Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:04:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384237 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
to su jezici konstitutivnih naroda u BiH, bosanski/hrvatski/srpski, ako jos nesto ne znate, slobodno pitajte  Smile
Formalno da, a sada "van zvanicnih institucija", napravili ste najgroteksniju stvar u citavoj istoriji BiH sa tim "bosanskim"...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 
@All off obrisan.
Ovaj put ste stvarno preterali.
Za muvanje,komplimente i ostale nebuloze imate pp
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Veni, vici,vidi

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3639
Zastava Sarajevo BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
sta vam je ljudi halo Smile Smile zar vam nije dosta rata i ubijanja uzas prvi put sam usao na politiku i uzas zar vam nije dosta politicara i lazi,svijetla buducnost nema sta  Smile
bolje da kontate kako cemo raditi jer politicari imaju,njima netreba sta mislite gdje njihova djeca studiraju,
drugovi i drugarice Smile bolje vam je da se bavite sa ovim .... Smile Smile Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

100km_22fe_lice_velika.gif
(71.69 KB, 448x217)
100km_rs21_lice_velika.gif
(111.95 KB, 540x261)
200km_prednja.jpg
(17.05 KB, 448x217)
300px-Konvertibilnamarka.jpg
(10.62 KB, 300x142)
IP sačuvana
social share

sve ce to narod pozlatiti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Kao što se na slikama može videti ni novac nema iste likove za iste apoene. U pravu si ti valtere da treba misliti o onome od čega se živi, samo teško je skoncentrisati se pod takvim okolnostima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Epiphany 2.14
mob
Ericsson T28
Ako mi nude da biram između srpstva i truloga zapadnoevropskog liberalnog kapitalizma uvjek ću naravno izabrati ovo prvo!  Smile

Nego dogovrismo li se oko uređenja BiH!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
sta vam je ljudi halo Smile Smile zar vam nije dosta rata i ubijanja uzas prvi put sam usao na politiku i uzas zar vam nije dosta politicara i lazi,svijetla buducnost nema sta  Smile
bolje da kontate kako cemo raditi jer politicari imaju,njima netreba sta mislite gdje njihova djeca studiraju,
drugovi i drugarice Smile bolje vam je da se bavite sa ovim .... Smile Smile Smile Smile

баш зато што нам је свега доста и желимо независну РС, федерација ионако само кочи РС ...
као што рекоше ономад званичници ЕУ на које се бошњаци толико позивају, Република Српска је далеко испред федерације у свим сферама!!!

ви бошњаци сте чудна сорта, овамо критикујете Београд што тражи да Косово буде у саству Србије и како не треба да присиљава шиптаре на заједничку државу а ви то први радите Србима којих у Босни има скоро 40 % ... хмммм, баш интересантно!

Citat
Formalno da, a sada "van zvanicnih institucija", napravili ste najgroteksniju stvar u citavoj istoriji BiH sa tim "bosanskim"...
тај квази језик постоји само у Босни тј. Сарајеву и околини, ни једна међународна књижевна асоцијација није признала тај "језик" већ 15 година нити ће! то је највећа глупост 20 века на простору СФРЈ! Ускоро стиже и "црногорска "верзија!!!
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 10:38:11 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
Valtere moj valtere  50 godina se zivelo sa tom devizom dajte vi nama samo posao i sve ce biti u redu nek ja imam use nase i podase i nema problema medjutim to se pokazalo kao jako lose resenje.
A da je to sto kazes samo laz i da djeca politicara studiraju vani pa imali su i u onom sistemu  i studirali vani pa nikom nista jel tad je bilo sve fino ja bi se naravno obracunao sa ovim korumpiranim politicarima na jedan drugi nacin alo to nije teme pa o tome necu sada..
Imas Holandiju Belgiju Baskiju Svajcarsku Austriju  ko zna koliko zemalja koje us razvijenije od nas u ekonomskom pogledu i imaju visok standard ali to ne znaci da su ljudi u tim zemljama zaboravili ko su i sta su i da se i dalje ne bore za punu ili neki oblik to jest veci stepan nezavisnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Valter prica klasicnu podmuklu sarajevsko-muslimansku pricu!Kao pustite politiku ajde da vidimo od cega zivimo,a obavezno dodaju nek bude jedna drzava i da mozemo u Evropu,a kao po pravilu to nece politicari iz RS-a!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Veni, vici,vidi

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3639
Zastava Sarajevo BIH
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 
Valter prica klasicnu podmuklu sarajevsko-muslimansku pricu!Kao pustite politiku ajde da vidimo od cega zivimo,a obavezno dodaju nek bude jedna drzava i da mozemo u Evropu,a kao po pravilu to nece politicari iz RS-a!
ma smijesan si al ova ti je najjaca sarajevsko-muslimansku pricu Smile Smile Smile Smile,a evropska unija podrazumjeva  jednu drzava(samo sto mi necemo nikad otici)
Ako mi nude da biram između srpstva i truloga zapadnoevropskog liberalnog kapitalizma uvjek ću naravno izabrati ovo prvo!  Smile

Nego dogovrismo li se oko uređenja BiH!  Smile
imam ja uredjenje skupite sve nacionaliste na jednu planinu dati ima puno oruzja i nek se popucaju jednom za sva vremena nek normalna raja zivi,
mislio sam da su ovdje pametni ljudi ali samo nastavite sa pripucavanjima imate mahanje od mene  Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

sve ce to narod pozlatiti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 00:04:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.634 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.