Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 14:05:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 457 458 460 461 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384945 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S7220
daj boze da bude nafte imam 10 duluma na livanjskom polju a tamo se kaze da je ima pa da se rafinerija fina otvori Smile
hahaha  Smile Koliko trazis za to zemljiste!?

@simijon sve je tako kako si opisala. Mada mislim da se obrazovani, mladi ljudi malo razlikuju. Imao sam priliku da upoznam dosta studenata i mladih ljudi iz svih krajeva BiH i Hrvatske i razlike su sasvim male. Moram priznati da se ja najvise razlikujem sa studentima iz Nisa i Subotice i da su mi nekako po mentalitetu blizi Splicani i Zagrebcani nego li kolege iz dva pomenuta grada. Zatucani ljudi koji nemaju ni 8 razreda osnovne skole, pa cak i bivsi komunisti kako ih ja nazivam, bilo da su profesori ili prosjaci namjerno prave razlike i isticu vjeru i nacionalizam ispred same osobe. Prvo te pita ko si i sta si, pa razgovara sa tobom. Razlike treba ocuvati, ali poprijeko gledati druge vjere i nacionalnosti, to nikako.
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
@ simijon, evo vidi kakva omladina zivi mahom u Bošnjačkom dijelu federacije, pogledaj klipove, djevojke mnoge više pokazuju negoli što skrivaju dijelove tijela, drugo to što spominješ te vehabije i te pokrivene, to im niko ne može zabranit, njih niko ne tjera da se pokriju, to rade same...a procenat takvih je mizeran nema ih ni 5 % od ukupne Bošnjačke populacije...još će ispast da je sarajevo fakat teheran, a istočno sarajevo evropa OMG,a tamo još uvijek mrak jbt, ne znam ni da li ko svraća u taj dio...mislim čitava priča ti je bazirana na feredžama i vehabijama...tu smrdi nešto...isto kao što si rekla da je zgrada ekonomskog faksa u sa u ruševnom stanju, što me navodi na zaključak da namjerno širiš neistine i da nikad nisi ni bila u sarajevu, a to što si navodno vidjela i napisala mogla si pročitat u bilo kojem pristrasnom velikosrpskom političkom magazinu u vidu nekog feljtona ili reportaže "prođoh bosnom kroz gradove", obično ljudi kad idu idu negdje idu na jednu destinaciju,a ti namjerno izabrala 3 grada, grada u kojima su pojedini narodi većina...banaka i bankomata na svakom ćošetu, kafića u sarajevu imaš minimalno 60ak u koji možeš otić u bilo koje doba dana i noć, a vikendi su ludilo...i većina stranaca turista, pa čak i pravih srbijanaca koji dolaze po prvi put u sarajevo je oduševljeno provodima u istom...što se tiče rafa po prodavnicama, vjeruj i u federalnim trgovinama imaš masu proizvoda iz srbije, vjerujem da nisu toliko zastupljeni kao npr u rs, ali ima ih i ovdje u znatnoj mjeri, od čokoladica, preko sokova i alkoholnih pića  (piva, vina, konjaka) pa do zastavinih automobila koji su tako bezvezzzzzeeeeeeeeee Smiley ja mislim da tebi smetaju Bošnjaci, ali ne znam radi čega, radi tih vehabija, pa vi ste ih stvorili, to je sve u nekoj uzročno posljedičnoj vezi? i još nešto otkad se to piše istambul majke ti?

eto da ti malo ilustrujem kako ovdje zive sve same mudže sa bradama i kratkim hlacicama zive i kako su nam sve djevojke bule...mogo sam još masu dokaza da priložim kontra te tvoje teze, ali istina uvijek pobjeđuje...kako si objektivna još ćeš napisat da su ovo gore srpkinje, pošto suone evropski obučene, a ove naše nisu...smješno, žalosno sve u svemu...ccc
« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 18:06:15 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
"Daj ne jebi gredu: Beogradski manijak silovao metalnu banderu"
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Koji je problem sa mojim mišljenjem da RS treba i mora biti samostalna , ti me zemomak ne cudiš ali me cude ovi moji ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Topaz
Prof. Bašić: Hercegovina leži na nafti kao Saudijska Arabija

Citat
Premda iznesene procjene zvuče kao neki vic, papiri s kojima barataju inozemni stručnjaci uvjeravaju nas da na dubini od 4.000 i 6.000 metara leži naftni rezervoar sa oko 500 milijuna tona "crnog zlata". Galopirajući rast cijena nafte i naftnih derivata natjerao je ovih dana sarajevsku tvrtku Energoinvest da kao jedan od prijeratnih istr

Ako je ovo tacno ja  bih sutra isao u rat samo da mi je  komad zemlje osvojiti tamo jedno 50 hektara dovoljno meni  ma tjeramo sve koji zive tamo nebitno

ovo dovoljno govori o tebi  Smile
il si skot, il imas dobar smisao za humor  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
људи ... немојте се ложити ... па Војводина је исто пуна нафте као и БиХ али има само један проблем ... та нафта је сирова тј. није још увек у стадијуму да може бити корисна ... биће за једно 10 000 000 година ... а ја мислим да тада неће ни постојати БиХ ... Smile

баталите те ложачке приче!
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
daj boze da bude nafte imam 10 duluma na livanjskom polju a tamo se kaze da je ima pa da se rafinerija fina otvori Smile

imam zemlje u duvanjskom polju. jel ima tamo nafte?  Smile

jebemu, sad sam pročitao da je ta nafta na dubini od 4-6 km, što je danas nemoguće bušiti. zaboravite na novi kuvajt, ipak nikakva korist od muslimana u BIH  Smile
« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 18:55:20 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
...mislim čitava priča ti je bazirana na feredžama i vehabijama...

Само да се зна: у једној од "најтолернтнијих" земаља у Јевропи а и шире, два педера могу да се венчају али фереџе су и тамо  Smile Smile

па мислите мало о томе...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
@ simijon, evo vidi kakva omladina zivi mahom u Bošnjačkom dijelu federacije
Daj nam malo onih zapakovanih nindja iz medrese i mejtefa , puni ste ih kao šipak košpica ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 22.05.2008 , SARAJEVO
Izvor: PRESS

SILAJDŽIĆEV LAŽNI JEVREJIN!

Glavni bošnjački lobista u SAD Saša Toperić (36) lažno se predstavlja kao Jevrejin i na osnovu toga ostvaruje odlične veze sa veoma uticajnim pripadnicima tog naroda u Americi, zalažući se isključivo za interese bošnjačkog političkog vrha, na čelu sa liderom Stranke za BiH Harisom Silajdžićem.

Odlično obavešten diplomatski izvor Pressa RS tvrdi da je Toperić obični prevarant koji nema nikakve jevrejske korene, jer potiče iz mešovitog braka Hrvata Berislava Toperića i muslimanke Edibe Toperić, rođene Redić, istaknutog člana SDA.

To mu, međutim, nije smetalo da se u Izraelu, gde se nastanio po odlasku iz ratnog Sarajeva, predstavlja kao Jevrejin, s čim je nastavio i kada se iz Jerusalima preselio u Njujork.

Prema podacima koje je Saša Toperić dostavio izraelskim vlastima i na osnovu kojih je i dobio izraelski pasoš, njegov otac Berislav Toperić rođen je 1943. godine u Sarajevu, a Sašini baka i deda sa očeve strane u Vukovaru, u Hrvatskoj. Problem je, međutim, u tome što je Saša dao lažne podatke da su njegova baka Adela i deda Većeslav Toperić Jevreji, koji su sahranjeni na jevrejskoj parceli Gradskog groblja u Sarajevu. Većeslav i Adela jesu sahranjeni na Gradskom groblju u Sarajevu, ali u njegovom ateističkom delu, a ne u delu groblja koji je bio namenjeno za sarajevske Jevreje. Press RS poseduje i fotografiju groba Većeslava i Adele Toperić na parceli broj 15 u okviru sarajevskog Gradskog groblja.

- Saša Toperić je takođe prijavio da su njegovi baka i deda sa majčine strane Sultana i Naim Redić sahranjeni na jevrejskoj parceli Gradskog groblja u Sarajevu, ali tih grobova tamo nema jer Redići uopšte nisu sahranjeni u Sarajevu - kaže sagovornik Pressa RS blizak jevrejskoj zajednici u Sarajevu.

Prema njegovim rečima, Saša Toperić je Izraelcima slagao imena svojih roditelja, baka i dedova i sa očeve i sa majčine strane. Uz svako od tih imena dodato je i jedno jevrejsko ime, pa je tako otac Berislav postao Benjamin, dok je majka Ediba počašćena čak sa dva imena - Diva i Sara! Deda Većeslav dobio je ime Isak, baka Adela postala je Perla, dok su baka i deda sa majčine strane Sultana i Naim postali Debora i Izrael!

- Svoje „jevrejsko poreklo" Toperić ističe na svakom mestu, a u aprilu ove godine, prema hrvatskom časopisu „Glorija", učvrstio ga je brakom sa osam godina starijom Deniz Koen, ćerkom Abrahama Koena, uglednog i prebogatog američkog Jevrejina. Opisujući velelepno venčanje u poznatom njujorškom hotelu „Valdorf Astorija", hrvatski list navodi da je Saša Toperić hrvatski pijanista i izostavlja činjenicu da je njegova majka Ediba bila istaknuti član SDA - kaže sagovornik Pressa RS.

Upravo njenom zaslugom Saša je i uspeo da pobegne iz sarajevskog ratnog vrtloga, i to sa lažnim papirima, koje mu je, kako tvrde naši izvori, Ediba obezbedila preko uticajne jevrejske zajednice u Sarajevu. Te papire Saša je po dolasku u Izrael priložio vlastima u Jerusalimu, gde je nastavio da studira klavir do 1997. godine i kao ambasador kulture Izraela ušao u diplomatske vode.

U Njujorku je od 2000. godine, a samo godinu dana kasnije tadašnji ambasador BiH pri UN Mirza Kušljugić imenuje ga za svog savetnika, i to bez znanja vlasti u Sarajevu. Toperić uspeva da isposluje rezoluciju kojom Kongres SAD pruža podršku naporima BiH da se pridruži NATO i EU, a tadašnji bošnjački član Predsedništva BiH Sulejman Tihić nagrađuje ga za to funkcijom specijalnog izaslanika BiH u SAD.

- Međutim, Toperić ubrzo ulazi u svađu sa Tihićem, pa ga ovaj smenjuje. Tada se Toperić približava Silajdžiću i Svenu Alkalaju, a veruje se da njih dvojica upravo preko Toperića pokušavaju da u Stejt departmentu isposluju da buduće ustavne promene BiH idu u pravcu dalje centralizacije zemlje - tvrdi izvor Pressa RS.

Ubedio Amerikance da je RS „genocidna"

Tokom 2007. godine Saša Toperić je inicirao donošenje rezolucije američkog Kongresa u kojoj se navodi da su „RS i njena policija, uz pomoć vlasti Srbije i Crne Gore, počinile agresiju u BiH i genocid u Srebrenici". U toj rezoluciji stoji i da „entitet RS ne pokazuje nikakvu volju da prihvati reformske procese unutar BiH koji su u skladu sa zahtevima EU i delotvorno obeshrabruje i sprečava povratak nesrpskog stanovništva u taj etnički očišćeni deo BiH".

fakti

n Pijanista Saša Toperić, Uneskov umetnik za mir i predsednik Američko-bosanske fondacije za kulturu, jedan je od najjačih bošnjačkih lobista u SAD u poslednjih osam godina

n Toperić je obavljao funkcije savetnika ambasadora BiH pri UN Mirze Kušljugića i specijalnog izaslanika za kulturu Predsedništva BiH u SAD

Ž. SAMARDŽIĆ
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
A što mi nemamo nekog svog lobistu, makar bio i lažni Jevrejin. Mada dobar bi nam bio i Šaper, ne mora da laže.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 457 458 460 461 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 14:05:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.