Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 14:43:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 700 701 703 704 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 383572 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Sa njima valjda ? 

Е јебајга. Ово је било упућено оном келтско-абориџинском Бошњаку исламске вјероисповјести и турских гена са проеуропских погледима на свијет, нисам те видио да си улетио послије њега.  Smile

Па добро, можда и можема да живимо заједно, ал опет има једна мала зачкољица: ми НЕЋЕМО да живимо заједно са вама.    Smile Smile

pa dobro ako nećeš, pusti mene da živim s kim hoću i ko hoće sa mnom...a ti možeš zajedno sa "srbima" po zanimanju;)

Па ја сам тебе већ пустио, ал видјех кад год вас ми пустимо ви даље од Драча не догурасте, па реко мало да вам помогнемо
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Ericsson T28
Kao da se popisom ne bi moglo utvrditi koliko je hiljada Srba pobijeno i stotina hiljada Srba protjerano sa područja koji se zove Federacija BiH.

Pa me zanima kako će i kada će BiH da odgovara za zločine nad sopstvenim narodom? Ruandi će se suditi za genocid nad spostvenim narodom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Prijavi sam sebe , vidiš da si izvan teme ! Cuj moja tema ... Smile Smile Smile
Citat
Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!
Svima odgovara da živimo odvojeno , samo bi možda trebali zameniti Banjaluku za Tuzlu  !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Ericsson T28
A to nikako, radije bih mijenjao kupusare i Bijeljinu za Brčko!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja nisam kupusar ako si mislio na mene , a i ko je vidio menjati ono što je vec u Srbiji , ja sam za 15 min peške u Srbiji a tebi treba jedno 2 dana pešacenja iz Banjaluke !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
igore tebe treba u komisiju za popis,a ne u irak gdje klepas zelene suske, pun si ko brod Smile a jbt ziwot , ima li iko sem mene i par owih mojih bosnjana forumasa da ziwe u bosni? par was pise iz bg, par iz ns, par iz cg, a ev ima i iracana Smile sve muhadzeri iz federacije...Smile
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Ericsson T28
I šta je veliki mislilac htio da kaže sa ovim. Bijeljina je blizu Srbije, a Vršac je blizu Ruminije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
moralles

molim ubuduce bez tekstova koji nemaju blage veze sa ovom temom  Smile
Imamo mnogo tema na ovom delu foruma, pa ako bas zudis da negde okacis neku vest, bar joj pronadji prigodno mesto  Smile

Ostatak off-a je obrisan jer je zbunio i vas i mene i sebe verovatno  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
I šta je veliki mislilac htio da kaže sa ovim. Bijeljina je blizu Srbije, a Vršac je blizu Ruminije.
Ti to ne možeš da shvatiš , izgorio ti taj cip , vidi sa zemom neka ti on objasni ,koliko vidim na isti ste talasnim dužinama !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
DEBAKL DODIKOVE VLADE: DODIK RASTJERAO STRANE INVESTITORE    
Dodik rastjerao investitore a prosjecna plata u RS prvi put od Dejtona veca nego u Federaciji BiH.  Smile

Tako je zahvaljujuci Plavsicki koju Dodo tjesi u zatvoru u zamjenu za gospodarske instrukcije  Smile Smile Smile Što ima veze što je rekla kriva sam  Smile Smile

Milorad Dodik u posjeti Biljani Plavšić

Dodik se nada skoroj slobodi Plavšićeve

Pazi ustrojstva:

Drago Kalabić: Živković privredu doveo u izolaciju
Tatjana Rokvić
18.08.2008 21:05

PRNJAVOR - Drago Kalabić, predsjednik prnjavorskog Opštinskog odbora SNSD-a, upozorio je da je opština Prnjavor u najtežoj ekonomskoj situaciji od rata, za šta je, kako je naveo, isključivo kriva aktuelna lokalna vlast.

"Opština duguje deset miliona KM po različitim osnovama, a u posljednje tri godine na njenom području nije izgrađen nijedan infrastrukturni objekat", rekao je Kalabić na konferenciji za novinare.

On je Vladu Živkovića, načelnika Prnjavora, optužio da je privredu u ovoj opštini doveo u potpunu izolaciju, "iako je za vrijeme svog osmogodišnjeg mandata potrošio više od 90 miliona KM".

Kalabić je naveo da aktuelna vlast u Prnjavoru nije riješila problem kanalizacije, sportske dvorane i sportskih bazena, ističući da prnjavorsku privredu posebno pogađa pad zaposlenosti građana, jer je ovaj grad u potpunoj privrednoj izolaciji.

On je ocijenio da zbog ovakvog načina rada opštinske administracije nijedan investitor ne dolazi u Prnjavor, nijedan objekat nije otvoren u ovom gradu u posljednje vrijeme i nema investicija sa strane.

Kalabić tvrdi da su u oblasti urbanizma u Prnjavoru načinjeni "katastrofalni kriminalni potezi" o kojima istragu vodi Tužilaštvo i da je "tri miliona maraka od gradskog građevinskog zemljišta, koje je trebalo da uđu u budžet, na volšeban način nestalo i prihod se mjeri samo desetinama hiljada KM, iako je planiran milionima KM".

Predstavnici SNSD-a Prnjavor napomenuli su da će položiti vijence na spomen-obilježije palim borcima opštine Prnjavor u prethodnom ratu na Vučijaku, povodom Dana opštine, ali da neće prisustvovati ostalim ceremonijama.

Prema njihovim riječima, opština Prnjavor nema razloga za slavlje

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vijest=27400&meni=2
« Poslednja izmena: 19. Avg 2008, 01:09:21 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 700 701 703 704 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 14:43:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.