Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 11:37:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uticaj roditelja na nas zivotni put  (Pročitano 97998 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
vrlo cesto mi uopste ne razumemo svoje rooditelje, niti se trudimo da ih razumemo... a ocekujemo od njih i toleranciju i razumevanje.

tamo negde krajem tinejdzerskog perioda, ili i malko kasnije, sve to dodje na svoje... i mi smo spremniji da prihvatimo njih kakvi jesu, i samim tim pronadjemo zajednicki jezik. kao odrasli sa odraslima.

IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 3220
nije tacno

sve rade iz najboljih namera, a sad sto je nekome to dosadno i glupo to je druga stvar
problem je u razlici u godinama

kasnije sve dodje na svoje mesto

da imaju isuvise briga imaju, ali to je vec dobro poznato zbog cega i zasto
i pored svih briga oni brinu o nama

e sad ne bih da se zaboravi jedna poslovica "put do pakla poplocan je najboljim namerama" ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
nije tacno

sve rade iz najboljih namera, a sad sto je nekome to dosadno i glupo to je druga stvar
problem je u razlici u godinama

kasnije sve dodje na svoje mesto

da imaju isuvise briga imaju, ali to je vec dobro poznato zbog cega i zasto
i pored svih briga oni brinu o nama
da brinu o nama,zato sto ne zele da komsije svasta pricaju
zato sto hoce i ona da ima sina na fakultetu
zato sto nece njeni da budu losiji od onoga tamo sto je bio najgori djak u celom odeljenju

ma koje najbolje namere....jedine namere su te da decu oblikuju prema sebi i da ih nateraju da ostvare sve sto oni nisu uspeli kako bi oseitili neku satisfakciju..naravno ovo je generalizacija,kao odgovor na generalizaciju

a kasnije sve dodje na svoje mesto,kada shavtimo da nas bas briga hocemo li ispuniti ocekivanja ili ne,kada ljubav koja se nudi kao nagrada,ionako nikada necemo dobiti...posle mozemo i da ih podnesemo i nema ni potrebe da se bunimo ni oko cega
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
roditelji su moje blago. Pogotovo mama. Ne bih mogla da zamislim svoj zhivot bez nje, kao i bez bake uz koju sam odrasla. Tolikakolichina ljubavi i pazhnje usmerena da se od mene napravi chovek koji ce razmisljati svojom glavom i od najranije mladosti "sipana" ljubav, strpljenje i poducavanje svemu ... to niko nikada nece moci da zameni. Hvala ti mama!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
Zastava u centru paznje (:
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Samsung U900
djelicem oni su to uspjeli kada smo jos bili  dijeca..ucrtali nam neke "Prave" puteve.. barem one koje oni smatraju pravima.. rekli nam sta je dobro sta je lose,kako razlikovati zlo od dobrog..
i time su  vec uspijeli mnogo.. licno meni moji nikada nisu odlucivali neke vazne odluke,poput sta upisati od srednje skole,da li ostatii u ovoj zemlji ili ici negdje dalje.. iznjeli su mi cinjenice i dali mi da sama razmotrim i odlucim sta je bolje..jer ipak to je moj zivot,ja cu ga zivjeti..ne oni ..
IP sačuvana
social share
Life is a pain and when you die pain will go.
Death promises release from the struggle.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hello  i  am  Bred  Pit! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Imam brata.Tata je govorio,ti moras zavrsit fax,brat ne mora,ti si zensko.Padnem prvi ispit,hocu da se vratim kuci,proklinjem dan kad sam polozila prijemni,hocu da se vratim kuci,tata neda.Kaze,mjenjaj fax ako ti se ne svidja,kuci neces ....

Nisam promjenila fax,sve je krenulo nekako samo,eto .....samo malo...tata me pogurao,uspjeli smo  i ja i brat....

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 8173
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N-95
sta se dogadja kada taj roditelj koji je do juce bio pozrtvovan za svoju djecu i koji je bio uzor toj djeci se razboli fizicki prvo,a zatim i pored zahvalne i pazljive djece razboli se skoro i psihicki-postane ljubomoran na vlastitu djecu i na sve sto ce ostati mimo njih kada napuste ovaj svijet-kako da postupi dijete,odnosno zreo covijek prema roditelju?????-dali je pravilno da nastvai da zivi sa njim jer taj roditelj svakako nije vise onaj roditelj od "nekada" kada je bio zdrav ili mlad ili treba otici i napustiti ga jer to dijete,odnosno danas zreo covijek ima pravo na vlastiti zivot
IP sačuvana
social share
idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Greska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 11:37:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.