Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uspesi-Neuspesi,veze,zaljubljivanje,kako pridobiti paznju zeljene osobe...  (Pročitano 14002 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
ako si ti pokosila celu livadu,hoces li nauciti i njega da kosi???

Ja njega da ucim da kosi ? Smile
Sta je radio dosad ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
Pa nauci ga Smile,nemoj da si bas toliko na kraj srca,pa nece da ti padne kruna sa glave,sta vise mozes da mu dokazes,
da si u nekim stvarima sposobnija od njega,zasto tako imas negativan stav,ili bolje receno ostar start???(ako se sme primetiti) Smile Smile :wave:ko te je tako razsrdio? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
Pa nauci ga

Nemam zivaca za tako nesto .Na kraj sam srca po tom pitanju - priznajem .

Citat
ko te je tako razsrdio?

Razsrdili su me nekosaci koji zele da se pitaju . Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2010, 22:25:05 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
Pa kazem ti onda nadjes nekog sposobnog,i problem resen.ali i ti,da li znas da radis sve te stvari ili?U vecini  slucajeva su  ili mezimci ili mezimice,znaci od toga nema vajde,znaci sve je  to do vaspitanja,ja sam imao problema sa kulinarstvom,ama nijedna nije znala da kuva,sprema!!!!Kazu sve ce mama,ama ima i mama dusu,ili svejedno nekada nece biti tu,ne mogu da verujem kada meni nije problem da prckam,a i volim dobro da pojedem,neznam zasto je njima toliki problem?!I sto je najbolje uvek kada se to desavalo uve bi ostajale bez dorucka ili rucka,ako si gladna spremi sestro,obraduj me ponekad,sta mislis da li je opravdano?????????? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Filipe izvini ,tek sad sada procitala tvoj uvodni text - malo sam povrsna ,izvinjavam se . Smile Smile

Kod mene se desava ista stvar - uvek se za mene zalepe neki koji se meni ne dopadaju ,a izmicu mi oni koje bi ja htela .Nakon svakog tog kojeg nisam mogla da imam ,ispostavilo se da je to dobro bilo po mene . Cudno ,ali tako .
Nekada ne mozemo u punom svetlu sagledati osobu koja nam je zapala za oko ,nestrpljivi smo i zelimo sve ,sad pa sad . A i to sto nam izmicu ,to je dodatni gas .Pogotovo jos ako si navikao da se boris za nesto ,i da prezires
olako dobijeno ...e tad stavrno moze da te zaboli glava . Smile

A kad sam god nekom pruzila priliku da mi priblizi ,nekom ko je mene zeleo ,a ja njega mlako ili nikako - uvek je bilo mucenje za oboje i ja sam se uvek kajala zasto to radim i zasto ulazim u vezu ako prema nekom imam mlaka osecanja .Kod nekih ljudi se valjda ona vremenom razviju ,kod mene to tako ne funkcionise ,nazalost.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2010, 23:08:32 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
Bravo svaka ti cast,odlicno konstatujes cenim to!Vidis zbog mog razmisljanja npr,koliko si mogla da primetis,za mene se lepe isto pogresne,i to uglavnom starije,zato sto mnogi tvrde da imam razmisljanja kao covek od cetiri banke Smile
a ustvari ta zrelost je dosla mnogo brze nego sto sam mislio,ali nema veze,i ja sam za to da se snage udruzuju,ali budi sigurna da ces tesko naci parnjaka,a i vidi ovu stvar,znaci jako je bitno da se covek trudi da sto je brze moguce spozna partnera,ukoliko na drugom ili trecem sudaru Smile,ako je moguce,a za to je potrebno iskustvo,zato mi je dobro poznato,kada kazes da si sita svega,veruj mi i ja sam,ali sta je tu je,retki su ljudi koji pokusavaju da iz dana u dan nesto novo nauce iz bilo kojih sfera,te se zbog toga javlja prisutnost nepoznavanja stvari,i strah od nepoznatog.Pogledaj dis-balans,gradska deca kada odu na selo,nemaju pojma o kosidbi Smile,a isto ona koja su do skoro bila na selu isto tako ne znaju neke stvari u gradu,da ne nabrajam,mozda ce zvucati uvredljivo,ali svakako je razumljivo da ne znaju,ali pritome je prihvatljivo da hoce i da nauce i da pridaju znacaj stvarima,pa zar ne?Tako da ne sekiraj se, jer sve sto covek zna to mu je plus,i sve dokle god ima pocetni entuzijazam dobro je,da li se slazes? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
za mene se lepe isto pogresne,i to uglavnom starije,

Ovo ti verujem jer ja imam skoro pa 34 g  Smile

Citat
znaci jako je bitno da se covek trudi da sto je brze moguce spozna partnera,ukoliko na drugom ili trecem sudaru

Kako da skontas nekog na trecem sudaru ? Ja to ne mogu bas tako .Mislim da dvoje moraju zajedno proci kroz nesto ,kroz neki rad ,trening -ovako kad sedite negde u restoranu i drvite ja primecujem da ljudi uopste niosu prirodni tj glume da su bolji nego sto jesu .Mene to uzasava . Smile

Citat
Tako da ne sekiraj se, jer sve sto covek zna to mu je plus,i sve dokle god ima pocetni entuzijazam dobro je,da li se slazes?

Naravno ,entuzijazam je vrlo bitan ....i najbolji kad ga ima neko ko se tebi svidja  Smile

Mozda je moj problem sto u startu ocekujem vatromet emocija ,strasti ,slicnosti i bliskosti ? Mozda bolje da se u sve to udje hladnog srca ? Nemam pojma vise ...

« Poslednja izmena: 17. Mar 2010, 23:39:03 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
Pa ne moorate biti u restoranu Smile Smile Smile,pa malo gresis u vatrometu emocija to je ono sto sam
pisao u predhodnim textovima,da svako danas u danasnje vreme ima ne jedan plan nego 101,
za svaki slucaj,i ne mozes da verujes kako to prolazi,npr,izadjes sa likom koji ti se svidja,ali ti ne odgovara kao boyfriend,nego samo frend,i ti se preusmeris samo na to i onda se normalno pogresno shvata,i eto problema,ja sam npr,pre dva dana izveo potencijalnu devojku na pice,koja mi se svidja znaci bruka kako izgleda,i ona je preusmeravala temu na prijateljstvo,i onda ja nemam vise sta tu da trazim,
jer ne mogu da je gledam kao prijateljicu,i stalno me cima ali zna odgovor,kapiras?I pazi iako mi se pre toga nabacivala,i ja prosto neznam sta vise hoce u globalu?(girls)Imam oko 200 drugarica i polako ali sigurno se limit blizi kraju,znaci stop drugarice vise majku mu pa trpi,trpi,cuti,cuti,-dokle vishe????????? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Valjda treba da upoznamo hiljade kretena i kretenki da bi znali da cenimo ono sto je dobro i kvalitetno .

Ne znam kako je kod tebe ali ja sam jako izbirljiva i zelim da osoba pored mene prija svim mojim culima ,a imam ih pet - Da mi se fizicki svidja ,sto znaci da ne mora biti lep ,samo treba da ima nesto u faci sto mene privlaci ,verovatno je to neka muzevnost .Dalje ,da mi prija njegoiv glas ,jako bitno ,uzasno sam osetljiva na ruzne muske glasove tzv truba glas . Da mi se svidja miris njegove koze i daha ,ukus obavezno . Sta je jos ostalo ...da culo dodira - da ti prija neciji dodir i energija i da se osecas prijatno i blazeno pored takve osobe .
Jel to mnogo ?
« Poslednja izmena: 18. Mar 2010, 00:24:20 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 270
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung d900
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile :mrgreen:Truba glas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E bash si me nasmejala,i za kretenke je dobro,to sto ocekujes nije mnogo,to bi svako trebao da ima,ili bar delic toga,i ja isto ne ocekujem da me zaseni lepotom,ali ne i da bude ubi boze, Smile Smile Smile Smile,ali dobra si sa onom izjavom nepismen oblik glave Smile Smile Smile Smile Smile,i meni je bre bitno da ume sa mnom Smile Smile Smile Smile,jbg,ja bi pola njih,neobrazovnih napirlitanih lutkica poslao kod Save Bojovica da se poduce,malo za promenu,najvise mrzim kada cujem znash ono,imala sam ja brdo frajera,a kada prigusti,kada dodje do finala,onda mi kaze pa nije ih bilo mnogo(ili jos gore jedan pre tebe)!!! :evil:Pa dokle bre,aman?i onda se pitaju zasto volimo kucke,ali u pravom smislu,mislim to je u mnogim slucajevima obostrno i nema pravila,ali opet sto ti kazes trening Smile Smile Smile,i mogu ti reci i meni je vazan dodir,jer igra glavnu ulogu,da li se slazes?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.