Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 09:06:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 472 473 475 476 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384011 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kada se nema argumenata onda se poseže za uvredama , ne pada mi na pamet da ikoga pa cak i tebe predlažem ili prijavljujem za banovanje , smatram da si odlicna reklama za odcepljenje Rs a to što nemaš kucno vaspitanje to je vec tvoj problem ! Smile

a ti to mene ne vrijedjas kojekavim provokacijama na nacionalnoj osnovi? ma svašta bi ti otcjepio kad bi se samo ti pitao, ali eto pročitaj još jednom taj dole potpis, želim da ti se trajno ureže u memoriju...
Ti si sam za sebe uvreda i to na nacionalnoj osnovi ,isto je i tvoje pojavljivanje na Srpskom politickom forumu dokaz tvoje a ne moje provokacije , ja sam pristojan domacin i ako te vredjaju moji stavovi to je tvoj problem a oni su veoma jasni i koncizni "samostalna RS"  a za fildjan me zobole radite sa svojom državom šta god hocete , volj vam kod Hrvata volj vam sami jer da smo mogli zajedno da živimo živili bi u Jugoslaviji i odavno bili u Eu , vi to niste hteli , hteli ste da se razdružite pa da se pridružite a to sad nedate Srbima , ako malo bolje razmisliš shvati ceš ako ne žallim slucaj , i još jedan savet , hvataj se onih matorih koka to ti mnogo bolje ide ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
Citat
Ti si sam za sebe uvreda i to na nacionalnoj osnovi ,isto je i tvoje pojavljivanje na Srpskom politickom forumu dokaz tvoje a ne moje provokacije , ja sam pristojan domacin i ako te vredjaju moji stavovi to je tvoj problem a oni su veoma jasni i koncizni "samostalna RS"  a za fildjan me zobole radite sa svojom državom šta god hocete , volj vam kod Hrvata volj vam sami jer da smo mogli zajedno da živimo živili bi u Jugoslaviji i odavno bili u Eu , vi to niste hteli , hteli ste da se razdružite pa da se pridružite a to sad nedate Srbima , ako malo bolje razmisliš shvati ceš ako ne žallim slucaj , i još jedan savet , hvataj se onih matorih koka to ti mnogo bolje ide ...

@ rinaka cinjenica je da ovo srpski sajt, ali ja ucestvujem na temama vezanim za BiH i kao pripadnik konstitutivnog naroda imam pravo da učestvujem u diskusijama i bazirao sam se samo na ovu temu...tvoje potenciranje tog "srpski" govori o tome koliko sam ja i bilo ko drugi druge nacije ovdje dobrodošao i koliko koga voliš, ako si mislio da će ti svako pljeskat na tvoje zlurade komentare grdno se varaš...nikoga nisam uvredio pa ni tebe, tvoja je stvar što živiš u oblacima, što nisi realan, što si retrogradan i što furaš politiku koja će doživjet poraz kad tad, no možda se i varam, možda je samo inat u pitanju...mi nismo isti, ja se borim za pravedne i humane ideje i ciljeve...u rs je počinjen genocid, to je nepobitna činjenica i imam pravo da to na GLAS kažem i tvoje zaobilaženje toga u kontekstu samostalnosti rs je ludilo (može bit tamo 100 % srba,to samo po sebi dovoljno govori),  ja ne ne znam što je to vama u interesu da to krijete, mislim da se time niko normalan ne ponosi...nikad nisam rekao da bošnjaci nisu činili zločine nad drugim narodima, naprotiv i oni su i ja ih ničim ne opravdavam...pitate se što bošnjaka ima malo po sudovima, jednostavno jer su  najmanje i počinili zločina, to je odgovor i jedina istina...i još nešto, matorke ipak tebi prepuštam...

@simijon = drugi rinaka, ništa u duhu tolerancije i suživota nisam čuo od tebe...sanjaš kao i gore pomenuti veliku srbijui, ako si ti za neko razdruživanje pa brate moj razdruži vojvodinu od srbije, ne diraj mi BiH...
čitaš li uopšte moje postove ?

@rassee za te časopise prvi put čujem, doduše čuo sam za "ljiljan", ali nikad nisam čitao, i iskreno ubjeđen sam da mislis da da su svi bošnjaci pretplaćeni na iste, mislim da im tiraž nikad nije prešao cifru 5.000...

« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 16:13:58 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
"Daj ne jebi gredu: Beogradski manijak silovao metalnu banderu"
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
@ rinaka cinjenica je da ovo srpski sajt, ali ja ucestvujem na temama vezanim za BiH i kao pripadnik konstitutivnog

Smile Smile Smile

Citat
tvoje potenciranje tog "srpski" govor
i o tome koliko sam ja i bilo ko drugi druge nacije ovdje dobrodošao
Vec sam ti rekao da si dobrodošao jer si velika reklama za odcepljenje RS !  Smile

Citat
ako si mislio da će ti svako pljeskat na tvoje zlurade komentare grdno se varaš...nikoga nisam uvredio pa ni tebe, tvoja je stvar što živiš u oblacima, što nisi realan, što si retrogradan i što furaš politiku koja će doživjet poraz kad tad, no možda se i varam, možda je samo inat u pitanju...

Daj mali nemoj da si blesav, niti mi treba ko da plješce niti ko da me vredja , cinjenica je da si ti ovo gore navedeno jer ti je i narod retrogradan što možeš odmah da proveriš na ulici Zenice , pa u vas žene hodaju kao nindje sunce ti žarko a ti pricaš o retrogradnosti ... Smile

Citat
rs je počinjen genocid,

Kažem ti ja da si odlicna reklama  jer je jasno da je u tvojoj glavi izvršen genocid , ubili su mozak u tebi i ti si za žaljenje !

Citat
matorke ipak tebi prepuštam...

Matorke su za mog Miltona a ja to ne konzumiram ... Smile

samo samostalna RS , što pre pobeci od ovih retrogradnih ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
svaka ti čast, otkrio si i svoju duhovitu stranu, eto vidiš koliko je tebi stalo do tuđih žrtava, šprdaš se s njima...žalosnooooooooo
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Gde si to procitao baksuze ni jedan ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
Gde si to procitao baksuze ni jedan ?  Smile

mislim da si to prepravio sad u poruci... Smile  taj gore treći ili četvrti citat
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 16:26:16 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
mislim da si to prepravio sad u poruci...   taj gore treći ili četvrti citat
Tebi se pocelo prividjti , gde je prepravka i šta sam to prepravio ?  Smile
Sva sreca pa ima dokaz kada se nešto prepravi !  Smile

Citat
« Poruku je izmenio/la: Danas u 16:26:16 [zemomak] »
Ajde sad stavi to gde sam prepravio !
« Poslednja izmena: 26. Maj 2008, 16:31:14 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
BiH: Oduzeto 661 državljanstvo- protjerana jedna osoba
mudžahedin

SARAJEVO - Služba za poslove sa strancima BiH do sada je deportovala samo jednu osobu kojoj je Komisija za reviziju odluka o naturalizaciji oduzela državljanstvo BiH, potvrdio je Rade Kovač, načelnik Odjela za operativnu podršku Službe za poslove sa strancima BiH, pišu današnje „Nezavisne novine“.

"Do sada smo donijeli ukupno tri odluke o deportaciji. Imad Al Husin (Abu Hamza) žalio se Ustavnom sudu BiH i do okončanja ovog procesa ne možemo ga deportovati. Karaj Kamel bin Ali (Abu Hamza iz Zenice) je na izdržavanju zatvorske kazne, zbog čega ga još ne možemo protjerati. Treća osoba je dobrovoljno napustila zemlju nakon naše odluke o deportaciji. To je ujedno i jedini slučaj deportacije", rekao je Kovač. Komisija za reviziju odluka o naturalizaciji oduzela je državljanstvo BiH 661 osobi. Služba za poslove sa strancima privremeni boravak u BiH odobrila je petorici bivših naturalizovanih državljana BiH. "Svih pet osoba pravo na privremeni boravak dobilo je jer su u braku sa državljanima BiH. Trenutno razmatramo još četiri zahtjeva za privremeni boravak. Mali broj zahtjeva za privremeni boravak, odnosno mali broj odluka o protjerivanju u odnosu na ukupno oduzeta državljanstva, je očekivan. Opšte je poznato da većina osoba kojima su državljanstva oduzeta već godinama nema, a možda nikad nisu ni imale, stvarnu vezu s BiH. Većina od ovih 661 nema CIPS-ove dokumente. Niko i ne zna gdje su oni trenutno", ističe Kovač. Savjet ministara BiH prije više od dvije godine formiralo je Komisiju za reviziju državljanstava dodijeljenih od aprila 1992. do 1. januara 2006. godine. Predsjedavajući ove komisije Vjekoslav Vuković odbio je da precizira kada će Komisija završiti svoj rad.

RTRS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

I oni hoce zajedno sa nama da žive ?  Smile

Silajdžić laže na bošnjačkom
S. MIŠLJENOVIĆ | 25.05.2008 19:42

Izjave i provokativni govori koje Haris Silajdžić ovih dana širi po Americi o tome kako u BiH postoji samo bošnjački ili bosanski jeziku služi za dnevnopolitičke svrhe lidera Stranke za BiH, kaže Rajko Vasić, izvršni sekreatar SNSD-a i dodaje da je dobro poznata istorijska činjenica da su Srbi i Hrvati jedini vlasnici jezika kojim se vjekovima govori na području BiH.

- Silajdžić želi ovim izjavama da pokaže kako je BiH u stvari samo Bosna i pripada jedino muslimanima i Bošnjacima, jer ih očigledno veoma boli činjenica da moraju da govore srpskim jezikom - istakao je Vasić.

Čak i privatno putovanje u Sjedinjene Američke Države predsjedavjući Predsjedništva BiH i lider Stranke za BiH iskoristio je da u razgovoru s raznim lobistima omalovažava srpski i hrvatski narod koji živi u BiH. Tako je obraćajući se članovima Centra za strateške i međunarodne studije u Vašingtonu Silajdžić poručio da u BiH postoji samo jedan jezik i to bošnjački a da su druga dva srpski i hrvatski tu samo formalno. Ovakvi grubi falsifikati Harisa Silajdžića i negiranje postojanja srpkog i hrvatskog jezika u BiH jeste pokušaj prikrivanja istine o bošnjačkom jeziku kaže za "Fokus" Predrag Lazarević, politički analitičar.

On tvrdi da Bošnjaci nikako ne mogu da prežale što njihov jezik prosto mora da nastane iz srpskog i hrvatskog.

- U BiH postoji samo srpski i hrvatski jezik. Što se tiče bošnjačkog on je tek u povoju i nastaje upravo od srpskog i hrvatskog jezika koji su mu osnova. Bošnjački jezik kao samostalan ne postoji čega su i Bošnjaci svjesni pa zato i pokušavaju na sve moguće načine preko političara da omalovažavaju srpsku i hrvatsku pismenost i kulturu izražavanja - objasnio je Lazarević.

Prema njegovim riječima o bošnjačkom jeziku se može samo govoriti kao dograđenom srpskom ili hrvatskom jeziku s primjesama raznih turcizama, ali nikako kao samostalnom jeziku. On kaže da Bošnjaci u stvari govore srpkski ili hrvatski jezik ubacujući pokoju riječi iz Kurana ili turcizam.

- Harisu Silajdžiću očigledno veoma teško pada to što mora da govori srpskim ili hrvatskim jezikom pa tako koristi svaku priliku da na grub način falsifikuje činjenice i obmanjuje svjetsku javnost izjavama da se u BiH govori samo bošnjački jezik. Silajdžić je potpuno neuk po ovom pitanju i bolje mu je da se ne petlja u priče oko jezika u BiH, jer bi srpski i hrvatski narodi mogli kada god hoće da ospore postojanje bošnjačkog jezika ali iz tolerancije prema Bošnjacima oni to za sada ne žele da urade - istakao je Lazarević.

Zamjenik predsjedavjućeg Doma naroda parlamenta BiH Ilija Filipović smatra kako su izjave Harisa Silajdžića o postojanju samo bošnjačkog jezika u BiH veoma neodgovorne i zlobne.

- Ovakvim izjavama Silajdžić krši Ustav BiH, jer hrvatski i srpski jezik imaju svoju lingvistiku, morfologiju i fonologiju. Izjave ovog tipa može izreći samo neodgovoran političar i one oslikavaju njegovo mišljenje o druga dva naroda BiH koje su više nego uvredljive - rekao je Filipović.

Dodik: Jezik Bošnjaka može biti samo bošnjački
Predsjednik Vlade Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je juče da je tvrdnja predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, Harisa Silajdžića, da se u BiH govori jednim jezikom, koji ima tri imena, pokušaj unitarizacije nečega što ne bi trebalo biti predmet političkih, već naučnih rasprava.

- Uobičajeno je i poznato da ime jezika odgovara imenu naroda, pa stoga, ako Bošnjaci insistiraju na svom jeziku, on se može zvati samo bošnjačkim - rekao je Dodik.

On je naveo da je poturanje naziva "bosanski jezik" još jedan neuspio pokušaj iz sarajevske političke kuhinje da u svijetu stvori lažnu sliku o postojanju jedne, bosanske nacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Који ретард ... само му фали још и Мило да му се придружи на новонасталом "црногорском" који је још већа спрдња од "бошњачког" ...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 472 473 475 476 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 09:06:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.