Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li izlazite na referendum?

Glasanje završeno: 29. Okt 2006, 10:14:44

Da, izlazim i glasacu Za
44.4%  (28)
Da, izlazim i glasacu Protiv
12.7%  (8)
Ne, ne izlazim
42.9%  (27)
Ukupno glasova: 63
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usvojen novi ustav, referendum 28-29. oktobra  (Pročitano 41470 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
krajnje moguce.
ali, poenta mog posta je ta, da cak i vi u LDP-u ste svesni da je sadasnji ustav za dobro srbije, ali vam je sujeta povredjena jer niste ucestvovali u njegovoj izradi. vucete komplexe jos iz vremena proterivanja iz DS-a.
do ove price o ustavu, alternativa za DS mi je bila LDP. sad mi je LDP alternativa za SRS.

goran ovu izjavu nije dao kao funkcioner pakta za stabilnost jer u istom txtu ipak poziva na bojkot, tako da ipak govori kao GSS-ovac. da se razumemo,  ja njegovo misljenje izuzetno cenim, i normalno je da daje izjave o bojkotu. ipak je on veran svojoj partiji, ali je u pravu kada kaze :
svi u EU i SAD u punoj meri stoje iza scenarija i zele da bude uspesan. Da referendum bude uspesan, da se donese ustav Srbije (koji je svakako bolji od dosadasnjeg to nemojte da sumnjate

e, a meni je gadan ceda koji sve to zna, a opet je kao i za EU i protiv ustava. covek hoce i jare i pare i glasace. za njega ne postoji ni poslovica. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
krajnje moguce.
ali, poenta mog posta je ta, da cak i vi u LDP-u ste svesni da je sadasnji ustav za dobro srbije, ali vam je sujeta povredjena jer niste ucestvovali u njegovoj izradi. vucete komplexe jos iz vremena proterivanja iz DS-a.
do ove price o ustavu, alternativa za DS mi je bila LDP. sad mi je LDP alternativa za SRS.

LDP nije pisao Ustav sa SRS-om kao DS. Mislim da je DS mogao da izgura svoje resenje o ustavotvornoj skupstini da se malo potrudio. Mogao je da kaze da nece sa njima da pise ustav, da taj predlog dobije 2/3 vecinu u parlamentu (i bez DS-a), ali da ga DS bojkotuje (ili glasa za ne), i da onda naprave ustavotvornu skupstinu. Naravno (kao i uvek), Kostunica je cekao do poslednjeg trenutka, tako da je Tadic pod Kostunicinim pritiskom i pod vremenskim pritiskom (dok bi se oformila ta ustavotvorna skupstina, javna rasprava... Kosovo bi vec bilo nezavisno) sa Zapada, napisao predlog ustava sa njima. Igra po pravilima DSS-a i SRS-a. Tuzno.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
kljucno: pod pritiskom! zapada, vremena, naroda, zelje da ostvare vladu, zelje da srbija opet krene ka EU.
njemu je, i meni, primarno da srbija dobije novu vladu. ja razumem da to ne ide u prilog LDP-u jer njima treba js vremena da predju cenzus.
mogao je DS da izgura ustavotvornu skupstinu, da,da....kako da ne! isto kao sto je i djindjic izgurao da se pregovori o kosovu sto pre zapocnu i privedu kraju.  bio je sam u toj ideji kao i sadasnji DS u njihovoj. ne mozes sve sam, a to najvise dokazuje LDP kome ne daju nikakva prava, jer nemaju niciju podrsku.
po tebi je ok da se srbija vuce jos 1 god sa ovim premijerom???
meni je vaznije da ds dodje na vlast, pa onda da menjaju ustav i sl...nek tada rade kako im zelja.
kad bi DS glasao za ne, bilo bi lakse radikalima da na izborima osnuju vladu! zar ne kapiras to?? kako zamisljas da ds bude u vlasti bez DSS-a??? nikako! onda, propao bi referendum, pare bacene uzalud, izbori za ustavotvornu...i tako u nedogled. mzda bi DS-u cak opao rejting jer bi bio kritikovan od strane svih.   to nije u interesu srbije. njima je mnogo bitniji partner DSS nego LDP. za ldp im se jos uvek JEBE! vi niste, a verovatno ni necete u ci u parlament.

i na kraju. STA JE SAD TUZNO????????
koliko ima poslanika u skupstini? koliki procenat od toga cini DS sa svojih 32?

tuzno je to koliko si ti neobjektivan

da ponovim,
Goran ovu izjavu nije dao kao funkcioner pakta za stabilnost jer u istom txtu ipak poziva na bojkot, tako da ipak govori kao GSS-ovac. da se razumemo,  ja njegovo misljenje izuzetno cenim, i normalno je da daje izjave o bojkotu. ipak je on veran svojoj partiji, ali je u pravu kada kaze :
svi u EU i SAD u punoj meri stoje iza scenarija i zele da bude uspesan. Da referendum bude uspesan, da se donese ustav Srbije (koji je svakako bolji od dosadasnjeg to nemojte da sumnjate
priznaj lepo da radite protiv interesa srbije za dobro svoje partije i necu vise nikad da se pojavljujem u ovoj temi. obecavam. to je svima jasno, i vama, ali me nervira sto vi kao radite za evropsku srbiju a svaki korak ka evropi koji napravi neko drugi vas razbesni.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tuzno je to sto taj ceda buce na sav glas oko toga sto se svi ujedinili i nece on sa svima kad se 5 oktobra menjao milosevic tadje ceda hteo sa svima skupilo se tu i skurca i konopca i on sa svima se grlio i ljubio dok nisu smenili milosevica e sad mu odjednom niko ne valja!
kad je sa draskovice setao beogradom i imao podrsku najextremnijih nacionalista koji su se razocarali u vuka i sad glasaju radikale tad su mu ti bili dobri e a sad hoce modernu srbiju a sa tim likovima se drzao za ruke pre 10 god tuzno je kako ljudi zaboravljaju brzo neke stvari pa da nije bilo tih extremnih nacionalista milosevic ko zna dal bi bio i smenjen zna se ko je isao u prvim redovima da se bije sa policijom lomi skupstinu itd daleko od toga da podrzavam te ljude ali neka bude bar realan pa neka kaze ljudi vreme se promenilo treba drugacije da se razmislja hocemo u evropu hocemo u svet a nije samo galami i dernja se i on i canak pa taj canak je bio zajedno na jednom mitingu sa vukom gde su bili najveci cetnici koji jos uvek zive u vremenu od pre 50 god i sad mi taj canak trubi po celi dan o nekoj politici krvi i tla!
neka kazu realno i meni nece da smeta tada je bilo tako u narodu sad se vreme menjsa i to je to a ne da pricaju kako je 30 posto srbije maloumno i kako je za to kriv samo milosevic a oni su zaboga svi tokom 90 bili evropski i liberalno otrijentisani ja koliko se secam iako sam bio dosta mlad 93 se gradila politicka karijera na osnovu toga da si veci nacionalista od slobe i kako je sloba izdajnik a niko tada slobu nije pominjao kao nacionalistu vec su tad ovi koji ovde trube o evropi pricali kako su veci nacionalisti od njega a on izdajnik e sad odjednom oni postase evropejci a on ultra nacionalista mnogo zanimljiva promena!
nema nista gore nego poricati proslot uvazavam promenu misljenja ljudi se menjaju vremena se menjaju ali nemojte da se lazemo o necemu sto je bilo da nije bilo a kad je drugi u pitanju onda i onoga sto nije bilo bilo je!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Citat: srkich
tadje ceda hteo

skurca i konopca

draskovice setao

neka kazu realno i meni nece da smeta tada je bilo tako u narodu sad se vreme menjsa i to je to

liberalno otrijentisani ja koliko se secam

proslot uvazavam promenu misljenja ljudi se menjaju vremena se menjaju
ali nemojte da se lazemo o necemu sto je bilo da nije bilo a kad je drugi u pitanju onda i onoga sto nije bilo bilo je!

Smile

@Kraljevicu Marko, odgovoricu ti sutra, sad sam isuvise umoran i pijan za ozbiljnu raspravu. procitajte molim vas sta srkich pise

IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Nisam shvatio najbolje sta se zamera novom ustavu.

Uocio sam par vrlo liberalnih resenja koja predstavljaju veliku razliku i iskorak u odnosu na dosadasnji ustav.

Izuzetno mi se dopada sto novi ustav za razliku od starog ukida monopol drzave i gradova nad gradjevinskim zemljistem...zlatnom kokom korupcije i maznjavanja para za sve politicke partije u Srbiji. Zemljiste ce biti privatno - nece biti vise ucena i naplacivanja gradskog reketa investitorima i gradjanima za ono sto je njihovo.

Takodje je sjajno sto se ukida Brozovsko-Milosevicevski odnos prema stranim drzavljanima. Po novom ustavu strani drzavljani i strane firme imaju ista prava kao i nasi drzavljani (tako je i u svim zemljama EU).To znaci i  pravo da kupuju i budu vlasnici zemljista i nekretnina. Svako je gazda na svom parcetu zemlje tako da ce strane kompanije biti mnogo stimulisanije da otvaraju fabrike u Srbiji. Time se vracamo na vreme pre `45  kada je to bilo sasvim normalna stvar. Npr - svi koji poznaju Beograd znaju za velike NIS-ove tankove nafte kod hipodroma ka Adi Ciganliji. To naftno skladiste i pripadajuce zemljiste je zapravo vlasnistvo Shell-a koje je nacionalizovano posle II rata.   
« Poslednja izmena: 19. Okt 2006, 02:05:31 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Vanja, da li ti zameras nesto sustini onoga sto je skrich napisao, ili ti je jedini argument njegova losa gramatika? On je odavno rekao da ga ne zanima kako pise, "jer nece da se smara"... Dosta nas je ludelo od toga i skakalo nam je po ganglijama, ali covek prosto tako pise, i vremenom se naviknes (ja jos nisam, ali se trudim  Smile).

Dakle, imas li ti sta da kazes za njegove stavove ili ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
Dakle, imas li ti sta da kazes za njegove stavove ili ne?

odgovoricu njegovom recenicom:

nemojte da se lazemo o necemu sto je bilo da nije bilo a kad je drugi u pitanju onda i onoga sto nije bilo bilo je!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Motorola V3i
ja razumem da to ne ide u prilog LDP-u jer njima treba js vremena da predju cenzus.

LDP od osnivanja jedva ceka da izadje na izbore  Smile i glasniji smo i od radikala i DS-a kad se (nije) pricalo o izborima pre ovog predloga ustava. Sto se tice cenzusa, zivi bili pa videli. Izbori nisu tako daleko. Za sad su informacije 10-i decembar.

mogao je DS da izgura ustavotvornu skupstinu, da,da....kako da ne! isto kao sto je i djindjic izgurao da se pregovori o kosovu sto pre zapocnu i privedu kraju.  bio je sam u toj ideji kao i sadasnji DS u njihovoj. ne mozes sve sam, a to najvise dokazuje LDP kome ne daju nikakva prava, jer nemaju niciju podrsku.

ne mozes sve sam? ok, ali ne moras ni sa radikalima da pises ustav. onda posle se Toma hvali na "otadzbinskom saboru" sta je osvojio u ustavu? ili Vucelic koji kaze da je ovo nastavak ustava iz 1990?!
podrzavaju nas LSV, SDU, GSS i vise desetina nevladinih organizacija.

po tebi je ok da se srbija vuce jos 1 god sa ovim premijerom??? meni je vaznije da ds dodje na vlast, pa onda da menjaju ustav i sl...nek tada rade kako im zelja. kad bi DS glasao za ne, bilo bi lakse radikalima da na izborima osnuju vladu! zar ne kapiras to?? kako zamisljas da ds bude u vlasti bez DSS-a??? nikako! onda, propao bi referendum, pare bacene uzalud, izbori za ustavotvornu...i tako u nedogled. mzda bi DS-u cak opao rejting jer bi bio kritikovan od strane svih.

samo vi pazite na rejting, i na kritike, molim vas. DS je bio reformatorska stranka i bez 30% podrske u narodu.

to nije u interesu srbije. njima je mnogo bitniji partner DSS nego LDP. za ldp im se jos uvek JEBE! vi niste, a verovatno ni necete u ci u parlament.

ovo ni Tadic nije rekao. Rekao je da su u nekim stvarima blizi LDPu, a u nekim DSSu. Naravno na ekonomskom i svakom opipljivom planu su blizi nama. A DSS-u su blizi jedino povodom tuzne price o Kosovu koja im nece proci.

i na kraju. STA JE SAD TUZNO????????
koliko ima poslanika u skupstini? koliki procenat od toga cini DS sa svojih 32?

tuzno je to koliko si ti neobjektivan
Smile

da ponovim,
Goran ovu izjavu nije dao kao funkcioner pakta za stabilnost jer u istom txtu ipak poziva na bojkot, tako da ipak govori kao GSS-ovac. da se razumemo,  ja njegovo misljenje izuzetno cenim, i normalno je da daje izjave o bojkotu. ipak je on veran svojoj partiji, ali je u pravu kada kaze :
svi u EU i SAD u punoj meri stoje iza scenarija i zele da bude uspesan. Da referendum bude uspesan, da se donese ustav Srbije (koji je svakako bolji od dosadasnjeg to nemojte da sumnjate)
priznaj lepo da radite protiv interesa srbije za dobro svoje partije i necu vise nikad da se pojavljujem u ovoj temi. obecavam. to je svima jasno, i vama, ali me nervira sto vi kao radite za evropsku srbiju a svaki korak ka evropi koji napravi neko drugi vas razbesni.

Mislim da svaka partija ocenjuje, iz svoje perspektive, sta je interes Srbije, tako da mi, iz nase gradjanske perspektive, ne mislimo da je dobro donositi "prvi demokratski ustav" na ovakav nacin.

sta GS kaze o novoj koaliciji (LDP, GSS, SDU i LSV):
Citat
...vec zato sto jednom delu biraca Srbije nude alternativu koju dugo cekaju. I izvestan stepen postovanja nekih osnovnih demorkatskih vrednosti.

izvinjavam se na dva posta zaredom. slucajno.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2006, 08:32:43 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
ja cu tebi kasnije da odgovorim, samo ovo sad,
ova zadnja recenica nikako ne govori o tome da je novi ustav mnogo bolji od postojaceg. covek, prof na faxu prava,us to podpredsednik GSS-a je rekao da je ustav daleko bolji od postojaceg, is to sve szbog kampanje a ti kazes da to nije taco Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.