Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 41197 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Uvrede onima koji su za bojkot

Beograd -- Sa skupa studenata i podmlatka SNV sa Kosova upućeno niz uvreda na račun onih koji se zalažu za bojkot referenduma.

Savez studenata Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Omladina Srpskog nacionalnog veća severnog Kosova i Metohije održali su u Beogradu skup, na kom su čelnike stranaka i nevladinih organizacija koje se zalažu za bojkot nazivali "Šiptarima", a dodeljene su i posprdne nagrade.

"Zlatna nanulica" dodeljena je Nataši Kandić, a "Zlatno keče" Čedomiru Jovanoviću, a slični gestovi upućeni su Nataši Mićić, Sonji Biserko, Goranu Svilanoviću i Nenadu Čanku.

"Nagrade" su primili mladići obučeni u tradicionalne albanske ženske nošnje. Okupljeni su se zatim uputili ka sedištu Liberalno-demokratske partije, kako bi Jovanoviću lično uručili "nagradu".

Sedište stranke obezbeđivalo je nekoliko desetina policajaca, a vređanje je nastavljeno uzvikivanjem parole "Čeda je Šiptar".

Skupu je prisustvovalo nekoliko stotina građana na beogradskom Trgu Republike. Okupljeni su nosili parole "Kosovo je duša Srbije - spasite našu dušu", a neki su nosili majice sa simbolima rasformirane Jedinice za specijalne operacije i natpisom "Terorizam je bolest - pozovite doktora".

Skupu su prisustvovali jedan od lidera Srpskog nacionalnog veća Kosova i Metohije Milan Ivanović i jedan od lidera Srba sa Kosova Marko Jakšić i jedan sveštenik Srpske pravoslavne crkve iz Kosovske Mitrovice, koji nije želeo da se predstavi.

Reakcije na skup

Na ovakve istupe sa skupa reagovali su Čedomir Jovanović I Nataša Kandić.

Lider Liberalno-demokratske partije izjavio je da ta stranka kreće u još žešću kampanju protiv donošenja "Legijinog ustava".
Jovanović je agenciji Beta kazao da je "pozivanje na nasilje i ubistva politika koja je uništila živote građana Srbije". On smatra da protest predstavlja plašenje birača pred glasanje u subotu i nedelju i "zaštita od poraza".

"Jasno je da pozivi na nasilje predstavljaju izraz nemoći nedemokratske vlasti koja je prekršila sve političke standarde i u pojedinim situacijama povlačila gore poteze čak i od onih koje je povlačio Slobodan Milošević", kazao je Jovanović.

"Taj protest predstavlja podršku bivšem režimu, ružnoj prošlosti Srbije i nikako nije okrenut budućnost", izjavila je direktorka Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić.

Ona je agenciji Beta rekla da je teza povezanosti ustava i nezavisnosti Kosova "loše sklopljena poruka" i da su se oni svrstali u one koji podržavaju donošenje ustava.

"Oni smatraju da je jako dobro što je u preambuli ustava stavljeno da je Kosovo deo Srbije. Stvar je u tome da oni podržavaju taj kontinuitet, koji je izražen tom preambulom", rekla je ona.

Ona je dodala i da ne zna zašto su oni došli u Beograd i zašto nisu protestovali u Mitrovici, jer bi to imalo mnogo više smisla.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e svaka cast ovde se ne radi o nekom nacionalizmu ovde je nesto potpuno drugo u pitanu a evo imam pitanje za vanju gatora da mi odgovori ali bez izbegavanja inace i ja imam neko miséjenje oko kosova drugacije od drugih i oni koji su ucestvovali samnom u diskusijama znaju da nisam nacionalista!

kako to vanja da tvoj voljeni ceda koji je najveci liberal na svetu prica kako mi srbi nevaljamo a siptari su dobri ljudi cije zene su zabuljene koji maltretiraju zene decu ubijvaju se zbog svega i svacega brat ubija sestru jel spavala  sa nekim itd kako jedan liberal moze takve ljude da podrzava!

da je reko treba da se odvojimo od te stoke i tih zaostalih ljudi jel oni nista dobro nemogu da donesu srbiji i mi sa njima nema sta da trazimo pozdravljam ga a ne za njega su srbi u guci stoka za njega je velja ilic stoka jel psuje za njega su bidza palma verko itd bidze i bulidze kurte i murte a siptari koji kolju rodjenu sestru koji odredjuju deci sa kim ce da zive koji svi slusaju najstarijeg u kucu a on ima isti mentalitet kao talibani e oni su dobri ljudi i treba da ih pustimo da se odvoje jel mi njih maltretiramo i mi smo losi jel ja sto slusam trubace psujem zajebavam se itd sam bidza i bulidza a oni su gospoda!

e dao bi ja cedi to zlatno kepce pa bi ga poslao u jednu siptarsku porodicu na usvajanje a natasu micic boh udao za jednog siptara pa bi se onda nasli za jedno 2 god i pitao ih kako se osecaju sa tom gospodom a kakvi smo mi srbi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Evo ja sam glasao ZA, ali posto zivim u BiH...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
NE DA SLUSADU CEDU
D. STEVANOVIĆ, 24. oktobar 2006

POLITIKA ih ne zanima, političari još manje. Ignorišu izbore i unared se izjašnjavaju protiv stranaka bez obzira na ponude u kampanji. Zato ove građane ne treba očekivati ni na referendumu. Međutim, njihovi prazni listići brojaće se sa onima koji se odazovu pozivu na bojkot.
     I istraživači se slažu da će biti teško povući granicu između večitih i "novih" apstinenata, ali odmah napominju da ukupan broj neiskorišćenih glasačkih listića Čedomir Jovanović, Nataša Mićić, Nenad Čanak i Žarko Korać neće moći da pripišu kao uspeh svoje bojkot-akcije. Na primer, prema rezulatima CeSID-a, trećina onih koji neće izaći na referendum (takvih je 13 odsto ukupnog biračkog tela) kažu da loše misle o političarima i da ih politika ne interesuje.
     Član istraživačkog tima CeSID-a profesor Zoran Stojiljković naveo je da tek svaki deseti iz grupe onih koji neće glasati kao razlog navodi - bojkot referendumskog procesa. Toliko ih smatra da sve oko Ustava nema smisla, plus oni koji veruju da je tekst loš ili zastareo. Prema rezulatima agencije "Faktor plus" tokom dva dana neće glasati 26,9 odsto građana.
     Bojana Janković, analitičar ove agencije, kaže:
      - Od skoro 27 odsto građana koji neće glasati o Ustavu, samo 17,3 posto se odazvalo pozivu na bojkot.
     Po gruboj računici, oko 300.000 birača ostaviće nepopunjen glasački listić tokom dva referendumska dana, jer ih je na to pozvala koalicija stranaka za bojkot. I analitičar Vinko Đurić, direktor agencije "Ipres", slaže se s procenom da je između 200.000 i 300.000 glasova kapacitet "Čedinog bloka" i saopštava:
     - Naši rezulati pokazuju da 24 odsto neće izaći na referendum, a za to su vrlo malo ili nimalo zaslužne stranke koje pozivaju u bojkot.
     Na pitanje - šta će ta koalicija smatrati svojim uspehom, član Predsedništva GSS Zoran Ostojić odgovara:
     - Uspeh će biti ako prvog ne izađe 50 odsto, ali ne prema zvaničnim rezulatima, nego po izveštaju naših kontrolora. Referendum će biti test i za nas, ali pravi rezulati će se videti na izborima.
izvor:     www.novosti.co.yu
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung sgh-550i
ne,ne
« Poslednja izmena: 25. Okt 2006, 10:51:16 od dulentse »
IP sačuvana
social share
Sivi soko, sivi soko, sivi soko, ću-ću-ću. Sivi soko, soko sivi, sivi soko, šubi-dubi-du!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

zapamtićete vi mene..´oćete!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 213
Zastava albukerki
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakav bre ustav,nemoj te ljudi da se zavaravate,pa ispade da naša skupština i vlada ne želi ništa da uradi na svoju ruku dok se ne konsultuje sa narodom.Da li stvarno mislite da vladajuće partije žele da pomognu bilo kome?Verujem da ni sami nemaju pojma šta u njemu piše,koriste Slobine fore,ne daju Kosovo!Kome bre ne daju Kosovo?Pa znate li koliko šiptara je tamo?Zašto niko nema muda da kaže Kosovo je izgubljeno,ovaj ustav služi današnjoj vlasti kao pokriće,oni su pokušali demokratijom da zaštite našu Svetu zemlju!Ma boli njih sve Qrac i za demokratiju i za nas,a najviše za one nesreće koje nemaju gde da pobegnu pa ih lažu kako brane Srpstvo.Pa decu im KFOR tenkovima vozi u školu,alo bre...ako hoće da im pomognu,neka tim ljudima pronađu smeštaj i posao u Srbiji,a ne da mašu ustavom.To je papir na kome piše da je Kosovo deo Srbije i niko ne sme da ga oduzme!E,ajde da vidimo!Silne pare se troše za kampanju,koriste polupismene sportiste i vokalne soliste,plaćaju strankama da prže raju kako treba izaći na glasanje....neka mi oproste,ali koju školu su završili Novak Đoković(19 godina),Deki Stanković,Marko Pantelić...gde žive?....da li su bili ikad na Kosovu?...more,bre!!!
Sadašnji lideri porede ovo usvajanje ustava sa Kosovskim  bojem.Pa ako se aludira na Kosovski boj,tada je Knez Lazar poveo Srbe na Kosovo,ponavljam poveo i izgubio glavu da bi sačuvao obraz.Mislim da sadašnja vlast nema obraz i po ko zna koji put zamazuje oči ovom narodu.Ako je Kosovo Srpsko,zašto naša fudbalska reprezentacija ne odigra neku utakmicu u Prištini,pa da putujemo organizovano,da navijamo,pevamo himnu,mašemo zastavama,a iz lože da se smeškaju ministri i biznismeni!FARSA! Pa nije džabe onaj brka rekao da je demokratija vladavina rulje!
Glasali,ne glasali,išli ne išli,nema tu šta da se priča,pokojni Slobodan je isto tako pravio referendume o Kosovu,znamo svi kraj priče. :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :drunk:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Ne slazem se sa tobom. Ne treba tako gledati na stvari. Sada su druga vremena...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Napadnuti aktivisti LDP-a

Beograd -- Nepoznate osobe sinoć oko ponoći u Zemunu napale dvojicu aktivista Liberalno-demokratske partije.

Kako je rekao menadžer Opštinskog odbora LDP-a u Zemunu Vladimir Rajković, dve osobe su izašle iz automobila i, uz psovke, nasrnule na šefa Izbornog štaba Opštinskog odbora Zemun Dragana Bločića i aktivistu te stranke Ivana Stevića dok su lepili plakate.

Policija je, ubrzo po pozivu, došla i izvršila uviđaj, ali su napadači u međuvremenu pobegli, dodao je Rajković.

Rajković je rekao da je to samo jedan u nizu napada na aktiviste te stranke, na Vračaru, u Novom Pazaru, Novom Sadu, Kraljevu i Aranđelovcu.

Izvor: B92

i ja sam trebao sinoc da plakatiram po Zemunu, ali sam se razboleo... Ali znam da necemo odustati, vidimo se opet radikalcici Wink

"I ja sam za domaćinsku Srbiju: da se stoka drži u oboru kako ne bi okolo pravila štetu."
Svjetlana Rašić
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Да питам оне који ће да бојкотују, а посебно оне који генерализују како цео народ не ваља:

Citat
Lider Liberalno-demokratske partije izjavio je da ta stranka kreće u još žešću kampanju protiv donošenja "Legijinog ustava".

Ако Устав буде усвојен, ако референдум прође - да ли ћете отићи. Мене би било срамота да живим у земљи где важи "Легијин устав". Где убице пишу Устав.
А нешто ми се чини да ће Чеда изаћи на изборе и кад устав буде донет. Значи по Легијином уставу Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Ако Устав буде усвојен, ако референдум прође - да ли ћете отићи. Мене би било срамота да живим у земљи где важи "Легијин устав". Где убице пишу Устав.
А нешто ми се чини да ће Чеда изаћи на изборе и кад устав буде донет. Значи по Легијином уставу Smile Smile Smile

Izacicemo na izbore, naravno, jer cemo tad imati svoje kontrolore na izbornim mestima. I to na svim birackim mestima, sto je malo koja novoosnovana stranka ikad mogla da uradi. 17000 kontrolora Smiley ! Licno ih obucavam Wink

Npr. ovaj incident u Zemunu juce nas je jos vise motivisao da radimo bolje, kvalitetnije. Danas vec imamo sastanak o reogranizaciji plakatiranja. Problem je sto nemamo para, radikali imaju (i to iz budzeta). Oni su placeni da lepe te plakate, imaju celonocne patrole, tuku nas (sinoc je bilo 8 na 2) ali imamo mi resenje i za to  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.