Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:10:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ustrojstvo BiH, koje odgovara svima!  (Pročitano 384825 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
Luka Karadžić: "Ako uhapse Karadžića i Mladića, nestaće Republika Srpska"       Ispiši        E-mail
Četvrtak, 22 Maj 2008 (Čitano 1622 puta)

SlikaPrije nekoliko dana za četničkog vojvodu i zvanično je u crkvi svetog Trifuna u Beogradu proglašen Luka Karadžić iz crnogorskog grada Nikšića, rođeni brat ratnog zločinca Radovana Karadžića koji je u bjekstvu. Prvi su mu na proglašenju čestitali sveštenici te crkve koji su ga i blagoslovili i četničke vojvode Milika Dačević, Gojko Rabrenović i Milisav Aćimović.

On je izjavio da svakog dana ide u crkvu i moli se za svog brata "da ga zlikovci iz Haga ne uhapse".
"Ukoliko uhvate Radovana i Ratka Mladića, Republika Srpska će biti proglašena nelegalnom tvorevinom po međunarodnom pravu, jer bi tada bilo dokazano da je nastala na genocidu. Tada bi i Srbija bila proglašena krivom za genocid. Zato ne smijemo dozvoliti da Radovan i Ratko budu uhapšeni i moramo sve učiniti da se Srbija i Republika Srpska ujedine i da se ujedini naš četnički pokret", izjavio je Luka Karadžić i najavio da će ubrzo posjetiti vode četničkog pokreta u BiH.

ako je to on izjavio, što mu ne bi vjerovali, mada je to općepoznata stvar Wink
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
"Daj ne jebi gredu: Beogradski manijak silovao metalnu banderu"
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.24
mob
Ericsson T28
Citat
ako je to on izjavio, što mu ne bi vjerovali, mada je to općepoznata stvar
Smile Smile

Pa naravno da mu vjerujem, kada kaže jednog dana jednog dana ako Bog da sreće Drina Srbe Drina Srbe razdvajti neće.

To je jedino što ja u ovom tendecioznom i zlonamjernom članku skuhanom u kuhinji nekih poznatih srbomrzaca!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
Citat
ako je to on izjavio, što mu ne bi vjerovali, mada je to općepoznata stvar
Smile Smile

Pa naravno da mu vjerujem, kada kaže jednog dana jednog dana ako Bog da sreće Drina Srbe Drina Srbe razdvajti neće.

To je jedino što ja u ovom tendecioznom i zlonamjernom članku skuhanom u kuhinji nekih poznatih srbomrzaca!!!

mislio sam na naslov clanka  Smile
IP sačuvana
social share
Nije lijepo biti lud, a da to ne znash...jebači svih zemalja, ujedinite se Smiley
Bi vi svakakve djaole kad bi mogli, ali sila izduvala, ostalo samo tarlahanje po forumima.
letopis matice srpske iz 1825 g kaže ovako : Bošnjaci žive između   Drine, Vrbasa, Save, Dalmacije i Huma, cirka 450 000, ispovjedaju Islam, ili su Rimokatolici, ili pravoslavni....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.24
mob
Ericsson T28
Nego zamolio bih da neki forumaš pronađe onu novu kartu Evrope što je svojevremno bila objavljena u britanskom Times.

Ponovo je postala aktuelna na ovim prosotrima. Nevjerovatno kako su znali 1987. da će Srpska biti u tim granicama, a Kosovo van Srbije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S7220
hehe sto se ljudi zaludjuju. Da hoce uhapsiti Karadzica i Mladica uhapsili bi ih za pola sata. Republika Srpska se moze samo otcjepiti, sto je bilo integracije, bilo je... ipak je zelja preko 80% naroda u RS da se otcjepimo.
« Poslednja izmena: 23. Maj 2008, 20:42:47 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
poenta sto vi necete da shvatite da se za sudbinu bosne, pa i rs  ne pitaju samo srbi, nego i ostala dva naroda...srbima je sada extra i to je maximum koji ste dobili, sve drugo ce ici na vasu stetu, a brate moj i da se otcjepite pitanje je bil vas neka nova srbija prihvatila, još pogotovo ako u nekoj bližoj budućnosti dođe neka nova progresivna politička snaga, zatim ako su potpisali taj sporazum  sa briselom od nekog spajanja srpske i srbije nema nista...to su fakti...vi ste i dobili i rs pod uslovom da se bosna ne raspadne, jer mogli ste dobit i veliko nista, svaka ostala prica je kontraproduktivna...svako zna da se tamo jame sa ubijenim kopaju i otkrivaju nove svaki dan, da su tamo srusene sve nesrpske bogomolje, da tamo ima malo nesrpskog zivlja i da je to sve postignuto ratom...ja mislim da to niko normalan ozakonio i priznao...
« Poslednja izmena: 23. Maj 2008, 21:41:54 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S7220
Ko kaze da smo za spajanje sa Srbijom? Sto vi vise integrisete mi dezintegrisemo, u tome je poenta. Lijepo sam ti rekao da ako zelite normalnu BiH morate da se odreknete svega sto se nama ne svidja, pa i piskaranja po netu... Opet kazem bez obzira sta radio, neka sutra puknu SAD (novi svjetski poredak) mi bi se otcjepili za 7 dana..
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
svako zna da se tamo jame sa ubijenim kopaju i otkrivaju nove svaki dan, da su tamo srusene sve nesrpske bogomolje, da tamo ima malo nesrpskog zivlja i da je to sve postignuto ratom...ja mislim da to niko normalan ozakonio i priznao...
Baš interesantno da to prica neko ko živi u Zenici u kojoj su Srbi za vreme rata nagrebusili od silnih muđahedina , sve što piše doticni za mene sused je razlog više da ne živimo u istoj državi , daleko vam kuca bila !  Smile

Citat
mi bi se otcjepili za 7 dana..
Za pola minute !  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2008, 22:01:33 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Bosnian Kingdom

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1548
Zastava BiH-Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson 
aha pa de to dokazi, dokazi ta mucenja, dokumentuj mi to, nemoj mi tu propagandne corke rekla kazala ispaljivat...ja sam u zenici bio cijeli rat...price tipa kako su srbi pasli travu na bilinom polju sam se naslusao toliko puta i vjeruj samo izazizivaju smjeh...mislim takve priče su niđe veze, non sens...

sad druga je stvar ako nekom naprave raciju u stanu pa mu nađu šleper oružja...a toga je bilo...međutim smatram da niko nije džabe čamio u ćuzi...
« Poslednja izmena: 23. Maj 2008, 22:26:24 od zemomak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
price tipa kako su srbi pasli travu na bilinom polju sam se naslusao toliko puta i vjeruj samo izazizivaju smjeh...mislim takve priče su niđe veze...
Možda kod tebe izaziva smeh , kod onih koji su nagrebusili od muđahedina sigurno ne izazivaju , isti su matretrali i ubijali Srbe gde god da su ih sreli i Zenica je bila jedan od najgorih gradova za Srbe , a ti sa svijih 10 godina u to vreme ništa drugo nisi ni mogao da vidiš osim smeha kako neke cike ubijaju Srbe !  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 460 461 463 464 ... 706
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 19:10:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.383 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.