će suze liti. Smile Smile
Razlog koji sam toliko ponavljao ponavljam ponovo: u trenutku kada se bude omasovio softver za OS 9.1 tada će i ova nokia n91 koštati ispod 300€ da se ne lažemo - kako onda ne zažaliti zbog toga što sada telefon košta 550 i kusur evra i pride nema ni 10 aplikacija za isti dok će pojavom aplikacija biti i do 250€ jeftiniji?!?
Ko ispada ošišana ovca? Naročito uzimajući u obzir da se telefoni sa Symbian OS 7 i 8.1 i dalje kotiraju fenomenalno i pride ne zaostaju ni u čemu za OS 9.1 - čak prednjače(jedino ako baš nekome nije stalo da piči Wi-Fi u srbiji)?!?
To što ga je neko kupio na kredit u Nemačkoj i pride uplatio još 130€ pa mu sada nije mnogo svaka čast(biće mnogo više kad se obračuna mesečna renta na kraju godine). Ali, na ovom forumu se uglavnom raspravlja o tome kako se dotični telefon nabavlja i kupuje kod nas i koliko on ovde u Srbiji trenutno košta!
Pored toga spor je ko puž kao što vidim, i već se traži upgrade na noviju verziju firmvera(na to se ljudi čeka najmanje 18 meseci kako bi se primetili i otklonili nedostaci u firmveru). Neće novi upgrade doneti ništa drastično u brzini - treba na to sačekati!
Primer je moja nokija 6670 koja je sa starim firmverom bila dosta spora dok je sa zadnjim koji se pojavio gotovo dve godine posle pojavljivanja telefona prosto radi duplo brže čak i više od toga!
Zato ja preporučujem svima da sačekaju, da se ne zaleću sve dok se ne potvrdi kvalitet i brzina Symbian telefona sa OS 9.1 na tržištu i dok se ne pojavi dovoljno aplikacija.

Pobogu zbog toga se i kupuje Symbian telefon a ne zbog kamere i Mp3 muzike jer ako mi je do kamere i mp3 muzike kupiću SonyEricsson K750i za manje od 200€ nov i uživati u tome!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
.......Ali ovo sa softverom je uzas...Nekad je super brz,nekad mu treba po minut za aplikaciju...
Ako je tako sa gotovo praznim telefonom gde nema ni 10 instaliranih dodatnih aplikacija kako li će raditi kada u njemu bude recimo 150 instaliranih programa koji vode rat jedni sa drugima?!?

Aman bre, držaću se ja mog 6670 modela(možda 6680 maksimalno) i uživati u aplikacijama i mogućnostima koje pruža sa najmanje 150 instaliranih dodatnih programa koji rade fenomenalno i to konstantno bez kočenja i blokiranja, restartovanja, "minut da pokrene aplikaciju", bez bojazni da nema aplikacije koju samo mogu zamisliti za neke specifične namene,.......
Ima se vremena za OS 9.1 kada se omasovi i potvrdi ili negira svoju korist! Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
.......Ali ovo sa softverom je uzas...Nekad je super brz,nekad mu treba po minut za aplikaciju...
Ako je tako sa gotovo praznim telefonom gde nema ni 10 instaliranih dodatnih aplikacija kako li će raditi kada u njemu bude recimo 150 instaliranih programa koji vode rat jedni sa drugima?!?

Aman bre, držaću se ja mog 6670 modela(možda 6680 maksimalno) i uživati u aplikacijama i mogućnostima koje pruža sa najmanje 150 instaliranih dodatnih programa koji rade fenomenalno i to konstantno bez kočenja i blokiranja, restartovanja, "minut da pokrene aplikaciju", bez bojazni da nema aplikacije koju samo mogu zamisliti za neke specifične namene,.......
Ima se vremena za OS 9.1 kada se omasovi i potvrdi ili negira svoju korist! Smile Smile

ciglo mogu reci samo ovo  Smile Smile Smile isto tako mislim zato cu sada da uzmem 6630,jer ce krunuti poplava novih telefona sa novim symbianom i koji nece biti bas jeftini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.156 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.