Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 41440 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
ja cu tebi kasnije da odgovorim, samo ovo sad,
ova zadnja recenica nikako ne govori o tome da je novi ustav mnogo bolji od postojaceg. covek, prof na faxu prava,us to podpredsednik GSS-a je rekao da je ustav daleko bolji od postojaceg, is to sve szbog kampanje a ti kazes da to nije taco Smile

sa wikipedie
Citat
In December 2004, Svilanović left the Civic Alliance of Serbia along with several other influental members, due to a split in two wings, one promoting fully independent party, and the other, including Svilanovic, proposing merger with the Democratic Party.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vanja imam jedno prosto pitanje za tebe posto vidim da ne razumes sta sam reko ali bi pre reko da se pravis da ne razumes!
postoji 10 do 20 posto ljudi koji glasaju radikale koji su za vreme dosa glasali za cedu i ekipu kako to da se taj ceda tad nije gadio radikala a sad ih se gadi?
a u stavovima i misljenjima tih ljudi nista se nije promenilo samo sto su razocarani u demokrate jel su ima demokrate obecavale nesto sto im do nekle sad radikali pricaju a ceda je ucestvovao u toj predstavi?
ajde pametni vanja kazi nesto na ovo ali nemoj samo da mi kazes kako to nije tacno jel i ti znas da je to tacno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
postoji 10 do 20 posto ljudi koji glasaju radikale koji su za vreme dosa glasali za cedu i ekipu kako to da se taj ceda tad nije gadio radikala a sad ih se gadi?

totalno odosmo u off. elem, gubitnici u tranziciji glasaju za radikale. oni koji su razocarani posle 5. oktobra. a LDP pokusava da pridobije na stranu one ljude koji su isto nezadovoljni posle 5. oktobra, ali znaju da im SRS nece u tome pomoci. LDP pokusava da ubrza reforme u Srbiji, jer ukoliko se to ne desi, nezadovoljstvo ce rasti i SRS ce osvajati vise glasaca.

necu vise ovde u offtopicu.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma uopste nije poenta mog pitanja u tome moje pitanje je jasno kako to da se cedi sada svi gade a pre 6 god je sa tim istim saradjivao kako to da je protiv svega i najveci protivnig nacionalista kad se sa tim nacionalistima drzao za ruke?
a vidis vanja znaci sad si sam priznao da se u srbiji dosta toga promenilo na bolje jel sam  kazes ldp je za gubitnike u tranziciji znaci da ima i dobitnika u tranziciji znaci da su se ipak svari promenile znaci da srbija ide napred ali kao i svuda tu ima gubitnika i ceda se obraca tim gubitnicima hvala lepo sto si priznao iako to nisu cedine reci!
a ovo su cedine reci nista nevalja tranzicija ne postoji samo kriminalci zive popovi vojska biznismeni sve su to kriminalci svi smo mi njihove zrtve u srbiji je gorenego za vreme milosevica po cedinim recima svi smo gubitnici ali vidis da si sam priznao da nismo svi nego jedan deo populacije koju ceda zeli da pridobije jednu grupu ljudi koja nikad nista nije radila i neki vecni studenti i mldi kao ti koji se nisu pronasli u ovom svetu i neki propali umetnici e to je cedina grupa pristalica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nemam vremena ja za takve izlaske!

Jes bre , zamalo da zaboravim.........Istrazivanja agencije za J.M. Glup su pokazala da ce referndum uspeti!
Nemamo precizne% jer sve zavisi tih dana od uticaja iz kosmosa Smile
bez brige - to vam je sto vam je! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
ja cu tebi kasnije da odgovorim, samo ovo sad,
ova zadnja recenica nikako ne govori o tome da je novi ustav mnogo bolji od postojaceg. covek, prof na faxu prava,us to podpredsednik GSS-a je rekao da je ustav daleko bolji od postojaceg, is to sve szbog kampanje a ti kazes da to nije taco Smile

sa wikipedie
Citat
In December 2004, Svilanović left the Civic Alliance of Serbia along with several other influental members, due to a split in two wings, one promoting fully independent party, and the other, including Svilanovic, proposing merger with the Democratic Party.

ceka, ti hoces da kazes da Goran na svom blogu laze???? Smile Smile

srkich, naravno da se pravi...

janaa, ja ne sumnjam da ce ref. uspeti, ali me nervira sto POJEDINE stranke pricom o bojkotu sebi dizu rejting, a ni sami ne veruju u to sto pricaju.
PA JBT, najstrucniji ljudi iz svih stranaka, ukljucujuci i LDP se slazu da  je ustav mnogo bolji, a ovi paceri bi da ga bojkotuju.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Živković: Ustav i pravopis

Niš -- Zoran Živković pozvao građane da isprave pravopisnu grešku na referendumskom listiću i da zaokruže "ne".

Predsednik Centra za razvoj građanskog društva Milenijum i bivši premijer Srbije pozvao je građane da izađu na referendum o ustavu, da na listiću stave znak pitanja iza referendumskog pitanja i isprave pravopisnu grešku i da zaokruže "ne". "To je odgovor političkoj eliti Srbije za maltretiranje i nipodaštavanje koje čine već dve i po godine, a posebno u delu vezanom za najviši pravni akt zemlje", rekao je Živković.

On je rekao da bi, pošto bi listići s dopisanim znakom pitanja bili proglašeni nevažećim, građani mogli da dopišu i komentare o tome zašto su zaokružili "ne". Živković je ocenio da, ako ne uspe referendum, neće biti katastrofa, već će jedina šteta biti potrošenih 150 miliona dinara koje su dobile stranke za sprovođenje referenduma.

Živković je rekao da su procedura donošenja i tekst novog ustava uvreda građana Srbije. "Tri i po političara su se dogovorila oko nekog teksta, svoje glasačke aparate u parlamentu, koji se zovu poslanicima, navili da za to glasaju odmah, i proglasili to najvećim nacionalnim, državnim, civilizacijskim uspehom Srbije od Karađorđa do danas. Nikolić, Dačić, Koštunica, Tadić su mogli tako da se dogovore oko bilo čega, ali to ne znači da to treba da bude pretočeno u najviši akt jedne države", smatra Živković.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vanja jos uvek cekam odgovor na moje pitanje a ti se pravis lud i pises sta prica propali zivkovic koji ima politickog uticaja u srbiji koliko i ja mada sta znam mozda bih cak i vise ljudi poslusalo mene nego njega!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
vanja jos uvek cekam odgovor na moje pitanje a ti se pravis lud i pises sta prica propali zivkovic koji ima politickog uticaja u srbiji koliko i ja mada sta znam mozda bih cak i vise ljudi poslusalo mene nego njega!
-------------||------------   -------------------------||----------------------
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
kazes ldp je za gubitnike u tranziciji znaci da ima i dobitnika u tranziciji znaci da su se ipak svari promenile znaci da srbija ide napred ali kao i svuda tu ima gubitnika i ceda se obraca tim gubitnicima hvala lepo sto si priznao iako to nisu cedine reci!

rekao sam da gubitnici u tranziciji glasaju za radikale.

a da oni koji su nezadovoljni brzinom promena nakon 5-og oktobra su potencijalni glasaci LDP-a.

Veceras sam bas imao zanimljiv seminar u partiji, ne bi verovali koliko ljudi je manje izaslo na predsednicke izbore 2004, nakon prvih 6 meseci Kostunicine Vlade. E na tih .... (da ne kazem broj) mi ciljamo  Smile

pa prevareni smo od dobrog dela DOS-a. Nisu bas svi bili za prave reforme. Kostunica prvi, a posle Djindjica vidimo da i DS posustaje.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2006, 00:08:43 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.