Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:25:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uticaj roditelja na nas zivotni put  (Pročitano 97742 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73
Naravno da mozes ali onda je problem u tebi a ne u njima...

uvek je problem u tebi\meni \njemu ... lako je okriviti roditelje  Smile

Svi smo kovaci svoje srece nekad roditelji i ne mogu uticati na nas,roditelji su uvjek krivi kad ne valja Smile

eh da ... jadni roditelji ...pokusavas od pola kile mesa da napravis coveka a ono pocne da kocka i optuzi tebe za raspad braka , finansijski krah i destruktivno ponasanje  Smile

jedan divan pisac je rekao : dajte mi dobro dete pa cete videti kako sam dobar roditelj  Smile

Jel to pola kile mesa bez kostiju?  Smile Smile...Kad vec spomenu kockanje imao sam priliku da imam u drustvu jednog prijatelja koji je kockao i isao sa mnom na fax,godinama je gubio ogromen svote novca da bi na kraju kada je vise pukao i sa zivcima rekao da je sve to krivica roditelja koji su ga svojim ponasanjem tjerali da ide u kockarnicu Smile Smile....Ljudima su uvjek drugi krivi...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
pa evo ti primer Farme ...Hasan Dudic i Zlata su tu da bi zaradili novac da vrate sinove kockarske dugove .

realno , ne znam kako bih i sta bih ali sad nekako razmisljam da mu ne bih pomogla . jedino da mu je ugrozen zivot . ali da robija ? poslala bih ga .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Nokia C6
Ah, tesko je biti roditelj narocito u danasnje vreme. Nekada nam je kultura iskakala iz svakog coska. A danas treba da se pomucis da bi deci prezentovao neka pozitivna nacela. Sto je najgore mi smo se srozali.
Vise puta sam se divila mojima kako su mene i brata izveli na pravi put. Mozda je to moglo i drugacije, al opet, nista nam ne fali. A sad, sve vise i vise razmisljam kako cu ja moje dete da izvedem na pravi put.
Vreme vas natera da se svega plasite i mozda ponekad preterate i napravite veliki zid u cilju da zastitite svoju porodicu. Sve to automatski povlaci neke mere u vaspitanju koje svakako nisu dobre za dete. Sputavate ga u sazrevanju, otezavate mu put ka samostalnosti, odgovornosti... Kako naci ravnotezu?
IP sačuvana
social share
Bogat sam. Imam oči. Ruke. I pune džepove dobrih reči.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Nokia C6
Pominjete kocku. Pa da bi se to dete kockalo mora da ima pare. Odakle njemu pare nego od tih istih roditelja.
Secam se kad sam bila mala otac me je, kad bih negde isla, uvek pitao tri osnovna pitanja : Gde ides, s kim ides i kad se vracas. U zavisnosti od odgovora davao bi mi novac, i obicno bi mi to bilo knap za izlazak.
Prema tome, odgovornost moraju da snose roditelji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73
pa evo ti primer Farme ...Hasan Dudic i Zlata su tu da bi zaradili novac da vrate sinove kockarske dugove .

realno , ne znam kako bih i sta bih ali sad nekako razmisljam da mu ne bih pomogla . jedino da mu je ugrozen zivot . ali da robija ? poslala bih ga .
Nisam znao za tu njihovu situaciju znam da je od tih folk pjevaca Jana sa muzem prokockala silne stanove i pare u Las Vegasu...Zavisi koliko je on zaglibio u tim vodama,ako je vec zaduzen do guse i opet ode da kocka njemu se ne isplati pomagati jedino neko lijecenje mada i to je pitanje hoce li pomoci...Najgore je kad krenu ta zaduzenja sa kamatama da ti pamet stane a ti nemas ni za burek...Mnogi smatraju da djeca koja kockaju ne bi to radila da ne dobijaju pare od roditelja,ali opet sa druge strane ne mozes ni vaspitati dijete da hoda bez dinara u dzepu....
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Nokia C6
ali opet sa druge strane ne mozes ni vaspitati dijete da hoda bez dinara u dzepu....
Treba ih nauciti kako se stice taj novac koji im se daje. Drugacije ce recimo hiljadu dinara ceniti dete kojem mama i tata redovno daju za izlaske i dete koje preko raspusta rinta ceo dan za tih hiljadu dinara.
Izvini, ali ja sam od srednje skole radila svaki raspust i tokom celog studiranja i to za mizerne pare. Mislis da mi je padalo na pamet da za jedno vece stucem u kaficu po tri pica i vratim se taksijem kuci? Da vazi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.12
mob
Nokia N73
ali opet sa druge strane ne mozes ni vaspitati dijete da hoda bez dinara u dzepu....
Treba ih nauciti kako se stice taj novac koji im se daje. Drugacije ce recimo hiljadu dinara ceniti dete kojem mama i tata redovno daju za izlaske i dete koje preko raspusta rinta ceo dan za tih hiljadu dinara.
Izvini, ali ja sam od srednje skole radila svaki raspust i tokom celog studiranja i to za mizerne pare. Mislis da mi je padalo na pamet da za jedno vece stucem u kaficu po tri pica i vratim se taksijem kuci? Da vazi.
Razumijem te ali vjeruj mi da to ne mora nista znaciti,evo recimo ovaj momak sto sam ga ja uzeo u primjeru on radi kao konobar u kaficu i doslovno nema vremena ni da odspava izmedju smjena a kocka iako ga je to unistilo i psihicki,znaci on crce radeci za takodje bjednu platu i umjesto da se odmara ili kvalitetnije provede to vremen on je za aparatima....Jednostvano neko ko udje u te vode i zarazi se bez obzira kako stice novac ne moze da prestane...Opet naravno ima i onih koji cijene to sto zarade...
IP sačuvana
social share
">
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 117
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.51
mob
Nokia C6
Po meni to opet spada u red porodicnog vaspitanja. Takodje drustvo tu moze igrati veliku ulogu, ali uloga roditelja je i  da isprate svoju decu i vrate ih na pravi put.
Priznajem kocka je kurva i ste igle se tesko skida, ali ako imas volju i roditelje koji su tu i kad je najteze, sve se moze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Po meni to opet spada u red porodicnog vaspitanja. Takodje drustvo tu moze igrati veliku ulogu, ali uloga roditelja je i  da isprate svoju decu i vrate ih na pravi put.
Priznajem kocka je kurva i ste igle se tesko skida, ali ako imas volju i roditelje koji su tu i kad je najteze, sve se moze.

mmm da. svako se na kraju osvrne na roditelje , sto zbog izbavljenja iz problema sto zbog osudivanja istih zbog problema .
samo , na koncu konca retko ko se izvini tim roditeljima i ostane im zahvalan , jer, jbg, to je roditeljska duznost.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ja sam i otisao od roditelja, zato sto nisu htjeli da vracaju moje kockarske dugove... Smile
ja kad budem imao dijete...ja cu njegove  sve dugove vracati i placati...na vreme....
jer logicno je...cije cu vracati dugove...ako necu od svog djeteta...a i navik'o sam da ih vracam... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 01:25:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.