Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uspesi-Neuspesi,veze,zaljubljivanje,kako pridobiti paznju zeljene osobe...  (Pročitano 14198 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Hteo si reci da se prave da su glupe ? Smile

Sto se tice nataliteta i odrzanja braka ,mislim da je bolje .

A kad vec pricamo o tome ,zasto danasnji musakrci ne zele da se menjaju i spuste loptu ? Mislim ako vec zena radi i donosi novac kuci ,logicno je da njegova tu ne moze biti zadnja . I vi muskarci ste povrsni - konstatujete da zena zeli ravnopravost i onda dignete ruke u fazonu - eto ti radi sve sama ,a ja cu kako sam i dosad .Zar zenska emancipacija ne bi trebalo da pozitivno utice na muskarcevu svest -u smislu - Vidi ona je vredna i sposobna za iste stavri kao ja ,daj onda da ja budem jos bolji i jos sposobniji ! Zasto niko tako ne razmislja vec odmah dignu ruke ,namrgode se i povuku ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Citat
A kad vec pricamo o tome ,zasto danasnji musakrci ne zele da se menjaju i spuste loptu ? Mislim ako vec zena radi i donosi novac kuci ,logicno je da njegova tu ne moze biti zadnja . I vi muskarci ste povrsni - konstatujete da zena zeli ravnopravost i onda dignete ruke u fazonu - eto ti radi sve sama ,a ja cu kako sam i dosad .Zar zenska emancipacija ne bi trebalo da pozitivno utice na muskarcevu svest -u smislu - Vidi ona je vredna i sposobna za iste stavri kao ja ,daj onda da ja budem jos bolji i jos sposobniji ! Zasto niko tako ne razmislja vec odmah dignu ruke ,namrgode se i povuku ?
Ovo je vec od slucaja do slucaja..verovatno postoje i takvi klenovi.
Priroda je sama to odredila..zna se ko "vozi traktor a ko otvara kapiju"
Nego nije ni bitno,zene se jesu stvarno promenile (mada ja to ne znam,kakve su bile pre..) i to je to.
Romantika je nestala (mada je ja nikad ni nisam gotivio),stvorio se facebook..Svi su danas pametni i svi sve znaju..
Mnogo stvari su se izdesavale u nasoj zemlji poslednjih dvadeset godina..(lose naravno) pa me i ne cudi toliko zasto je "porodica" postala cirkus..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple 15
Citat
Sada ja postavljam pitanje ali da se neshvati pogresno,kako sam uvek nailazio na negativne vrste energije kod devojaka koje su dobijale svu potrebnu paznju i negu,i kako sam uvek dobro prolazio kada nisam imao razumevanja
i ophodio se prema njima kao da su igracke,ili kakvi predmeti,daljom analizom,sam saznao da je vecina njih to i prizeljkivala,e sada to meni nije jasno kako to da jednostavno sto si gori prema nekome to je neko bolji prema tebi????????????????? Smile Smile Smile :weirdface:pisite,pisite,pisite bice mi drago da caskamo pozzzzzzzzzzz

Jel smem ja da izlozim svoju teoriju o klasama? Smiley

Smem...

Ipak necu... bice perja, pa samo-uvredjivanja... frktanja i bacanja hejta...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
,mene strahovito nervira kada cujem da neko kaze dobro sam se ozenio(uvalio),udala(uvalila),jer iza te silne predstave i parade nema nicega

шта фали уваљивању и увалама? сметало ти то или не - то је најбоља ствар. увалила си се и волиш га (његов новчаник). тј. увалио си се и волиш је (њену кредитну картицу).

@ Алескић Филип - пробај овако: уђи на фејсбук, иди на претрагу и стави у филтеру укључене следеће опције: ''немам своје ја''; ''глупа сам у пичку материну''; ''немам посао или ако га имам зарађујем мање од тебе сигурно''; ''не узимам из Мекдоналдса, него кувам сама пасуљ''; ''не користим нити сам икада користила фејсбук''.
прегледај резултате пажљиво - можда се и нађе нешто...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
Citat
Samo pogledajte koilko ima razvoda,ili pucanaja brakova tek zapocetih,kako se objasnjava sve manje i manje onih pravih veza(dugotrajnih),mislim neshvatam sta ljudi traze toliko jedni pored drugih kada na kraju sve pukne i urusi se poput neke planine,ako vec ne ide,najbolje je odmah se razici,nego pola veka trpeti,pa zar ne???
За све је крив поремећени ситем вредности који долази са запада, а који са собом не доноси добар стандард и хедонизам, већ на ову нашу беду сеје материјалистичку идеологију живота, која тек губи сваки смисао овде на Балкану.

mislim da je ovo komunisticki sistem Srpskog razmisljanja koji je mnogo zaostao i pogresan u startu.
Zasto?
Za sve je kriv neko drugi, i to jos ako je sa zapada krivica mu je jos veca sto je apsolutno pogresna pretpostavka.
Niko nama nije nista kriv sto prihvatamo sve najgore od njega! Sa tog zapada stizu mnogo lepe stvari iz kulture, istorije, umetnosti, muzike, knjizevnosti, tehnike, nacian zivota, ekonomije prava.....
e sad, ovo nase podneblje Balkan je takvo da mi uvek i samo prihvatamo sve najgore sa zapada i boga mi i sa istoka, pametne i lepe stvari prihvati tek mozda nesto vise od 1% stanovnistva sto je blagi uzas.
I sada kada postavis stvari na pravo mesto ispada da smo mi krivci za moralnu i kulturolosku kontaminaciju, ali umesto da se borimo i da ne prihvatamo dalje to djubre sa zapada mi radimo upravo suprotno nakrivimo kapu i kazemo zapad je za sve kriv!
Uzimimo na primer fenomen turbo folka, ko nam je nametnuo to zapad nemacka amerika.... budimo realni!
Ima ovde jos sto sta da se kaze ali o tom potom imam milion stvari koje bih rekao ali sada mi se sve to pomesalo..

Generalno gledano i kao narod i kao nacija smo daleko daleko zastranili i sto je najgore kraj se ne nazire u skorije vreme!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
Uzimimo na primer fenomen turbo folka, ko nam je nametnuo to zapad nemacka amerika.... budimo realni!

2 Унлимитед и Капетан Холивуд индиректно се криве за настанак турбо фолка у Србији. Smile

пре ће бити да је разлог настанка тај што су три болида из Србије направила очајне копије њихових песама и убацили хармонику и трубу међу Стаинбергове лооп-ове. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
 Smile Smile Smile :mrgreen:Odlicno, odlicno,tema se razvija,samo tako,e pa na kraju krajeva mislim da bi nam pomoglo jedino da se vratimo,u kameno doba,ili mozda mladje metalno Smile Smile Smile Smile
Dobo je pomenuo kolega da su danasnje veze od danas do sutra,i ono sa kolima,evo danas sam bas cuo price ortaka sa posla,da su bas imali neuspeha,zbog kola,i plitkih novcanika.
E a pre niko nas nije pitao da li imamo novac ili ne,isli smo peske,i bilo je sve dobro,pa zar ne? Smile
Samo pogledajte ovu stvar,npr.,super devojka,ili super momak(sto znaci da su u fulu,skockani,i bas po meri koja im odgovara),e takvi ljudi gase neonke,i ostale plafonjere,a o lusterima da i ne pricam.Pa kada se obican smrtnik,nedaj boze zaljubi,ili smrtnica isto zaljubi,u takve super heroje i ostanu praznih saka,posle dolazimo do bitnih stvari:
Ceo zivot posle toga pokusavaju,ili traze u nekome drugome tu osobu, Smile,samo sto niko to nece da prizna,
Dakle bez svih tih nakindjurenih faca,itd,su samo obicni ljudi ovakvi ili onakvi,pa zar ne??????????????? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
Ma nemam,ja nista protiv fejsbuka,ali kazu neki da se umetnost kulinarstva sa zenske strane uci tek kada zato vreme pocinje da istice,e tu se javlja problem,ako mi buemo kao Dzejmi Oliver,onda su nam samo potrebne zenske osobe kao cicolina ili neke od njene fele,mislim stvarno kada cujem komentar,kao znate ja znam da spremim palacinke i da isprzim jaja,pripadne mi muka,pa to zna svaka iole,i donekle pametna jedinka,
a pripadnice lepseg pola dobro znaju da put do muskog srca vodi preko stomaka!!!!!!!!!!!!!
A ako nece uvek i vrlo lako se moze naci zamena,i naravno kao sto kaze lolana dizu se ruke,pa ne moze tetka pod stare dane da se uci kako da provodi sate u kuhinji,e iz tog razloga se pominje kucna pomocnica,i dok ona radi ta super heroina lakira nokte o ceo dan,pa se posle pita zasto veza ne ide,sta nevalja?
Sada ja postavljam pitanje da li je neko video neki par ili bio prisutan,da oboje rade istovremeno po kuci,sve poslove????????Nema ono kao zena radi muz gleda tv i pije pivo,ili muz radi a zena lakira nokte?(i gleda seriju)
Znaci ja mislim da kada bi se udruzile snage da bi daleko sve islo bolje,pa zar ne??????????? Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
Jel smem ja da izlozim svoju teoriju o klasama? Smiley

Sto ne smes ? Ko ti brani ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 111111
Mojne anea..nemoj  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.366 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.