Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 06:00:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Usluzno rezanje diskova u centru  (Pročitano 2798 puta)
19. Okt 2013, 20:38:54
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ima li neko mesto u centru gde mogu da odnesem fajlove na flesu i prazne diskove pa da mi to narezu kao dvd video diskove?

Na laptopu sam narezao vec cetiri komada i sve mi prijavi da je uspesno narezano ali posle ne vidi nista na disku (cak ni label) 0 zauzeto i 0 free space.

Na desku sam poslednji disk narezao pre vise godina a i tada je rezac zezao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple 13pro
Sta treba da se reze  i koji format je u pitanju?
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Sony xperia
Zasto bi nosio kada sam mozes da uradis? Jedino ako ti je rezac u kvaru.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2013, 21:09:05 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Rekoh vam zasto ne mogu sam. 4 diska "uspesno" narezana a sva 4 ispadose podmetaci kojima se cak ni label ne vidi.

U svakom slucaju ipak sam nekako uspeo sam tako sto sam ga narezao na desku i prokletinja radi. Valjda cu uspeti i ove ostale sto mi trebaju.

Ali bilo je zabavno. Prvo ubaciim u desk jedan od onih podmetaca sto sam rezao na lapu i istripujem se da sam ubacio prazan. Rezanje naravno pukne na samom pocetku i ja popizdim i obrisem nero. Tek kad sam krenuo da brojim podmetace vidim da imam jedan manje nego sto bi trebalo i tad ukapiram sta sam uradio. Ubacim stvarno prazan disk i na 6x se "uspesno" (kao i na lapu) nareze. Vratim disk unutra i naravno plejer ga ne vidi... Djavo mi ne da mira i ipak ga probam na mom plejeru kad eno ga title meni  Smile

Krene lepo da radi i posle par sekundi mi skoci na sledeci chapter. Pretpostavim da je to do mog godinama nekoriscenog plejera i odnesem ga kod zene kojoj sam radio film (btw za finu lovu Smile)

Pustim ga kod nje i kod nje normalno radi ali ne lezi vraze novi problem - Ne cuje se off nego samo muzika koju sam podvlacio  Smile

Sreca pa ukapiram da je kod nje blesavo povezan plejer sa tv-om pa je sve normalno proradilo kad sam ovaj jedini audio kabl prebacio na drugi izlaz na plejeru.

Inace mislim da su ovi diskovi sto sam rezao na laptopu pucali na lead out. Jednom je cak nero otisao u not responding pa posle navodno uspesno zavrsio rezanje. Taj deo rezanja je potpuno drugacije izgledao kod ovog diska sto sam ga narezao na desku - postepeno ga je popunjavao dok nije stigao na 100% i konacno izbacio narezan disk.

Sad jos moram da narezem jos 3 sa celim filmom i 3 sa jednim segmentom izdvojenim  Smiley 1

Neopisivo mrzim rezanje diskova

rezac na desku me je izuzetno prijatno iznenadio jer cini mi se da je zezao jos pre par godina kad sam prestao sa rezanjem i od onda ga smatram neispravnim. U medjuvremenu mu je od nekoriscenja i citac prilicno zaribao pa se muci i sa citanjem. Al nocas me je lepo spasao  Smile
« Poslednja izmena: 19. Okt 2013, 21:55:56 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Apple 13pro
probaj sa power ISO-om da narezes imas free tacnije trial verziju
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Mislim da sam cak i probao jedan tako. Secam se da sam razmisljao o tome Smiley

U svakom slucaju jedan sam uspesno narezao sa nerom na desku to vece. Jos ne uspevam da se nateram da narezem ostale sto mi trebaju.

Par dana pre ovog zezanja sam bez vecih problema rezao nesto na neke krs diskove. Moguce da verbatim- nesto ne prija mom laptopu. Cini mi se da sam negde video da je Dell u grupi koja forsira + diskove.

edit:

http://netforbeginners.about.com/cs/multimedia/a/DVD_explained_2.htm
Citat
1) The DVD-R (pronounced "DVD dash R") and -RW media formats are officially approved by the standards group DVD Forum. The DVD Forum was founded by Mitsubishi, Sony, Hitachi, and Time Warner, so it has tremendous industry support for its technical standards.

2) DVD+R ("DVD plus” R) and +RW formats are not approved by the DVD Forum standards group, but are instead supported by the DVD+RW Alliance. The DVD+RW Alliance is supported by Sony, Yamaha, Philips, Dell, and JP, so it also has tremendous industry support for its technical standards. Note that Sony supports both organizations.
Ovo ko Game of thrones za dvd standard Smiley
« Poslednja izmena: 22. Okt 2013, 03:46:49 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Pisem post za postom zato sto postoje novi momenti.

Naravno danas mi je zatrebalo da narezem preostale diskove iz ove price i naravno da kilavi rezac na desku nije mogao da ih odradi nego mi je napravio dva podmetaca. Da ne bih dalje unistavao diskove odem i kupim neke Traxdata i narezem 3 komada na laptopu bez ikakvih problema. Ona moja teorija o minus i plus diskovima pada u vodu jer su i ovi minus. Ocigledno mi je cela kutija Verbatim diskova neupotrebljiva na laptopu zato sto iz nekog razloga ne moze da im uradi lead out na kraju rezanja.

Sad da lepo iz premijera eksportujem samo taj jedan segment da bar bude u malo boljem kvalitetu i da iskoristim pun kapacitet diskova pa da narezem jos par takvih komada pa da konacno zavrsim sa ovom pricom.

Nego imam jedno novo pitanje: Kako bih mogao da odradim onaj papiric sto ide u kutiju sa diskom? Imam laserski stampac al nikad nisam probao da stampam na bilo cemu osim A4. Moze to da stampa na onim malim papiricima? Cini mi se da sam negde video da moze da stampa na kovertama pa valjda moze. Da ne bude zabune necu da stampam na onim kruznim papirima sto se lepe na disk nego na onom cetvrtastom sto ide u kutiju.

Neki softver na kome bih to mogao da odradim da izgleda malo kulturnije? Odradio sam chaptere na diskovima pa bi bilo lepo da ubacim nesto kao neki sadrzaj da ljudi znaju sta je koji chapter.
« Poslednja izmena: 25. Okt 2013, 17:22:11 od katamaran »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iPhone 12, S21
nero cover designer?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Probacu. Nesto mi se cini da se ono "cover" odnosi na onu kruznu nalepnicu al mozda ima i ono sto meni treba.

Inace kome bude trebalo da napravi dvd sa chapterima i jako dobrim menijima topla preporuka az AVS video converter.

Jos mi usput lepo konvertuje iz mpeg2 (tako sam ga eksportovao iz Premiera) i snimi u folder pa mogu lepo da prebacim na lap i narezem. Lakse mi je da konvertujem na desku jer je jaci procesor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 513
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia 
ashampoo  je zakon  ali skini profi verziju  Smile ja sam radio i te kruzice i svasta nesto pomocu njega ,cak imas i vise tih ponudjenih  stavrcica ,,imas i one za cd i za kutije  itd  Smiley extra je
« Poslednja izmena: 25. Okt 2013, 19:04:48 od dark_elf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 06:00:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.