Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 41174 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
1. То ценим и поштујем...
2. Аплауз за тебе , и то се цени, ја сам на пола пута...
3.  и ја сам, није се ни мени свидело
4. нисам нити ћу док не буде остварена тачка 7.
5. Боли ме уво за њега колико и за лањски снег, сви форумаши који прате моје постове знају моје мишљење о њему и веруј ми да уопште није лепо, само сматрам да му је требало судити прво овде за велеиздају и уништење српског народа...
6. Па и да је било јавне расправе, ми би као учествовали у њој... ма дај... болело би те уво да се малтиш са тим...фраза-истрцана
7. Ја сам окорели монархиста, али то је у овом тренутку немогуће, али овај устав отвара врата монрахији јер је много лакше променити га...кад дође тренутак - бићемо монархија.
8. А народ је одлучио о Милошевићевом уставу??? морамо га променити бре што пре...лако ћемо после опет да га мењамо.
9. Твоја грешка, ја сам излазио и прецртавао листиће...када нисам хтео да гласам ни за кога

видећеш да ће рећи за оних 30 % људи што нече изаћи да су то његови гласачи, махаће тиме као Шешељ рукама у скупштини...
опусти се, мислио сам да си "Чедиста" а у разговору са њима стварно не могу да се контролишем...извини ако сам био груб...

IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Istrebljenje, iseljenje, streljanje, dozivotna robija... Pa hajde odluci se vec jednom!!
I jos nesto-ja sam jedinka, nemam pojma o kakvoj vrsti pricas. Sem ako nije vrsta koja razmislja i ne pada na zvaku koja mu se servira.
U celoj prici izgleda niko nije provalio da ni ja ni masa ljudi koji su protiv referenduma nema nista protiv promene starog ustava. Meni samo smeta ko i na koji nacin ga donosi.
I nisam glasac LDP-a. Mada priznajem da ljudi imaju mozga.
eeeeej bre!
jedan LDP-ovac da prica bilo kome da naseda na zvaku koja mu se servira??? Smile joj boze Smile
strasno.
pa vi verujete da je ustav los samo zato sto je to ceda rekao...iako mnogi iz njegovih redova i njemu bliski tvrde da je ustav super(!?)
i onda mi vi pricate nesto?!

j alicno mislim da ti vise smeta ono KO ga donosi. da je LDP u pitanju, nikakvih problema ne bi bilo. ne?

ovo je kljucno:
"видим ја да вама у ствари недостаје Слободан М.и комунизам криво вам је што више нема протеста, џабалебарења итд..масовних испијања пива на тргу и дувања траве"
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
видећеш да ће рећи за оних 30 % људи што нече изаћи да су то његови гласачи, махаће тиме као Шешељ рукама у скупштини...

mislim da je lepo pisalo u jednoj analizi koju je Anea danas objavilo, da oko 300 000 ljudi nece izaci na referendum jer ga bojkotuju. E cilj je da tih 300 000 LDP pronadje i motivise da glasa. Onda cemo imati i par procenata iznad cenzusa.

"Najvažnije na sajmu – ustav"

Beograd -- Vojislav Koštunica prilikom obilaska sajma knjiga rekao da je najvažnija knjiga koja se na njemu izlaže - ustav Srbije.

"Tom knjigom se jasno stavlja do znanja da je jedan deo Srbije - Kosovo - njen sastavni deo i da je to bio i ostao, duhovno, istorijski i u mnogo čemu", rekao je premijer Srbije novinarima ispred Hale jedan Beogradskog sajma. Prema njegovim rečima, to je najvažnija knjiga za Srbiju, a upitan koja mu je knjiga lično najdraža, Koštunica je odgovorio - Ustav Srbije.

"Sajam kniga je nešto što se pamti, što pokazuje svu lepotu i otvorenost Srbije", kazao je Koštunica, ali je ocenio da je ovogodišnji sajam poseban i zbog novog ustava.

Premijer je, takođe, ocenio da Srbija "u ovom trenutku ima veliku potrebu za ustavom, i da ta knjiga jednu državu čini pravnom, dobro utemeljenom, stabilnom" i da joj omogućava da se razvije.

Koštunica je rekao da se "identitet jednog naroda sastoji od grba, zastave, himne i ustava, i da je "u ovoj knjizi sve to sabrano".

Izvor: B92

koji mentol.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2006, 19:16:28 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
значи кад требају вама гласови онда на изборе, па кад сте бојкоташи , бојкотујте и праламентарне изборе и претворите се у герилску организацију и водите рат против невидљивих непријатеља... а о цензусу сањајте...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koja je poenta donositi Ustav za koji se vec u startu zna da ce biti menjan!?
To je kao kada preduzimach napravi zgradu i kaze: "Zgrada nishta ne valja, ali je bolje nego da kisnete, platite mi po ful ceni sada, a ja cu kasnije da zamenim stolariju, srushicu poslednja dva sprata pa cu izgraditi nova, ugradicu i lift..."
Slazem se da Ustav treba promeniti, ali ne ovako navrat-nanos i polovichnim reshenjem. Gospoda koja ga sada donose su imala 6 godina vrmena opozicije da ga smisle, pa josh 6 pozicije, to je bila alfa i omega svake priche pred svaki izbor, i onda, posle 12 godina, hajde da donesemo neku glupost kojom cemo probati da sachuvamo ono shto je davno izgubljeno. A izgubljeno je onog dana kada je komsho Albanac doshao kod komshije Srbina i rekao mu: "Imash kucu koja vredi 150 000 maraka. Ja ti dajem 400 000 maraka" Taj isti Srbin je razmishljao kao i svi ostali koji su otishli: "Odem u Kragujevac, Kraljevo, Jagodinu, kupim kucu, lokal, auto, deca mi imaju za fax, shta me boli uvo - odoh..." E onda se komsho Albanac nasmeshio jer se isplatilo poslati 12 sinova u inostranstvo (od kojih je 4 u zatvoru, 3 poginula) da rade na gradjevini, diluju drogu, rade svashta da bi doshli do para koje poshalju kuci tati da tata od alavih Srba koji su postali veci Srbi tek kada su otishli, otkupi nekretnine i smanji im broj na shachicu. Nije direktno vezano za Ustav, ali je indirektno dovelo do razloga njegove zurbe. E, sada to Ustav to zeli da promeni, da popravimo svoje pozicije. Nece da moze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
ne vidim zasto da bojkotujemo izbore, kad cemo imati po 2 kontrolora na svakom birackom mestu, i kad prelazimo cenzus bez frke.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Koja je poenta donositi Ustav za koji se vec u startu zna da ce biti menjan!?
To je kao kada preduzimach napravi zgradu i kaze: "Zgrada nishta ne valja, ali je bolje nego da kisnete, platite mi po ful ceni sada, a ja cu kasnije da zamenim stolariju, srushicu poslednja dva sprata pa cu izgraditi nova, ugradicu i lift..."
Slazem se da Ustav treba promeniti, ali ne ovako navrat-nanos i polovichnim reshenjem. Gospoda koja ga sada donose su imala 6 godina vrmena opozicije da ga smisle, pa josh 6 pozicije, to je bila alfa i omega svake priche pred svaki izbor, i onda, posle 12 godina, hajde da donesemo neku glupost kojom cemo probati da sachuvamo ono shto je davno izgubljeno. A izgubljeno je onog dana kada je komsho Albanac doshao kod komshije Srbina i rekao mu: "Imash kucu koja vredi 150 000 maraka. Ja ti dajem 400 000 maraka" Taj isti Srbin je razmishljao kao i svi ostali koji su otishli: "Odem u Kragujevac, Kraljevo, Jagodinu, kupim kucu, lokal, auto, deca mi imaju za fax, shta me boli uvo - odoh..." E onda se komsho Albanac nasmeshio jer se isplatilo poslati 12 sinova u inostranstvo (od kojih je 4 u zatvoru, 3 poginula) da rade na gradjevini, diluju drogu, rade svashta da bi doshli do para koje poshalju kuci tati da tata od alavih Srba koji su postali veci Srbi tek kada su otishli, otkupi nekretnine i smanji im broj na shachicu. Nije direktno vezano za Ustav, ali je indirektno dovelo do razloga njegove zurbe. E, sada to Ustav to zeli da promeni, da popravimo svoje pozicije. Nece da moze...
poenta je ta da ce sledeci mozda moci da se donese bez saglasnosti radikala
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kada drzava pokusava da driblingom u levu stranu, Ustavom eskivira 40% biracha u istoj toj drzavi, kakva je to drzava i kakav je to Ustav? I kakav je to narod?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
I kako to da se vec spominje sledeci Ustav, a ni ovaj jos nije usvojen?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4399
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mozda poslednjim postom zazvuchah kao radikal, pa da demantujem one koji su to mozda pomislili sledecom lepom rechenicom: "Biti radikal nije politichko opredelenje vec dijagnoza"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.