Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 41312 puta)
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne vidim zasto da bojkotujemo izbore, kad cemo imati po 2 kontrolora na svakom birackom mestu, i kad prelazimo cenzus bez frke.
Moj junače,dva dana ćeš brojati papiriće za 1000 dinara,pa ćeš pričati kako si branio Kosovo!Bitno je da se prođe cenzus!Pa, onu sirotinju dole po tri vojnika vode u prodavnicu da kupe hleb!Decu tenkom voze u školu,a ti i ortak služite vojsku u kotlarnici nekog pozorišta od marta do juna svakog četvrtka pre podne!Super!Imaćemo novi ustav,živela Srbija........Bože,pravde!
« Poslednja izmena: 26. Okt 2006, 01:03:17 od milemarsovac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 740
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Mala ispravka, brojace za 5000 dinara.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mala ispravka, brojace za 5000 dinara. Smile
jebote,pa daj i mene ubacite!Imaćemo cenzus!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kada drzava pokusava da driblingom u levu stranu, Ustavom eskivira 40% biracha u istoj toj drzavi, kakva je to drzava i kakav je to Ustav? I kakav je to narod?
Nema tu drblinga!  
Narod je Apatican
Onih "40%" su sanjalice koje sanjaju svoj nedosanjani san, nedovoljno zreli da se prihvate bilo kakve odgovrnosti
Ustav je takav kakav nama treba.
Vecina ce odabrati taj novi ustav i to je najbitinije!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hahahahaha,eh Mile gotovo tebi,nisi htio eto ti sada,5000 dinara kako ja znam pa nije bas malo novca...ajde ako padne ovaj ustav onda Mile za sljedeci da znas!Hvataj se listica i broji! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

.....

Zodijak
Pol
Poruke 194
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo je jos jedan primer kako smo zatrovani politikom i kako smo slozni...

Ja bih u Srbiju vratio Dusanov zakonik.
Ja ne verujem da cemo Ustavom sacuvati Kosovo, ali cu glasati za Ustav.
Jadno je to kako nas ceo svet gleda kako smo neslozni.Os Albanaca treba samo da ucimo, a mi samo kenjamo nesto i svi smo najpametniji i selektori svih reprezentacija, i najpametniji politicari i pravo da vam kazem mnogo brate palamudimo.

Ova zemlja mora da dobije konacno identitet.Ja licno nemam poverenja ni u jednog politickog lidera, nema tu vodje ni na vidiku, a jedan takav, sa vizijom je na zalost ubijen, sto je prava slika i prilika kakva je ovo zemlja.Kad shvatimo da mozemo da se svadjamo medjusobno, ali da su `vrata od kuce` zatvorena, a kada nas neko napadne da mu nanu naninu diplomatski i sa stavom, onda ce nam biti bolje.

Politikom se bave oni koji nemaju zeludac, i koji sebi prave kintu i svojim porodicama.Boli njih sve ona stvar za nas obicne gradjane, sto su i oni, samo zaboravljaju to.

Prema tome, drage moje i dragi moji, zajebite sta kaze ovaj ili onaj, glasajte ili ne glasajte, ali radite svoje poslove najbolje sto mozete, zajebite politiku.Treba uzimati kintu i uzivati sa svojom porodicom i prijateljima i ljubavima sto vise, a ne drviti ga i ispravljati krivu Drinu a nista ne menjati.

Kosovo je na zalost prodato odavno, a nas ce da prcaju sa Mladicem i Kosovom dok ne zavrse neke svoje poslove koji se sada ne vide.
Posle ce se vec naci neka nova tema za zamajavnje naroda.
Pa zar vi ne vidite da je sve po Srbiji pokupovalo 5 ljudi - `biznismena ` a ostalo su strane firme?I to dobar deo hrvatskih!!!

Dok se mi jebavamo dnevnom politikom, svi nam uvlace djoku kako stignu.
Izvinjavam se na izrazima koji su ipak najprikadnije korisceni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung neki
Razmisljam da prijavim vlastima pokojnu babu moje zene jer je dobila poziv za glasanje a nece da izadje iz groba da glasa(pokoj joj dusi, godinu i po dana nije mrdnula odande). Smile
Ovaj referendum, kao i ono za sta se glasa je jedna velika zajebancija.
Pogledajte samo reklame, svi koji jasu ovaj narod su se udruzili, satro Srbi se slozili. Ustvari su se uplasili da vise nece moci da ostanu na vlasti ni u opoziciji.
Ova zemlja bi imala mnogo manje problema kad bi nestalo politicara, manekenki, pevaljki i ostalih koji nam vec sto godina prodaju muda za bubrege.
Do tada -- Necu da budem shvabo u dotiranom filmu, NEMA SANSE!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Do tada -- Necu da budem shvabo u dotiranom filmu, NEMA SANSE!!!!!!!

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Koštunica nema muda da prihvati odgovornost za situaciju u zemlji pa se odlučio na ovaj Ruski rulet kako bi ako ne uspije referendum kriivicu mogao da prebaci na narod , a ako uspije svu "slavu" će da uzme za sebe i svoje jajonosce.

Međutim uspio neuspio Srbiju po mom mišljenju treba da vodi tim ljudi koji mogu da se pojave svugdje u svijetu i predstavljaju svoju zemlju na najboli mogući način i da imaju neki imidž , a Koštunica brate gdje dođe onakav žalostan tu tečaj istog dana klizne par procenata i oporavi se tek kad on izađe iz zemlje .....  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ако Устав буде усвојен, ако референдум прође - да ли ћете отићи. Мене би било срамота да живим у земљи где важи "Легијин устав". Где убице пишу Устав.
А нешто ми се чини да ће Чеда изаћи на изборе и кад устав буде донет. Значи по Легијином уставу Smile Smile Smile

Izacicemo na izbore, naravno, jer cemo tad imati svoje kontrolore na izbornim mestima. I to na svim birackim mestima, sto je malo koja novoosnovana stranka ikad mogla da uradi. 17000 kontrolora Smiley ! Licno ih obucavam Wink

Значи излазите на изборе по "Легијином уставу" како рече лидер ваше ПАРТИЈЕ!?
ХВАЛА!
Сад знамо ко даје Легији легитимитет Smile
А за оно што вас туку, стварно сам много потрешен Smile Smile Smile

Уосталом, лепо ти рече човек
значи кад требају вама гласови онда на изборе, па кад сте бојкоташи , бојкотујте и праламентарне изборе и претворите се у герилску организацију и водите рат против невидљивих непријатеља... а о цензусу сањајте...

Паметноме доста да схвати.
Само користе јаку реторику да би добили који промил гласова. Код оних лузера који се на такве ствари ложе.

п.с. Подржавам објективни рад управе форума
пс. пс. Уосталом, знате шта је Чанак ономад рекао после уосталом... Уосталом, чедисти, уосталом.... Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.